- 3 Kasım 2014
- 263
- 186
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.221
Bu ev ne biçim kokuyormuş yaaaaa kocam bile kokuyo bana artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelik testi için mi geldin dedi gebeyim zaten doktorum testler için gönderdi dedim açtılar kaydımı kan aldılar yarın çıkarmış cumartesi doktoruma götüreceğim
Aa duydun mu hayırlı olsun :))Ne testi yapiliyor?
Bugun gittim dr a. Kalp atisini duyduk cok sukur.saglik ocagi demedi.
Haftya cmrtsi cagirdi ikili test mi ne dedi.yanlis anlamis da olabilirim
Ne testi yapiliyor?
kızlar 2-3 gündr hiç aclık hissetmyrm sadece bişiler yemek için yiyorm sanki siz ne durumdasnz
Geçmiş olsun canım, inşallah geçerAzda olsa kanama alanım varmis doktor igne verdi bide jel.
haftaya cuma kontrole gitcem.
insallah geçer
hep atıyorum canım bitane gündeBana da bulanti hapi verdi bugun inslh bir an once ise yarar.hep mi kullaniyorsun?bulanti arttikca mi?
verdiklerini düzenli kullan canım geçer Allahın izniyle dikkat et kendineAzda olsa kanama alanım varmis doktor igne verdi bide jel.
haftaya cuma kontrole gitcem.
insallah geçer
bebeğin iyiymiş çok şükür sende dikkat et kendine canım yorulmaBu sabah bende doktora gittim kanama alanim hala duruyormus ama.kendi kendine emiliyor bebek gayet saglikli gorunuyor dedi. 2 hafta yatak istirati verdi.pazartesi gunu ac karnina gidip kan verecegim ve tekrar igne olacagim.
saglikla gelsin bebegim
senin ailende varsa olma ihtimali çok yüksek zaten canım eşinden değil senden kaynaklanıyor çoğul gebelikGe
Genetikse olma ihtimali çok çünkü annem teyzem ve iki dayımın da ikizleri var.acaba anama çeker miyim anlamlar çekmedi gelişmelerden haberdar ederim
hayırlı olsun canım pıtpıtları duymuşsunNe testi yapiliyor?
benim çok şükür öyle bir durumum olmadığı için yazmadım bilen arkadaşlar gördüğünde yazarAy bana niye cevap vermiyosunuz kizlar
Aslm canm.. Aynen bende senin gibiyim uykularm bölünüyor ağrıdan yatamıyorum.. herhalde bünyeden bünyeye değişiyor.. Ben gecen doktora sorduğumda bel ağrısı ve adet sancısı gibi olan sancı normal demişti, için rahat olsun :)Selam kızlar. Hepimiz gebeliğimizin ilk haftalarindayiz. Sizlere birsey sormak istiyorum.
Benim fazlaca bel ve kasik ağrım var. Gecen hafta keseyi gördük sorun yok ama ddün gece çok şiddetli kasik ağrım oldu 3 kere falan uykudan uyandırdı o derece yani. Bunu yaşayan var mi? Bu kadar ağrı normal mi?
Tatlım uykudan uyandıracak kadar olmasa da ara ara ağrılar bende de oluyor.rahim büyümeye başladığı için kasıklarda ağrı yapar dediler.gün içinde üşüdüysem bel ağrısını daha yoğun hissediyorum.üşürmemeye gayret et ve pozitif düşün çoğu gebelerde oluyorSelam kızlar. Hepimiz gebeliğimizin ilk haftalarindayiz. Sizlere birsey sormak istiyorum.
Benim fazlaca bel ve kasik ağrım var. Gecen hafta keseyi gördük sorun yok ama ddün gece çok şiddetli kasik ağrım oldu 3 kere falan uykudan uyandırdı o derece yani. Bunu yaşayan var mi? Bu kadar ağrı normal mi?
Ya umarım da yasamazsin. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallahbenim çok şükür öyle bir durumum olmadığı için yazmadım bilen arkadaşlar gördüğünde yazar
Tatlım uykudan uyandıracak kadar olmasa da ara ara ağrılar bende de oluyor.rahim büyümeye başladığı için kasıklarda ağrı yapar dediler.gün içinde üşüdüysem bel ağrısını daha yoğun hissediyorum.üşürmemeye gayret et ve pozitif düşün çoğu gebelerde oluyor
Ayy teşekkür ederim içim rahatladiAslm canm.. Aynen bende senin gibiyim uykularm bölünüyor ağrıdan yatamıyorum.. herhalde bünyeden bünyeye değişiyor.. Ben gecen doktora sorduğumda bel ağrısı ve adet sancısı gibi olan sancı normal demişti, için rahat olsun :)
üç ayı atlatsak hayırlısıyla inşallah hem kış da çıkmış olur burda bile sevmiyorum kışı@_eyluldeniz_ cok tesekkur ediyorum. Halsizlik cok zaten mecburen kalkislarin disinda uzaniyorum genelde. Okuldada hep oturuyorum. Su donemi bi atlatsak
Gerçekten bazen doktorlar deli ediyorlar adami o normal bu normalYa benim bulantim coookkk asiri hic birsey yiyemedigim gibi heryer berbat kokuyo bugun doktora sikayetimi soyledigimde ne ilac verdi ne serum onu yeme bunu yeme mutfaga girme 12.haftada gecer dedi sagolsun pek bi ilgilendigicik oldum
Sizin dogal bulanti kesme yontemleriniz varmi hanimlar