• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnş canım sağol bide kocama diyoki ben umut vererek konuşmak istemem diyo orda zaten bi ağlama krizine soktu beni bide her üç gebelikten birinden görünür düşük diyo pat pat yüzüme söylüyo bunları doktoru aradım işte başka bi doktoru saçmalamış diyo ona gidicem şimdi hala umudum var yaşıycak o diyo içimden ses kalp atışı var diyo
ben de dua edeceğim senin ve bebeğin için
Hakkınızda hayırlısı olsun tekrar bir doktora daha gidiyorsun anladağım kadarıyla.
güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar folikasit kullanıyor musunuz .
doktorunuz her hangi bi vitamin takviyesi verdi mi. ?

Canım seninle günümüz hemen hemen aynı.
Bendede 3 gündür günlük ped dolduracak şekilde kahverengi geliyor.
Dün korkumdan doktora gittim kahverengi ise sorun yok tarzında konuşma yaptı.
İlişkiye sakın girme dedi, yolculuğa çıkma dedi ve progestan diye bir hap verdi.
Hamilelikte 6. 7 . haftalarda normalmiş bu kahverengi leke.
oh be içim rahatladı. banada progestan vermişti. ve geçen hafta ilişkiden sonra bayağı kanama olmuştu. çok korktum bir daha da olmadı öyle zaten. ilişki zararlı sanırım bilmiyorum herkeste öylemi oluyo. ben yarın dr.a gidicem kalp atışlarını görürmüyüm acaba, sen görmüşmüydün?

oh be içim rahatladı. banada progestan vermişti. ve geçen hafta ilişkiden sonra bayağı kanama olmuştu. çok korktum bir daha da olmadı öyle zaten. ilişki zararlı sanırım bilmiyorum herkeste öylemi oluyo. ben yarın dr.a gidicem kalp atışlarını görürmüyüm acaba, sen görmüşmüydün?
aslında gebelikle ilişki yasaklanmıyor.
sadece riskli bi gebelikse ya da kanama oluyorsa doktor yasaklıyor.

Benim de buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi şu zamanlarda, Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ve bizlere de hayırlı sağlıklı günler nasip etsin:)

Çok pimpirikliyim ben:(
İlk üç ay tehlikeli dediler ya, acayip hassas takılıyorum.
Hatta çok özür dileyerek söylüyorum büyük tuvalete çıkasım gelmiyor, zorlarsam bebeğime bir şey olur mu diye, benim gibi düşünen yoktur eminim, şaka gibiyimm :cry:

Benim de buraya yazacağım hiç aklıma gelmezdi şu zamanlarda, Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ve bizlere de hayırlı sağlıklı günler nasip etsin:)

Çok pimpirikliyim ben:KK43:
Hatta çok özür dileyerek söylüyorum büyük tuvalete çıkasım gelmiyor, zorlarsam bebeğime bir şey olur mu diye, benim gibi düşünen yoktur eminim, şaka gibiyimm :cry:
:)
hiç bir şey olmaz. rahat rahat wc ye çıkın.
hapşurmak ve öksürmek de zararlı değil..
bi ara bu da çok soruluyordu. bebeğim düşer mi diye.
normal seyreden gebelikte düşük olmaz
ben ilk hamileliğimde 12 saat ayakta çalıyordum
sürekli yürüyüş halinde müşteri karşılayıp satış yapıyordum.
ürünleri kendim hazırlıyordum sattığım zaman.
hiç bir şikayetim olmadı kanamam olmadı.
bir düşüğüm oldu sonra. yatsam bile engel olamadı kimse. Allah ın takdiri çünkü.
2. çocuğumda kanamalarım her ay düzenli oldu.
adet kanaması gibi her ay 1 damla ..o kadar..
ama çok sıkıntı yaşamadım 2. hamilelikte de.

Çok pimpirikliyim ben:KK43:
aklına gelmeyen başına geliyor..
benim senden daha çok aklıma gelmezdi sanıyorum .
:KK22:

:)
hiç bir şey olmaz. rahat rahat wc ye çıkın.
hapşurmak ve öksürmek de zararlı değil..
bi ara bu da çok soruluyordu. bebeğim düşer mi diye.
normal seyreden gebelikte düşük olmaz
ben ilk hamileliğimde 12 saat ayakta çalıyordum
sürekli yürüyüş halinde müşteri karşılayıp satış yapıyordum.
ürünleri kendim hazırlıyordum sattığım zaman.
hiç bir şikayetim olmadı kanamam olmadı.
bir düşüğüm oldu sonra. yatsam bile engel olamadı kimse. Allah ın takdiri çünkü.
2. çocuğumda kanamalarım her ay düzenli oldu.
adet kanaması gibi her ay 1 damla ..o kadar..
ama çok sıkıntı yaşamadım 2. hamilelikte de.
Ay evet öksürnekte hapşurmakta istemiyorum.
Allah'ın takdiri! bu söz yeterli zaten, çok haklısınız.
Mağzada çalşıyordum bende eskiden, hamilelere hep hayret ettim, yani maşallahh.. :o

Benim nohut bebeğim 5 haftalık şuan, bulantımda yok, olması şart mı o_O

Ay evet öksürnekte hapşurmakta istemiyorum.
Allah'ın takdiri! bu söz yeterli zaten, çok haklısınız.
Mağzada çalşıyordum bende eskiden, hamilelere hep hayret ettim, yani maşallahh.. :eek:

Benim nohut bebeğim 5 haftalık şuan, bulantımda yok, olması şart mı o_O
yani Allah ne yazdıysa ondan kaçılmıyor.
ben de düşükte çok üzülmüştüm . istediğimiz bi bebekti .2. bebek.
nasip olmadı o ..
ama sonra yeniden hamile kaldım .
Allah a teslim olmak lazım .
Onun takdirine boyun eğmek lazım ..ne kadar zor olsa da. bunu zamanla anlıyor insan .

Ben de araniza yeni katildim arkadaslar 25 yasindayim Almanya'da kaliyorum henüz daha cok yeni ama icim icime sigmiyor cok korkuyorum dis gebelik riskinden düsürme riskinden dolayi ama dün kan tahlilim cikti ili gün icinde ikiye katlamis degerler cok sevindim cok sükür rabbim hepimize saglikli bebisler nasip etsin insallah

kizlar bu mubarek cuma gununde butun hamileleri icindede bizi Allah kurtarsin ve sag salim dogumlar nasip etsin agustos ayinda kucagimza alalim hayirlisyla Allahim OL der OLUR oyyzden duadan baska icimizi ferahlaticak bisey yok hayirli cumalar

Back