• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gebelik testi için mi geldin dedi gebeyim zaten doktorum testler için gönderdi dedim açtılar kaydımı kan aldılar yarın çıkarmış cumartesi doktoruma götüreceğim

Ne testi yapiliyor?
Bugun gittim dr a. Kalp atisini duyduk cok sukur.saglik ocagi demedi.
Haftya cmrtsi cagirdi ikili test mi ne dedi.yanlis anlamis da olabilirim

Selam kızlar. Hepimiz gebeliğimizin ilk haftalarindayiz. Sizlere birsey sormak istiyorum.
Benim fazlaca bel ve kasik ağrım var. Gecen hafta keseyi gördük sorun yok ama ddün gece çok şiddetli kasik ağrım oldu 3 kere falan uykudan uyandırdı o derece yani. Bunu yaşayan var mi? Bu kadar ağrı normal mi?

Azda olsa kanama alanım varmis doktor igne verdi bide jel.
haftaya cuma kontrole gitcem.
insallah geçer
verdiklerini düzenli kullan canım geçer Allahın izniyle dikkat et kendine
Bu sabah bende doktora gittim kanama alanim hala duruyormus ama.kendi kendine emiliyor bebek gayet saglikli gorunuyor dedi. 2 hafta yatak istirati verdi.pazartesi gunu ac karnina gidip kan verecegim ve tekrar igne olacagim.

saglikla gelsin bebegim
bebeğin iyiymiş çok şükür sende dikkat et kendine canım yorulma
Ge

Genetikse olma ihtimali çok çünkü annem teyzem ve iki dayımın da ikizleri var.acaba anama çeker miyim :panlamlar çekmedi:KK43: gelişmelerden haberdar ederim
senin ailende varsa olma ihtimali çok yüksek zaten canım eşinden değil senden kaynaklanıyor çoğul gebelik
Ne testi yapiliyor?
Bugun gittim dr a. Kalp atisini duyduk cok sukur.saglik ocagi demedi.
Haftya cmrtsi cagirdi ikili test mi ne dedi.yanlis anlamis da olabilirim
hayırlı olsun canım pıtpıtları duymuşsun
rutin testler özelde yaptırmak istemedim aile hekimi ücretsiz yapıyor nasılsa diye
ikili test 11-14 haftalar arası yapılıyor canım ense kalınlığına bakılıyor down sendromu için daha erken değil mi

Ya benim bulantim coookkk asiri hic birsey yiyemedigim gibi heryer berbat kokuyo bugun doktora sikayetimi soyledigimde ne ilac verdi ne serum onu yeme bunu yeme mutfaga girme 12.haftada gecer dedi sagolsun pek bi ilgilendi:110::110::110:gicik oldum
Sizin dogal bulanti kesme yontemleriniz varmi hanimlar:KK51:

Selam kızlar. Hepimiz gebeliğimizin ilk haftalarindayiz. Sizlere birsey sormak istiyorum.
Benim fazlaca bel ve kasik ağrım var. Gecen hafta keseyi gördük sorun yok ama ddün gece çok şiddetli kasik ağrım oldu 3 kere falan uykudan uyandırdı o derece yani. Bunu yaşayan var mi? Bu kadar ağrı normal mi?
Aslm canm.. Aynen bende senin gibiyim uykularm bölünüyor ağrıdan yatamıyorum.. herhalde bünyeden bünyeye değişiyor.. Ben gecen doktora sorduğumda bel ağrısı ve adet sancısı gibi olan sancı normal demişti, için rahat olsun :)

Tatlım uykudan uyandıracak kadar olmasa da ara ara ağrılar bende de oluyor.rahim büyümeye başladığı için kasıklarda ağrı yapar dediler.gün içinde üşüdüysem bel ağrısını daha yoğun hissediyorum.üşürmemeye gayret et ve pozitif düşün çoğu gebelerde oluyor

Tatlım uykudan uyandıracak kadar olmasa da ara ara ağrılar bende de oluyor.rahim büyümeye başladığı için kasıklarda ağrı yapar dediler.gün içinde üşüdüysem bel ağrısını daha yoğun hissediyorum.üşürmemeye gayret et ve pozitif düşün çoğu gebelerde oluyor

Teşekkür ederim. Ama bişey daha soracağım. Ağrıların hafif hafif mi oluyor yoksa baya baya rahatsız edecek gibi mi?

Aslm canm.. Aynen bende senin gibiyim uykularm bölünüyor ağrıdan yatamıyorum.. herhalde bünyeden bünyeye değişiyor.. Ben gecen doktora sorduğumda bel ağrısı ve adet sancısı gibi olan sancı normal demişti, için rahat olsun :)
Ayy teşekkür ederim içim rahatladi :KK50:
umarım en kisa zamanda rahatlariz. Gerçi bebislerimiz iyi olsun da :nazar:

Ya benim bulantim coookkk asiri hic birsey yiyemedigim gibi heryer berbat kokuyo bugun doktora sikayetimi soyledigimde ne ilac verdi ne serum onu yeme bunu yeme mutfaga girme 12.haftada gecer dedi sagolsun pek bi ilgilendi:110::110::110:gicik oldum
Sizin dogal bulanti kesme yontemleriniz varmi hanimlar:KK51:
Gerçekten bazen doktorlar deli ediyorlar adami o normal bu normal :KK67:
canim bende bulanti yok gerci ama doktorum olursa krakerlerle gecistirebilrin demişti. Balık kraker genelde iyi gelir.
Umarim en kisa zamanda geçer bulantilarin. Bebisine saglik diliyorum:KK72:

Back