- 26 Kasım 2014
- 135
- 46
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #3.081
Canom doktoru arıycam biraZdan sorcam onacanım bence ihmal etme ve doktora git bu kahverengı akıntı kişiden kişiye değişir kiminde bebeğe zarar gelmezken kiminde düşüğe neden olabilir. ılk gebeliğimde benden kahverangi akıntı geldiğinde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. İnşallah sende herşey yolundadır fakat yinede önlemini al
Allah korusun ama bence bekleme bi dr gitsen iyi olucak yine sor nedenini içinde rahatlamıs olur,allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..2015 güzel bir yıl olsun :)Acile gitsemmi cuma gidicem ya doktora kesildi şimdi gelmiyo bişeykahverengiydi bulanıktı ya düşük riskim var zaten allahım dua edin bana kızlar
hoşgeldin canım benimde düşük tehlikem var progestan iğne ve fitil kullanıyorum doktorun ilaç vermiştir heralde
Amin canım amin ahh sağ salim înş şu üç ayı bi atlatsak sıkıntı yok gibi aradım az önce canım doktorumuAllah korusun ama bence bekleme bi dr gitsen iyi olucak yine sor nedenini içinde rahatlamıs olur,allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..2015 güzel bir yıl olsun :)
ben kızımda 45 gün vajinal aldım önlem amaçlı o tutunmayı arttıran bişey korkma rahat ol yoruldugunu hissetmeden dinlen ve ins saglıkla kucagına alacaksın bebişini
bende iğnelerimi sağlık ocagında vurduruyorum kalp atışını duymadan kayıt yapılmıyormuşBen de sağlık ocağına gideceğim
Ağustos Anneleri hepinize en az benimki kadar mutlu bir hamişlik diliyorum. Sağlıkla gelsin bebekleriniz. İyi arkadaş olun inşallah. Bizim ekim 2010 anneleri topiği arkadaşlığımız hala çok güzel sürüyor. Günün 24 saati whatsapp üstünden görüşüp yılda birkaç kez Türkiyenin dört bir yanından gelip evlerimizde buluşuyoruz. Çocuklarımızı hep beraber büyütüyoruz. Mutlu hamilelik mutlu huzurlu bebek demek. İyi bakın bebelerinize ve kendinize. Hepinizi kocamannn öptüm.
Canım doktorunu ara gidemeyeceksen en iyi cevabı o verir belki çağırabilir inşallah izin alabilirsin
BU arada profil resmimdeki güzellik benim yeğenim O'nu çooook seviyorum..Saol canım yaaaa.. İnşallah hamileliğim senin ki gb olur.. Gerçi şimdilik süper gidiyor
İnşallah burda dayanışma gösterip, gelecekte de devam edecek dostluklar kurabilirim ben de :)
Seviyorum Seniiii!!! Kardeşceğizim :)
benim sağlık ocağı kayıt yaptırdı 1000 inin üstünü hamilelik sayıyo betada orda kan testi yaptırınca kaydımıda yapmıştıbende iğnelerimi sağlık ocagında vurduruyorum kalp atışını duymadan kayıt yapılmıyormuş
ben yaşadım canım değere göre 5 ama keseye göre 4+5 dedi doktor. bu döllenmeyle alakalıymış. normalmiş zamanla haftalar aynı olucakmış sakın kafana takma relax ol herşey yoluna giriyor.
Bendede gece oldu canım şimdi baktım aabah geçmişti dinlen bence
çok sevindim :) dinlen sende o halde uzan keyfine bak yorma kendini çok geçmiş olsun canım :)Amin canım amin ahh sağ salim înş şu üç ayı bi atlatsak sıkıntı yok gibi aradım az önce canım doktorumu
korkma kahverengi leke ise eğer uzat ayaklarını bıraz yukarı kaldır altına mınder koy. senınle 1 gün aramız var sağlıkla kucağımıza alıcaz ınsAllah bu lekenlemeler normal miş doktorum oyle söyledi. http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta8.html bu siteye bir bak lütfen 8. haftada yazıyo.Kızlar ağlıycam şimdi yine lekelenme oldu bende tuvalete gittim baktım şimdi uzandım geçer inş
panik yapma acil e gitmeden önce doktorunu ara bence kendiliğinden kesiliyor benimde öyle oluyor.Acile gitsemmi cuma gidicem ya doktora kesildi şimdi gelmiyo bişeykahverengiydi bulanıktı ya düşük riskim var zaten allahım dua edin bana kızlar
İnşallah canım allah bebişlerimizi bize bağışlasın inşallahİş yerindeyim özel sektör birde dinlenmem pek olası değil.
Akşamları erkenden yatıyorum ama 2 gündür bu şekilde leke gördüm izinde alamadım.
İnşallah birşeyi yoktur bebeğimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?