- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.301
Kızlar ben diyetisyene gidiyorum. Haftada iki gün balık yerseniz iyi edersiniz. Özellikle somon ye dedi bilginiz olsun. Kilo sorununuz yoksa fındık ceviz ve süt için. Ama bu dönemde kilo almayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ins hayirli evlat olurlar dun bi konusma gerceklestirdik kendisiyle belki beni artik bu kadar zorlamazGeçmiş olsun canım ya ama bebeğe bişey olmasında oda çekilir. Hepimize hayırlı olacak bu bebişler
pzt salı bnde öyleydm çarş pers bişi oldu sanki neden anlamadm bakalm ne olcak bide biras kabızlık yaşıyorm belki ondandırYok canım bir şey olacağını sanmıyorum
bende tam tersi çok acıkıyorum yemezsem elim titriyor eskiden bir bardak sutle öğle yemeğine kadar dururdum bu hafta ne mumkun tansiyonum duşuyor hemen
bnm dr da hamsi gibi küçük balıklardan haftada 2 tüket dediKızlar ben diyetisyene gidiyorum. Haftada iki gün balık yerseniz iyi edersiniz. Özellikle somon ye dedi bilginiz olsun. Kilo sorununuz yoksa fındık ceviz ve süt için. Ama bu dönemde kilo almayın
Masallah bizde dun gordukkızlar bebeği gördük çok şükür darısı başınıza :)
öğrenciyiz yani keşke bende yeniden okumaya başlasam senin yaş kaç. Bu arada stres yapma halledersin inaniyorumIns hayirli evlat olurlar dun bi konusma gerceklestirdik kendisiyle belki beni artik bu kadar zorlamaz
Okulumu bitirmeye calisiorum final lere bi hafta kaldi daha kitap yuzu acamadim dua edin nolur
bnmde pzr aksam 480 di çrs aksam 1834 çıktı pzts kese görmeye gtcez karından görürüm dimiGeçen hafta pazartesi gittim değer 249du iki gün sonra 851 bu pazartesi de 9362 çıktı geçen hafta doktor kese için erken dedi rahim falan tertemiz demişti.3 hafta sonra bebeği de kalp atışlarını gorecez dedi.1 hafta geçti pazartesi gidecem bakalım.benim de aklıma çoğul gebelik geliyor.umarım öyledir de başka sorun yoktur.
Somon acik deniz baligi degilmi bende icinde civa olabilecegini okumustum Allah Allah sasirdimbnm dr da hamsi gibi küçük balıklardan haftada 2 tüket dedi
benimde hiç bi sorunum yokki dr um kalp atışı var şimdiye kadar olmadıysa bundan sonra olmaz olursada başka sıkıntıdandır dedi , benimde normalde sabahları safra sıkıntım olur ki kızımdada bundada bu sıkıntıyı yaşamadım hamilelik döneminde normalde aç oruç tuttugumu bilirim bu safra yüzünden hamileliklerim zor geçecek derdim şükür rabbime hiç olmadıMide bulantısı olan arkadaşlar ne zaman başladı. Benim normalde midem sorunlu ilaçsız yaşayamam hamile olursam ölürüm diyordum ama 15 gündür ilaç içmiyorum. Garip olan hiç bir sorunum yok erken mi benim için
Yas yirmialti okulunu uzatmis bir fizikciyimöğrenciyiz yani keşke bende yeniden okumaya başlasam senin yaş kaç. Bu arada stres yapma halledersin inaniyorum
Valla iyi demişte olun kokusuna katlanmak zor oluyor. Ama zorla yiyorum. Ben daha doktora gitmedim. Çok rahatım sanırımbnm dr da hamsi gibi küçük balıklardan haftada 2 tüket dedi
Senin yas kac?öğrenciyiz yani keşke bende yeniden okumaya başlasam senin yaş kaç. Bu arada stres yapma halledersin inaniyorum
Fazla solumamaya çalış bence yapacaksan...Kizlar arkadasim sacini boyamami istiyor bir sakincasi olur mu napsam hayrda diyemyrm
hayırlı olsun kalp atışını duydunuzmukızlar bebeği gördük çok şükür darısı başınıza :)
Evet o kısmı doğru ama malesef fayd adına diğer balıkları göre fazla küçük balıklar şu yüzeyine yakın olduğu için cıva oranı düşük. Ama ben dengelemek çalışıyorum. Haftada iki öğün balık yersen biri somon diğeri hamsi (çok severim HamsiyiSomon acik deniz baligi degilmi bende icinde civa olabilecegini okumustum Allah Allah sasirdim
Cunku ben cok balik sevmem yiyebildigim bi kac tur vardir mezgit somon gibi
Onlarida Allah korusun civa falan vardir diye yiyemiyorum .ayda en fazla iki kez tuketin yazan bisiler okudugumu hatirliyorum.tabi doktor soylediyse o daha dogrudur.bende tuketeyim azar azar o zamantabi midem bulanmazsa
32 sadeceSenin yas kac?
kabızlık sorunu için kivi tüket esas kan demir ilacı almaya başlayınca o sıkıntı başlıycakpzt salı bnde öyleydm çarş pers bişi oldu sanki neden anlamadm bakalm ne olcak bide biras kabızlık yaşıyorm belki ondandır
Cok iyi ben bu donem bi bitorebilirsem su okulu yeniden baslicam univ e ama daha bunu bitiremedim yaaa32 sadece
dinletmedi canım bebeğin kalbine baskı oluyo dedi bn görüyorum atışları dedi.hayırlı olsun kalp atışını duydunuzmu