• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar gördüğüm kadarıyla beta hcg degerını herkes 2. kezde olsa tekrarlamış ben bir kez yaptırdım 11 aralıkta 90 cıktı baskada yaptırmadım cumartesı doktora gıdecegım yaptırmama gerek var mı ya

bence yaptırma akışına bırak zaten doktora gidiceksin bende bir kez baktırdım okadar. yarın gitcem

Kızlarrrrr;
Pazar günü kanamam oldugundan bahsetmiştim. Doktora kontrole gittim.
Yorgunluktan olmus herhangi bir sıkıntı yok. Kalp atışlarını banada dinletti teyzeleri :)
Yanlız reglime göre 7+3 olması gerek 6+5 çıktı. Doktor ilk zamanlar böyle olur endişe edilcek bişey değil dedi.
Gelişimiyle ilgili bir sıkıntı yok dedi. Varmı sizde de böyle durumlar.

benimde aynen o tarz değerlerim çıktı normalmiş. zamanla aynı olcakmış takma canım allah ne derse o.

Kizlar ben bulantilardan suyu az tuketiyorum elimde degil bebege zarar vermiyirumdur dimi ?
gülşah bende aynı öyle çok içiyordum bulantım arttınca bıraktım içtikçe bulanıyor çünki. ve benim çok içmem lazım idrarda kan görüldü bol su dedi doktor. ama bulantı var napayım.

İş yerindeyim özel sektör birde dinlenmem pek olası değil.
Akşamları erkenden yatıyorum ama 2 gündür bu şekilde leke gördüm izinde alamadım.
İnşallah birşeyi yoktur bebeğimin :KK43:
aynı benim gbisin benimde özel sektör izin alamıyorum birşey oldumu. bir kalbi duysak yarın rapor vereceğim. rahatlayacağım.

günaydın hanımlar bana kırmızılar göründü malesef :( bugün 25. günüm erken başladı biraz bidahaki aya inş. ama sat olarak dünümü bugünümü sayayım dün akşam üstü 4:30 gibi başlamıştı az az bugünde tam olarak başladı hangisi geçerlidir? yumurtlamayı ona göre hesaplıycam

Ya benim bulantim coookkk asiri hic birsey yiyemedigim gibi heryer berbat kokuyo bugun doktora sikayetimi soyledigimde ne ilac verdi ne serum onu yeme bunu yeme mutfaga girme 12.haftada gecer dedi sagolsun pek bi ilgilendi:110::110::110:gicik oldum
Sizin dogal bulanti kesme yontemleriniz varmi hanimlar:KK51:
günaydın cnm annemde öyle olmuş ben öyle olmadım ama diyorki 4 aya kadar belki sürer sonra geçicek diyor. oda hiçbir yeere giremiyormuş kokulardan fena oluyormuş. doktorda annem gibi sölemiş yani takma kafana normalmiş.ama ne giderir bilmiyorum ben çubuk yedim bulantımı aldı.

benim karışık :KK71::KK71::KK71:

ben iki hamileliğimde belirtisiz ben ne edem :KK70::KK70:
günaydın hanımlar bana kırmızılar göründü malesef :KK43: bugün 25. günüm erken başladı biraz bidahaki aya inş. ama sat olarak dünümü bugünümü sayayım dün akşam üstü 4:30 gibi başlamıştı az az bugünde tam olarak başladı hangisi geçerlidir? yumurtlamayı ona göre hesaplıycam
lekelendiğin zaman başlar bildiğimde yarım gün etkileyecek bişey değil sana tavsiyem ovu testi ve ateş ölçme yöntemini birlikte kullan birde akıntından anlarsın yumurtladığını aslında ben anlıyodum en azından :KK66:

ben iki hamileliğimde belirtisiz ben ne edem :KK70::KK70:

lekelendiğin zaman başlar bildiğimde yarım gün etkileyecek bişey değil sana tavsiyem ovu testi ve ateş ölçme yöntemini birlikte kullan birde akıntından anlarsın yumurtladığını aslında ben anlıyodum en azından :KK66:

evet cnm haklısın en iyisi yine ovü.testi yapayım cünkü adetim iyice düzensizleşti 26-27 günde gelirken 24 güne düştü yumurtlamayı hesaplamak çok zor böyle

ateş ölçmede yapabilirsin ikisini birlikte kullanmak netleştirir aslında günün tespitini
tamam cnm saolasın ikisinide deneyeceğim muhakkak bide biz bebe yağı kullanıyorduk kayganlaştırıcı olarak o da etkilemiş olabilir diye düşünüyorum ama kullanmadanda olmuyor tavsiye edeceğin zararsız bi kayganlaştırıcı var mı?

tamam cnm saolasın ikisinide deneyeceğim muhakkak bide biz bebe yağı kullanıyorduk kayganlaştırıcı olarak o da etkilemiş olabilir diye düşünüyorum ama kullanmadanda olmuyor tavsiye edeceğin zararsız bi kayganlaştırıcı var mı?
bebe yağını hiç duymamıştım eczanelerde direkt kayganlaştırıcı jeller var aslında

Günaydın kızlar:KK66:)
Bende sadece okuyanlardandim. Şimdi aramıza katılmak istedim.:KK66:)
Merhaba kızlaar bizde geldik :)
Çok şükür rabbim nasip etti, başlığın ilk sayfalarında heveslenmiştik gelmeye , nasip bugünmüş
ağustos ayının son bebeklerinden olacağız sanırım :)
hoşgeldiniz hayırlı olsun :KK9::KK9::KK9:

Back