2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canom doktoru arıycam biraZdan sorcam ona

Acile gitsemmi cuma gidicem ya doktora kesildi şimdi gelmiyo bişey kahverengiydi bulanıktı ya düşük riskim var zaten allahım dua edin bana kızlar
Allah korusun ama bence bekleme bi dr gitsen iyi olucak yine sor nedenini içinde rahatlamıs olur,allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..2015 güzel bir yıl olsun :)

hoşgeldin canım benimde düşük tehlikem var progestan iğne ve fitil kullanıyorum doktorun ilaç vermiştir heralde

Progestan verdi canım dune gore azaldı lekelenme var şuan sadece.korkuyorum bebegime birşey olmasından.yat dinlen dedi Dr.hep sırt ustu ve ayağımın altına yuksek birşey mi koymam lazim.Dr yat da nasıl rahat edersen öyle yat dedi

Kızlar doktorumla konuştum sakinleştîm biraz daha sen düşürmezsin bebeği korkma dedi :) inş öyledir dedim bende yarın randevum var yarın gel dedi normalmiş kırmızıya dönerse gel dedi beklemeden dinlen dedi bendee dün çook ayakta kaldım iş yaptım ona yoruyorum

Saol canım yaaaa.. İnşallah hamileliğim senin ki gb olur.. Gerçi şimdilik süper gidiyor
İnşallah burda dayanışma gösterip, gelecekte de devam edecek dostluklar kurabilirim ben de :)
Seviyorum Seniiii!!! Kardeşceğizim :)

BU arada profil resmimdeki güzellik benim yeğenim O'nu çooook seviyorum..
Allah bana da onun gb sevimlimi sevimli akıllımı akıllı bir tane nasip etsin kız erkek fark etmez :)

Merhaba Arkadaşlar ben çok kötüyüm
Şiddetli mide bulantılarım var oğlumda hiç mide bulantım olmamıştı ne rahattım.
Aslında hamilelik öncesinde midem de sıkıntılarım vardı. Acıktıgım zaman mide bulantısı ve gegirerek rahatlama vardı.
Gidicektim iş güç derken fırsat olmadı. Hamilelikle birlikte tavan yaptı şikayetlerim.
Doktora gitmem lazım en kısa zamanda.
Yesem bulanıyo yemesem bulanıyo ((

ben yaşadım canım değere göre 5 ama keseye göre 4+5 dedi doktor. bu döllenmeyle alakalıymış. normalmiş zamanla haftalar aynı olucakmış sakın kafana takma relax ol herşey yoluna giriyor.

Teşekkürler canım yaaa! Valla herşeyden kaygılanıyorum. İçim biraz rahatladı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…