2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlar ben yeni katildim aramıza ultrasona gore 7*4 hamileyim.dun yoğun bi koyu kahverengi akıntıyla Dr gittim.karından ultrasonla baktı düşük riskin var dedi.kalp atışını da duydum.çok evham yapiyorum.ilk bebeğim ve biz esimle ona şimdiden çok baglandik.kalp atışı duyulmuşken düşük olur mu.

kızlaaar
benimde beş hafta bitti.
6.haftaya girdim.ama çok şiddetli, bel ağrım var.hiç bir iş yapmadığım halde.anlamıyorum
canım sıkılıyor.sizdede oldu mu veya oluyormu.
cevaplarsanız sevinirim:))

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin benim ilk hamileliğimde kuyruk sokumum çok ağrıyodu hiç iş yapamıyordum ağlıyorum sinirden eğilemiyordum ama neyseki ilk aylarda oldu sonra azaldı yavaş yavaş doğuma yakın karın büyüdükçe yine oldu tabi bel ağrılarım ama yapacak bişey yoktu ona..

benim sol yumurtalığımda batmalar var şuan ama adet belirtiside olabilir tabii son 2 gün bekliyorum bakalım ne çıkacak..
hayırlısı olsun hakkınızda zaten hamilelikle adet belirtileri aynı inş bebiş geliyordur
korkutmak için söylemiyorum bunu ama düşük tehlikeniz olmasa bile kalp atımından sonra kalbi duradabiliyor o yüzden benim dr um ilk 3 ay 15 günde bi muayeneye çağırıyo ama kalbinizi temiz tutun ve yormayın şu dönemde kendinizi progesteron gibi bişey vermedi mi dr unuz geçmiş olsun bu arada

Merhaba kızlar günaydın,
Bu sabahta peçetede kahverengi lekelenmem oldu.
İş yerinden izin alıp gidemedim.
Birşey yoktur değil mi kızlar yaa Çok korkuyorum...

Merhaba kızlar günaydın,
Bu sabahta peçetede kahverengi lekelenmem oldu.
İş yerinden izin alıp gidemedim.
Birşey yoktur değil mi kızlar yaa Çok korkuyorum...
canım ara dr unu o gerekirse ilaç ismi der yada iş çıkışı acile git bu içinin ferahlaması için diyorum daha öncede dediler kırmızı olmadıkça genelde sorun yoktur risk vardır kırmızı olsada bebeğini sağlıkla kucagına alanlar bile var tabi benim arkadaşım resmen adet gibi kanamalar yaşadı ama kızı sağlıkla kucağında şimdi 15 aylık stres yapma hiç

Dr progestan verdi canım kullanıyorum onu.Dr düşük riski azalıyor dedi.yat dinlen dedi ama is yerinden 2 gün izin alabildim.kolejde ogretmenim.adet zamanım ondan dolayı da olabilir mi akıntı acaba.

arkadaşlar
Dr progestan verdi canım kullanıyorum onu.Dr düşük riski azalıyor dedi.yat dinlen dedi ama is yerinden 2 gün izin alabildim.kolejde ogretmenim.adet zamanım ondan dolayı da olabilir mi akıntı acaba.
akıntı hamilelikle artar zaten zaten sıkıntı yaşamışsınız progesteronla olanı atıyoda olabilirsiniz ağızdan mı vajinal mı alıyosun progesteronu ağızdan galiba bence normal durumun

Acile gitsemmi cuma gidicem ya doktora kesildi şimdi gelmiyo bişey kahverengiydi bulanıktı ya düşük riskim var zaten allahım dua edin bana kızlar

canım bence ihmal etme ve doktora git bu kahverengı akıntı kişiden kişiye değişir kiminde bebeğe zarar gelmezken kiminde düşüğe neden olabilir. ılk gebeliğimde benden kahverangi akıntı geldiğinde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrenmiştim. İnşallah sende herşey yolundadır fakat yinede önlemini al

Benim de aynen o şekilde hem kahverengi hem de parçalı geldi korkma en tehlikelisi kırmızı olan kanmış. Bu arada annem bana hamileyken ondan kırmızı kan bile gelmiş korkma bolca dinlen.
Ayy canım sabah uyandım hemen koşa koşa tvalete gittik yoktu lekeden eser dinlendim ya geçti heralde yataktan kalkmıycam artık progestanı vajinal yolla alıyorım itemiyorum heralde derine kdr yutucam bende

Ağızdan verdi ilacı.15 gün önce yasamistim lekelenmeyi ilaci kullandim gecti dr devam et ilaca dedi.ama dun ilk defa koyu kahve akıntı gelince çok telaslandim.Dr sağolsun sakin tavirlariyla sakinlestirdi.ultrason da baktı gayet iyi dedi kalp atışını dinletti.ama düşük riskin var yat dinlen dedi.

progesteronu vajinal alan arkadaşlar dr larınız dedi mi bilmem ama sabahları parca parca gelir kalıntısı korkmayın yani ve agız yolundan daha etkilidir vajinal

ben kızımda 45 gün vajinal aldım önlem amaçlı o tutunmayı arttıran bişey korkma rahat ol yoruldugunu hissetmeden dinlen ve ins saglıkla kucagına alacaksın bebişini

inş. cnm hayırlısı beklemedeyim

hoşgeldin canım benimde düşük tehlikem var progestan iğne ve fitil kullanıyorum doktorun ilaç vermiştir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…