- 26 Kasım 2014
- 135
- 46
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.101
Evt aradım canım yarın rndevum vardı yarın gel önemli değil dedipanik yapma acil e gitmeden önce doktorunu ara bence kendiliğinden kesiliyor benimde öyle oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt aradım canım yarın rndevum vardı yarın gel önemli değil dedipanik yapma acil e gitmeden önce doktorunu ara bence kendiliğinden kesiliyor benimde öyle oluyor.
Evt canım araştırdım doktorumada sordum ya içim rahatladı sağolasın inşallah bende ona inanıyorum ne gelirse allahtan verirsede vermezsede onun takdiri dinleniyorum şuan kalkmıycam hiç bugün valla bebeğimden önemlimi iş güçkorkma kahverengi leke ise eğer uzat ayaklarını bıraz yukarı kaldır altına mınder koy. senınle 1 gün aramız var sağlıkla kucağımıza alıcaz ınsAllah bu lekenlemeler normal miş doktorum oyle söyledi. http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta8.html bu siteye bir bak lütfen 8. haftada yazıyo.
ne yazmıştınız ki arada kalmıştır şahsen ben bütün mesajları okuyamıyorum çalıştığım içinYaaa benim yazdıklarıma neden kimse bişey yazmıyo.
gebelik testi için mi geldin dedi gebeyim zaten doktorum testler için gönderdi dedim açtılar kaydımı kan aldılar yarın çıkarmış cumartesi doktoruma götüreceğimbende iğnelerimi sağlık ocagında vurduruyorum kalp atışını duymadan kayıt yapılmıyormuş
inşallah güzel haberlerle dönersin doktordanevet hanımlar bende dualarınızı istiyorum bugün doktora gidicem düşük riskim var hatta önceden gittiğim doktor kürtaj olucaksın bile dedi ama hcg değerim artıyor ve iki gündür bulantılarda başladı. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ....
banada sağlık ocağından yapmamız gereken testler var ama kalp atışını duyunca gel dediler bakanlığamı ne bildireceklermiş onun için şu an sadece iğneleri yapıyorlargebelik testi için mi geldin dedi gebeyim zaten doktorum testler için gönderdi dedim açtılar kaydımı kan aldılar yarın çıkarmış cumartesi doktoruma götüreceğim
Aile hekimi de takip yapıyorkızlar sağlık ocağına ne için kayıt yaptırmak gerekiyor?
şuan yok arada izlem yapıyolar kan değeri kilo falan bilgisi tutuyorlar 20. haftada tetanos aşısı var bazısı 17 den sonra vuruyo gerçi bi ay sonrada 2 si var sağlık oc. pek bişey yapmıyo aslındaŞuan olmamız gereken iğneler var mi ki.sağlık ocağında yaptırılacak.
gebelik testi için mi geldin dedi gebeyim zaten doktorum testler için gönderdi dedim açtılar kaydımı kan aldılar yarın çıkarmış cumartesi doktoruma götüreceğim
Tetanos aşısı oluyor ama hangi haftadan itibarendi hatırlamıyorum benim hepsi tam bu sefer gerek olmuyorŞuan olmamız gereken iğneler var mi ki.sağlık ocağında yaptırılacak.
:) bunu yazman bile yetti canım saolasın. Bende çalışıyorum. Ne iş yapıyorsun.ne yazmıştınız ki arada kalmıştır şahsen ben bütün mesajları okuyamıyorum çalıştığım için
Yaaa benim yazdıklarıma neden kimse bişey yazmıyo.
Şuan olmamız gereken iğneler var mi ki.sağlık ocağında yaptırılacak.
memurum anlat bakem hikayenide bilelim:) bunu yazman bile yetti canım saolasın. Bende çalışıyorum. Ne iş yapıyorsun.