• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar....iki defa beta hcg yaptırdıktan sonra artışı gördüysek eğer bir daha yaptrmaya gerek var mı sizce?

Kızlarrrr dün adet günümde test yaptım. 2. cizgi silikti ama gördüm :)
Bekliyordum zaten adet öncesi bende birkaç gün önce lekelenmem olur adetim geliyorum der yani bu ay gelmedi dedim tamam hamileyim. Şubatta gene hamile kalmıştım düşük yaptım o yüzden doktora hemen gitmicem beklicem biraz.
Bu arada 2. bebişim olcak. 3 yaşında bir oğlum var.

Cnm saglik ocagi bugun vermez pazartesiye kalir. Ben ikimci testimi carsamba yaptirdim. Bana cuma alirsiniz dediler bugun gidip alacagim. Özele git 2 saatte veriyorlar sonucu

Cnm saglik ocagindan hemen cikmiyor cunku kan orneklerini hastanenin labarotuvarina gonderiyorlar diye biliyorum ama hastanelerde eger sabah verirsen ogleden sonra sonucu alabilirsin hayirli haberlerini aliriz insallah

SAol canim.sabah verememki 15:30a kadar calisiyorum
Neyse hayirlisi
Bi test patlatirim belki :KK49:[/QUOTE]
sen is cikisi ozele git cnm 1.5-2 saate verirler sonucu ben central hospitalda gecen cuma yaptirmistim 60 tl verdim. Devlet hastahaneleri saat 10 dan sonra kan almaz. Yada pzt sabah yaptirirsin.7 de fln kan almaya basliyorlar diye biliyorum.

günaydın kızlar....iki defa beta hcg yaptırdıktan sonra artışı gördüysek eğer bir daha yaptrmaya gerek var mı sizce?
Merhaba canım. Ben 24 kasımda ilk kez yaptırdım doktor sürekli takip etmeye gerek yok 10 gün sonra gel direk ultrasonla bakalım dedi. Banada mantıklı geldi yaptırmadım :)

Merhaba canım. Ben 24 kasımda ilk kez yaptırdım doktor sürekli takip etmeye gerek yok 10 gün sonra gel direk ultrasonla bakalım dedi. Banada mantıklı geldi yaptırmadım :)

teşekkürler canım..benim doktorum iki defa yptırdı önce 139 çıkıtı iki gün sonra 391 cıktı artık yapmaya gerek yok iki hafta sonra gel dedi...bazılarını forumda görüyorum tekrarlayanlar var da kafam karıştı.

kızlar benim kan tahlilimde olmadı direk ultrasonda baktı ve ilk fotoğrafınıda aldım bebeğimin :) sanırım gelecek hafta ister biraz geç gitmiştik gerek yok dedi

kızlar benim kan tahlilimde olmadı direk ultrasonda baktı ve ilk fotoğrafınıda aldım bebeğimin :) sanırım gelecek hafta ister biraz geç gitmiştik gerek yok dedi
Canım hayırlı olsun son adet tarihin nedir ben şuan 4+1 deyim keseyi görmek için çarşamba gidicez erkenmi oluyo acaba sen ne zaman gördün keseyi

merhaba hanımlar yeni hamişler hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş. bakalım ben bu ay tutturabilecekmiyim sat 24 kasım eğer tutarsa bende ağustos annesi olacağım kısmetse hayırlısı..

Canım hayırlı olsun son adet tarihin nedir ben şuan 4+1 deyim keseyi görmek için çarşamba gidicez erkenmi oluyo acaba sen ne zaman gördün keseyi
24 ekim ben de tahmini 5 haftalığım haftaya netleşecek bu arada akıntınız varmı renksiz kokusuz ?

SAol canim.sabah verememki 15:30a kadar calisiyorum
Neyse hayirlisi
Bi test patlatirim belki :KK49:
Test yaparsan haberini bekliyorum cnm bnm regle 3gun var test pozitif cikti ama adet belirtilerimde var :KK43:[/QUOTE]
Test pozitifse daha ne istiyorsun tatlim yaaa
Biz silik cizgilerle ugrasiyoruz :KK50:
Adet olcakmissin gibi oluyor zaten.
Benim yine bugun gozum ordaydi :KK70:

eylul_078027618 .!.:
Test yaparsan haberini bekliyorum cnm bnm regle 3gun var test pozitif cikti ama adet belirtilerimde var :KK43:
Test pozitifse daha ne istiyorsun tatlim yaaa
Biz silik cizgilerle ugrasiyoruz :KK50:
Adet olcakmissin gibi oluyor zaten.
Benim yine bugun gozum ordaydi :KK70:[/QUOTE]
Canim test tam anlamiyla pozitif degildi saatler sonra olusmus cizgiydi ve Tden biraz kaymis vaziyetteydi bu yuzden kafam karisti reglmede daha 3gun var

Merhaba hanimlar, bende bugun kan testi sonuclarimi aldim ve insallah agustos annesiyim :) 2,5 yasinda bir oglum var... hepimiz icin hayirli bir surec olmasini dilerim..

Back