- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
- Konu Sahibi ayse1234512
Günaydın herkese... Yeni gelen arkadaşlar var hayırlı olsun birlikte tamamlarız inşallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel hastanede bir iki saate çıkar canım güzel haberini bekliyorumGunaydin kizlar
Kan tahlili sonucu saglik ocaginda ayni gun cikiyor mu? Yoksa hastaneye ya da acile mi gitmek lazim? Sahsen benim icin baYa acil. Acilen ogrenmek istiyoruuuuuum
Malum bugn cuma.
haftasonu girmeden araya
Cnm saglik ocagindan hemen cikmiyor cunku kan orneklerini hastanenin labarotuvarina gonderiyorlar diye biliyorum ama hastanelerde eger sabah verirsen ogleden sonra sonucu alabilirsin hayirli haberlerini aliriz insallah
Merhaba canım. Ben 24 kasımda ilk kez yaptırdım doktor sürekli takip etmeye gerek yok 10 gün sonra gel direk ultrasonla bakalım dedi. Banada mantıklı geldi yaptırmadım :)günaydın kızlar....iki defa beta hcg yaptırdıktan sonra artışı gördüysek eğer bir daha yaptrmaya gerek var mı sizce?
Merhaba canım. Ben 24 kasımda ilk kez yaptırdım doktor sürekli takip etmeye gerek yok 10 gün sonra gel direk ultrasonla bakalım dedi. Banada mantıklı geldi yaptırmadım :)
Canım hayırlı olsun son adet tarihin nedir ben şuan 4+1 deyim keseyi görmek için çarşamba gidicez erkenmi oluyo acaba sen ne zaman gördün keseyikızlar benim kan tahlilimde olmadı direk ultrasonda baktı ve ilk fotoğrafınıda aldım bebeğimin :) sanırım gelecek hafta ister biraz geç gitmiştik gerek yok dedi
Oo maşallah konu canlanıyor yakında yetişemeyeceğim
24 ekim ben de tahmini 5 haftalığım haftaya netleşecek bu arada akıntınız varmı renksiz kokusuz ?Canım hayırlı olsun son adet tarihin nedir ben şuan 4+1 deyim keseyi görmek için çarşamba gidicez erkenmi oluyo acaba sen ne zaman gördün keseyi
insallah cnmmerhaba hanımlar yeni hamişler hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş. bakalım ben bu ay tutturabilecekmiyim sat 24 kasım eğer tutarsa bende ağustos annesi olacağım kısmetse hayırlısı..
Test yaparsan haberini bekliyorum cnm bnm regle 3gun var test pozitif cikti ama adet belirtilerimde var [/QUOTE]SAol canim.sabah verememki 15:30a kadar calisiyorum
Neyse hayirlisi
Bi test patlatirim belki
Test pozitifse daha ne istiyorsun tatlim yaaaeylul_078027618 .!.:Test yaparsan haberini bekliyorum cnm bnm regle 3gun var test pozitif cikti ama adet belirtilerimde var
Merhaba canım senin de hayırlı olsun haftaya gitmeye karar verdik keseyi de goruruz belki diyeCnm sen yarin mi gideceksin doktora kan testi yaptirmadin sanirim henuz. Basindan beri takip ediyorum merakla da bekliyorum hepinizi. Hepimizin yuzunu guldurecek haberler aliriz insallah.