• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya benim bulantim coookkk asiri hic birsey yiyemedigim gibi heryer berbat kokuyo bugun doktora sikayetimi soyledigimde ne ilac verdi ne serum onu yeme bunu yeme mutfaga girme 12.haftada gecer dedi sagolsun pek bi ilgilendi:110::110::110:gicik oldum
Sizin dogal bulanti kesme yontemleriniz varmi hanimlar:KK51:
cubuk kraker kesio benimkisini cnm sbh uyandgmda gun icinde

Selam arkadaşlar;
Bende ayın onikisinde öğrendim hamileliğimi. İki günüm geçmişti kanda 643 çıktı.doktorumu aradım bugüne randevu verdi. Bugün gittik ve keseyi gördük, biraz büyükmüş kesem erken döllenme dedi. Kalp atışı içün haftaya gel çok merak edersen ama ben 8. Haftada kontrol edicem tekrar bence gerek yok dedi. Kalp atışından önce vitamine gerek yok sadece folik asit yeterliymiş. Ayrıca haşimato tiroid hastasıyım, o her ay kontrolde olacak. Karnımdan baktı. Şimdi kalp atışı için boşuna tekrar ultrasona maruz bırakmıyım bebeğimi diyorum ama çok da merak edicem. Herşey normal telaşlanma dedi ama nasıl geçecek günler bilmem...
Bu ilk gebeliğim hem çok heyecanlıyım hem de çok evham yapıyorım. Allah'ım sağlıkla verir kucağıma inşallah :)

Kızlar yarın yine hastaneye gidicez bu kez bebişimi görmem lazım geçen hafta yolk sacı görmüştük inş hem görürüm hem pıt pıtlarını duyarım şimdiden uyku tutmuyo sabahı zor ederim artık iyi geceler kızlar dua etmeye başladım ben hepimize allah bu anneliği herkese tattırsın daha şimdiden ona sımsıkı bağlandım ben

Kızlar yarın yine hastaneye gidicez bu kez bebişimi görmem lazım geçen hafta yolk sacı görmüştük inş hem görürüm hem pıt pıtlarını duyarım şimdiden uyku tutmuyo sabahı zor ederim artık iyi geceler kızlar dua etmeye başladım ben hepimize allah bu anneliği herkese tattırsın daha şimdiden ona sımsıkı bağlandım ben
HAYIRLISI OLSUN CANIM KÖTÜ ŞEYLER DÜŞÜNME OLUMLU OL !!! HERŞEY GÜZEL OLACAK :)

Yolk sacı nedir? Benim dosyamda da gebelik kesesi ve yolk sacı yazıyor.

Yolk sacı nedir? Benim dosyamda da gebelik kesesi ve yolk sacı yazıyor.
Canım yolk sac bebeğin olduğuna dair en önemli emare diyolar doktorumda güzel bişey olumlu dedi ya tam görevi bilinmiyomuş sanırım belli bi süre sonra kayboluyo o da embriyoyu besleyen kan pıhtısı fln deniliyo ama bebek varlığına dair en önemli bulguymuş netten araştırdım biraz doktorum olumlu dedi

Canım yolk sac bebeğin olduğuna dair en önemli emare diyolar doktorumda güzel bişey olumlu dedi ya tam görevi bilinmiyomuş sanırım belli bi süre sonra kayboluyo o da embriyoyu besleyen kan pıhtısı fln deniliyo ama bebek varlığına dair en önemli bulguymuş netten araştırdım biraz doktorum olumlu dedi
Çok teşekkür ederim :) ekstradan olumlu bir bilgi duymak çok mutlu etti :)

"denizyagmur, post: 38398095, member: 237849"]Selam arkadaşlar;
Bende ayın onikisinde öğrendim hamileliğimi. İki günüm geçmişti kanda 643 çıktı.doktorumu aradım bugüne randevu verdi. Bugün gittik ve keseyi gördük, biraz büyükmüş kesem erken döllenme dedi. Kalp atışı içün haftaya gel çok merak edersen ama ben 8. Haftada kontrol edicem tekrar bence gerek yok dedi. Kalp atışından önce vitamine gerek yok sadece folik asit yeterliymiş. Ayrıca haşimato tiroid hastasıyım, o her ay kontrolde olacak. Karnımdan baktı. Şimdi kalp atışı için boşuna tekrar ultrasona maruz bırakmıyım bebeğimi diyorum ama çok da merak edicem. Herşey normal telaşlanma dedi ama nasıl geçecek günler bilmem...
Bu ilk gebeliğim hem çok heyecanlıyım hem de çok evham yapıyorım. Allah'ım sağlıkla verir kucağıma inşallah :)[/QUOTE]

Hayirli olsun cnm. Hepimiz saglikla kavusalim ins. Bende Hashimoto tiroidi hastasiyim ilac kullaniyorum.

Selam kızlar. Hepimiz gebeliğimizin ilk haftalarindayiz. Sizlere birsey sormak istiyorum.
Benim fazlaca bel ve kasik ağrım var. Gecen hafta keseyi gördük sorun yok ama ddün gece çok şiddetli kasik ağrım oldu 3 kere falan uykudan uyandırdı o derece yani. Bunu yaşayan var mi? Bu kadar ağrı normal mi?
Benim de oluyordu canim.yururken aniden siddetli agri da oluyordu.normalmis

verdiklerini düzenli kullan canım geçer Allahın izniyle dikkat et kendine

bebeğin iyiymiş çok şükür sende dikkat et kendine canım yorulma

senin ailende varsa olma ihtimali çok yüksek zaten canım eşinden değil senden kaynaklanıyor çoğul gebelik

hayırlı olsun canım pıtpıtları duymuşsun
rutin testler özelde yaptırmak istemedim aile hekimi ücretsiz yapıyor nasılsa diye
ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor canım ense kalınlığına bakılıyor down sendromu için daha erken değil mi
Ikili test icin.cok erken 12. Haftada 2li teste cagirirlar. Rutin kan testleridir.onlar
Normal kan testidir o zaman
BIr sonraki randevuyu da hesaplamisti onun icin soylemis olabilir ikili testi
Bir sersemlik varyA . Anlayamamistm :)
Saolun

Back