2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirli olsun canimmm darisi bizim basimizaaa :)
Amin canım inşallah sizlerdende güzel haberi duyarız teşekkür ederim
sağol canım inşallah sağ salim bitiririz bu süreci

OTE="sarah walker, post: 38005996, member: 635303"]Ya burada okuduklarım düşükler falan çok tedirginim aslında o yüzden beklemek istiyorum. Herkesi birden heveslendirmek istemiyorum eşimde anneme neden söylemiyoruz diyor. Ona söylersem 2 gün boyunca telefondan herkesi arar alakasız kişilere bile haber verir. Birde ilk torunu olacak kısmetse

Canım hayırlı olsuuuuun ben biliyordum maşşallah diyelimm[/QUOTE]
Cnm İcini ferah tut Allahin izniyle bisey olmaz ilk torunlarda cok kiymetli olur

Merhaba kızlar, Sanırım bende agustos annesi olucam :)
27 kasım adet tarihim hissediyorum.
Rabbim nasip ederse 2. çocugum olucak. şubat 2012 li bir oğlum var.

Merhaba kızlar, Sanırım bende agustos annesi olucam :)
27 kasım adet tarihim hissediyorum.
Rabbim nasip ederse 2. çocugum olucak. şubat 2012 li bir oğlum var.
İnşallah hamilesinizdir benim de kısmetse ikinci olacak
ben de ağustos annesi olucamm inşallah şekerlerrr. dün idrar testiyle öğrendimm. hepimize Mahşallah.sağlıkla kucağmıza alalım bebişlerimizi İnşallah
hayırlı olsun inşallah

Canım çok teşekkür ederim inşallah sende hamilesindir bu sureci birlikte devam ettiririz :)

Insallah canim
Simdilik gelen giden yok.az once wc de bi pembelik vardi sanki hastalancam mi ne
Hayirlisi Allahtan canim saglik sihhatle kucagimiza alacaksak Rabbim nasip etsin
Opuyorum seni cok mutluyum oleeeyyyyy
Mariapdr ne yapti acaba onun da bugundu

İnşallah o pembelik kırmızıya dönuşmez canım tabi ki en hayırlısı olsun inşallah

Merhaba 2015 agustosunn guzel anneleri.. :)) bende gectigimz cumartsi once camasr suyu testi sonra iki tane idrar testi ve son olark kan testiyle insallah agustos annesi olacagimi ogrendiimmm.. :))

Hayırlı olsun aramiza hoşgeldin

Kızlar öğlen eve geliyoum gelirken dayanamayıp test aldım ilk defa bu kadar net çizgi çıktı

Tebrikler cnm cok sevindim

1damla gordum sadece
Hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Gozum orda

Alemsin valla güldurdun beni insallah regl olmazsın cnm

merhabalar benimde 2 gün gecikti yarın sabah test yapacam heyecanla bekliyorum olursa 5 ağustos gösterriyor doğum tarihi. bir oğlum var 5 9yaşında sezeryanla doğdu mutemelen temmuzda doğar ama buraya yazmak istedim. bu arada hepinizinki hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…