2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı benim gbisin benimde özel sektör izin alamıyorum birşey oldumu. bir kalbi duysak yarın rapor vereceğim. rahatlayacağım.

Aynen canım devlette olmak avrdı.
Kalbi inşallah duyarız.
Ben normalde 7. haftanın içindeyim ama ultrasonda doktor 5 haftalık dedi daha kalbini duymayız dedi.
Hiç birşey anlamadım.

ateş ölçmenin kk da bi topiği var ben ilk kızımda takip ediyordum

ASLINDA SIMDI DAHA KOLAY OLACAK BILIYORMUSUN HAMILELIGINİ İŞYERINDE GECIRCEKSIN SIKILMAZSIN HEM İŞ GÜÇ DOGUM SONRASIDA ISTERSEN UCRETSIZ IZIN ALIRSIN ISTERSEN BI BAKICI BULURSUN ALLAH ONUN KOLAYLIGINI VERIR SANA BEND E SIMDI 2.YE HAMILE OLDUGUMU OGRENSEM ŞOKA GIRERIM CIKAMAM GIBI GELIYOR AMA BASA GELINCEDE BISEKILDE HALLOLUR

Gunaydin sevgili anneler ve cocuklarkahvalti yapabilenler benim yerimede guzelllceeee karnini doyursun
Annelere ve bebislere afiyet olsunbenim gibi bisi yiyemeyen huylu hatunlarinda Allah yardimcisi olsunyazdiklarimi gondermeden evvel bi okudumda kurban bayrami msj i gibi olmus

Mide bulantısı olan arkadaşlar ne zaman başladı. Benim normalde midem sorunlu ilaçsız yaşayamam hamile olursam ölürüm diyordum ama 15 gündür ilaç içmiyorum. Garip olan hiç bir sorunum yok erken mi benim için

Benim 4 haftayi gectikten sonra basladi hatta annem aman ne guzel miden hic bulanmiyo sen benim gibi olmican heralde dedi.keske demeseydiinsallah seninki sorunsuz baslar sorunsuz devam eder ve sorunsuzzzcaaa bebisin kucagina verilirbendede reflu var ama su an icin kokmalar ve mide bulantilari onun bile ustune cikti

Geçmiş olsun canım ya ama bebeğe bişey olmasında oda çekilir. Hepimize hayırlı olacak bu bebişler

Tesekkurederim ins ama insan krakerden bile bulanirmi yaaaa geceleri zehirlendim heralde deyip uyaniyorum bazen bulanti siddeti okadar artiyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…