• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben diyetisyene gidiyorum. Haftada iki gün balık yerseniz iyi edersiniz. Özellikle somon ye dedi bilginiz olsun. Kilo sorununuz yoksa fındık ceviz ve süt için. Ama bu dönemde kilo almayın :anneadayı:

Geçmiş olsun canım ya ama bebeğe bişey olmasında oda çekilir. :KK45:Hepimize hayırlı olacak bu bebişler :KK49:
Ins hayirli evlat olurlar dun bi konusma gerceklestirdik kendisiyle belki beni artik bu kadar zorlamaz :KK46:
Okulumu bitirmeye calisiorum final lere bi hafta kaldi daha kitap yuzu acamadim dua edin nolur:110:

Yok canım bir şey olacağını sanmıyorum
bende tam tersi çok acıkıyorum yemezsem elim titriyor eskiden bir bardak sutle öğle yemeğine kadar dururdum bu hafta ne mumkun tansiyonum duşuyor hemen
pzt salı bnde öyleydm çarş pers bişi oldu sanki neden anlamadm bakalm ne olcak bide biras kabızlık yaşıyorm belki ondandır

Kızlar ben diyetisyene gidiyorum. Haftada iki gün balık yerseniz iyi edersiniz. Özellikle somon ye dedi bilginiz olsun. Kilo sorununuz yoksa fındık ceviz ve süt için. Ama bu dönemde kilo almayın :anneadayı:
bnm dr da hamsi gibi küçük balıklardan haftada 2 tüket dedi

Ins hayirli evlat olurlar dun bi konusma gerceklestirdik kendisiyle belki beni artik bu kadar zorlamaz :KK46:
Okulumu bitirmeye calisiorum final lere bi hafta kaldi daha kitap yuzu acamadim dua edin nolur:110:
öğrenciyiz yani :KK55: keşke bende yeniden okumaya başlasam :eek:senin yaş kaç. Bu arada stres yapma halledersin inaniyorum:KK58:

Geçen hafta pazartesi gittim değer 249du iki gün sonra 851 bu pazartesi de 9362 çıktı geçen hafta doktor kese için erken dedi rahim falan tertemiz demişti.3 hafta sonra bebeği de kalp atışlarını gorecez dedi.1 hafta geçti pazartesi gidecem bakalım.benim de aklıma çoğul gebelik geliyor.umarım öyledir de başka sorun yoktur.
bnmde pzr aksam 480 di çrs aksam 1834 çıktı pzts kese görmeye gtcez karından görürüm dimi

bnm dr da hamsi gibi küçük balıklardan haftada 2 tüket dedi
Somon acik deniz baligi degilmi bende icinde civa olabilecegini okumustum Allah Allah sasirdim
Cunku ben cok balik sevmem yiyebildigim bi kac tur vardir mezgit somon gibi
Onlarida Allah korusun civa falan vardir diye yiyemiyorum .ayda en fazla iki kez tuketin yazan bisiler okudugumu hatirliyorum.tabi doktor soylediyse o daha dogrudur.bende tuketeyim azar azar o zaman:kk77:tabi midem bulanmazsa:110:

Mide bulantısı olan arkadaşlar ne zaman başladı. Benim normalde midem sorunlu ilaçsız yaşayamam hamile olursam ölürüm diyordum ama 15 gündür ilaç içmiyorum. Garip olan hiç bir sorunum yok o_O erken mi benim için :oops:
benimde hiç bi sorunum yokki dr um kalp atışı var şimdiye kadar olmadıysa bundan sonra olmaz olursada başka sıkıntıdandır dedi , benimde normalde sabahları safra sıkıntım olur ki kızımdada bundada bu sıkıntıyı yaşamadım hamilelik döneminde normalde aç oruç tuttugumu bilirim bu safra yüzünden hamileliklerim zor geçecek derdim şükür rabbime hiç olmadı

Somon acik deniz baligi degilmi bende icinde civa olabilecegini okumustum Allah Allah sasirdim
Cunku ben cok balik sevmem yiyebildigim bi kac tur vardir mezgit somon gibi
Onlarida Allah korusun civa falan vardir diye yiyemiyorum .ayda en fazla iki kez tuketin yazan bisiler okudugumu hatirliyorum.tabi doktor soylediyse o daha dogrudur.bende tuketeyim azar azar o zaman:kk77:tabi midem bulanmazsa:110:
Evet o kısmı doğru ama malesef fayd adına diğer balıkları göre fazla küçük balıklar şu yüzeyine yakın olduğu için cıva oranı düşük. Ama ben dengelemek çalışıyorum. Haftada iki öğün balık yersen biri somon diğeri hamsi (çok severim Hamsiyi :kk77:

Back