• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasil yaptin cnm bana hala gelemiyo o rahatlik hep dusunuyorum dusunuyorum ya:KK43:

günaydın cnm dün işyerinde kavga ettim biriyle ateş sardı vücudumu kasığıma ağrı girdi dedimki bitti eğer bu saatden sonra çocuğada bişe olsa olmasada yaşasada yaşamasada allaha bırakıyorum raabbim senden gelen herşeye razıyım yeter üzülmicem dedim. o saatden beri unuttum hamileliği umrumda değil. yoksa baya ciddi depresyona gircektim az kalsın.. düşünme allah ne derse o.unutma biz allahın kulunu dünyaya getirmek için sadece vesileyiz. bizim değil rabbimizin emaneti o.ister getirir dünyaya ister getirmez bunu bekleyip görmekten başka çaremiz yok.

kızlaaar
benimde beş hafta bitti.
6.haftaya girdim.ama çok şiddetli, bel ağrım var.hiç bir iş yapmadığım halde.anlamıyorum
canım sıkılıyor.sizdede oldu mu veya oluyormu.
cevaplarsanız sevinirim:))

oluyor canım stres yapma vücudun açılıyor. gayet normal sen yinede doktoruna sorarsın. takma sakın kafana

Kızlar, beta hcg değerinin
yüksek olması ne anlama
geliyor tam olarak bilen var
mı?? Benim 4000 çıktı beta hcg
Buna göre 5.5 - 6 haftalık gebe
olmalıyım. Ultrasonda ise 4.5
haftalık gebe görünüyorum.
Böyle birşey yaşayan oldumu ara

ben yaşadım canım değere göre 5 ama keseye göre 4+5 dedi doktor. bu döllenmeyle alakalıymış. normalmiş zamanla haftalar aynı olucakmış sakın kafana takma relax ol herşey yoluna giriyor.

yüksek olması ne anlama
Ayyy hamileymiş birde bebişi için tedirgin olurmuş kıyamam ben sana. Hiç korkma tatlım sağlıkla kucaklayacağız meleğimizi.

Ağustos Anneleri hepinize en az benimki kadar mutlu bir hamişlik diliyorum. Sağlıkla gelsin bebekleriniz. İyi arkadaş olun inşallah. Bizim ekim 2010 anneleri topiği arkadaşlığımız hala çok güzel sürüyor. Günün 24 saati whatsapp üstünden görüşüp yılda birkaç kez Türkiyenin dört bir yanından gelip evlerimizde buluşuyoruz. Çocuklarımızı hep beraber büyütüyoruz. Mutlu hamilelik mutlu huzurlu bebek demek. İyi bakın bebelerinize ve kendinize. Hepinizi kocamannn öptüm.:-):-):-)

günaydın kızlar ....
yüksek olması ne anlama
betanın olması gerekenden yüksek olması ikiz belirtisi olabilir :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Karın kaslarını da fazla caliatiriyormus emzirme bunu hissedebiliyorum zaten. Neyse artık haftaya anneme gidicem orda keserim inşallah.
bende sen gibi emziriyorum 14 aylık kızım dr kes dedi şuan ki süt hormonlu ona bi faydası yok ama bi anda değil zamanla dedi ama benim kızım normal süt biberon bişey tutmuyo napcam bu kesme işini bilmiyorum kesmedikçede içmeyecek galiba işin kötü tarafı keserim yine içezse diye dert ediyorum olmadı ben sarımsak sürmeyi düşünüyorum kesmek için :KK51::KK51::KK51:

Back