• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

korkma kahverengi leke ise eğer uzat ayaklarını bıraz yukarı kaldır altına mınder koy. senınle 1 gün aramız var sağlıkla kucağımıza alıcaz ınsAllah bu lekenlemeler normal miş doktorum oyle söyledi. http://gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta8.html bu siteye bir bak lütfen 8. haftada yazıyo.
Evt canım araştırdım doktorumada sordum ya içim rahatladı sağolasın inşallah bende ona inanıyorum ne gelirse allahtan verirsede vermezsede onun takdiri dinleniyorum şuan kalkmıycam hiç bugün valla bebeğimden önemlimi iş güç :(

evet hanımlar bende dualarınızı istiyorum bugün doktora gidicem düşük riskim var hatta önceden gittiğim doktor kürtaj olucaksın bile dedi ama hcg değerim artıyor ve iki gündür bulantılarda başladı. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .... :anneadayı:
inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan

gebelik testi için mi geldin dedi gebeyim zaten doktorum testler için gönderdi dedim açtılar kaydımı kan aldılar yarın çıkarmış cumartesi doktoruma götüreceğim
banada sağlık ocağından yapmamız gereken testler var ama kalp atışını duyunca gel dediler bakanlığamı ne bildireceklermiş onun için şu an sadece iğneleri yapıyorlar

karikatur2.jpg

:D :D :D

Şuan olmamız gereken iğneler var mi ki.sağlık ocağında yaptırılacak.
şuan yok arada izlem yapıyolar kan değeri kilo falan bilgisi tutuyorlar 20. haftada tetanos aşısı var bazısı 17 den sonra vuruyo gerçi bi ay sonrada 2 si var sağlık oc. pek bişey yapmıyo aslında

gebelik testi için mi geldin dedi gebeyim zaten doktorum testler için gönderdi dedim açtılar kaydımı kan aldılar yarın çıkarmış cumartesi doktoruma götüreceğim

Ben beta hcg yaptırmıştım sonra Aile sağlığı merkezine bildirdim hamile olduğumu geçen gün aradım beta hcg yi tekrarlama için yapıyormusunuz diye hayır yapmıyoruz dediler her sağlık ocagı ayrı telden calıyor sanırım

Back