• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynı benim gbisin benimde özel sektör izin alamıyorum birşey oldumu. bir kalbi duysak yarın rapor vereceğim. rahatlayacağım.

Aynen canım devlette olmak avrdı.
Kalbi inşallah duyarız.
Ben normalde 7. haftanın içindeyim ama ultrasonda doktor 5 haftalık dedi daha kalbini duymayız dedi.
Hiç birşey anlamadım.

tamam cnm saolasın ikisinide deneyeceğim muhakkak bide biz bebe yağı kullanıyorduk kayganlaştırıcı olarak o da etkilemiş olabilir diye düşünüyorum ama kullanmadanda olmuyor tavsiye edeceğin zararsız bi kayganlaştırıcı var mı?
ateş ölçmenin kk da bi topiği var ben ilk kızımda takip ediyordum

yani bilmiyorum canımcım
sanırım 10 gün falan geçti.
yarın doktora gideyim diyorum.randevu aldım . izin de alırsam balakım.
biz hiç 3 düşünmediğimiz için şok olduk.
siz 3 istiyorsunuz demek.
yani şimdi işe başladım. herşeyi bi düzene koyduk sanki.
o yüzden sıkıldık biraz
evde oturup da başıma böyle bi şey gelseydi daha kolay olurdu belki
ASLINDA SIMDI DAHA KOLAY OLACAK BILIYORMUSUN HAMILELIGINİ İŞYERINDE GECIRCEKSIN SIKILMAZSIN HEM İŞ GÜÇ DOGUM SONRASIDA ISTERSEN UCRETSIZ IZIN ALIRSIN ISTERSEN BI BAKICI BULURSUN ALLAH ONUN KOLAYLIGINI VERIR SANA BEND E SIMDI 2.YE HAMILE OLDUGUMU OGRENSEM ŞOKA GIRERIM CIKAMAM GIBI GELIYOR AMA BASA GELINCEDE BISEKILDE HALLOLUR

Gunaydin sevgili anneler ve cocuklar:kk77:kahvalti yapabilenler benim yerimede guzelllceeee karnini doyursun
Annelere ve bebislere afiyet olsun:KK46::KK46::KK46:benim gibi bisi yiyemeyen huylu hatunlarinda Allah yardimcisi olsun:KK45:yazdiklarimi gondermeden evvel bi okudumda kurban bayrami msj i gibi olmus:KK48::p

Günaydınnn kızlar:anneadayı:
xenforo-smilies-kk78.gif
:KK76::KK47:

Mide bulantısı olan arkadaşlar ne zaman başladı. Benim normalde midem sorunlu ilaçsız yaşayamam hamile olursam ölürüm diyordum ama 15 gündür ilaç içmiyorum. Garip olan hiç bir sorunum yok o_O erken mi benim için :oops:

Mide bulantısı olan arkadaşlar ne zaman başladı. Benim normalde midem sorunlu ilaçsız yaşayamam hamile olursam ölürüm diyordum ama 15 gündür ilaç içmiyorum. Garip olan hiç bir sorunum yok o_O erken mi benim için :oops:
Benim 4 haftayi gectikten sonra basladi hatta annem aman ne guzel miden hic bulanmiyo sen benim gibi olmican heralde dedi.keske demeseydi:KK12:insallah seninki sorunsuz baslar sorunsuz devam eder ve sorunsuzzzcaaa bebisin kucagina verilir:anneadayı:bendede reflu var ama su an icin kokmalar ve mide bulantilari onun bile ustune cikti:KK51::KK51::KK51:

Benim 4 haftayi gectikten sonra basladi hatta annem aman ne guzel miden hic bulanmiyo sen benim gibi olmican heralde dedi.keske demeseydi:KK12:insallah seninki sorunsuz baslar sorunsuz devam eder ve sorunsuzzzcaaa bebisin kucagina verilir:anneadayı:bendede reflu var ama su an icin kokmalar ve mide bulantilari onun bile ustune cikti:KK51::KK51::KK51:
Geçmiş olsun canım ya ama bebeğe bişey olmasında oda çekilir. :KK45:Hepimize hayırlı olacak bu bebişler :KK49:

Gerçekten bazen doktorlar deli ediyorlar adami o normal bu normal :KK67:
canim bende bulanti yok gerci ama doktorum olursa krakerlerle gecistirebilrin demişti. Balık kraker genelde iyi gelir.
Umarim en kisa zamanda geçer bulantilarin. Bebisine saglik diliyorum:KK72:
Tesekkurederim ins ama insan krakerden bile bulanirmi yaaaa geceleri zehirlendim heralde deyip uyaniyorum bazen bulanti siddeti okadar artiyorki

Back