• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tetanos aşısı oluyor ama hangi haftadan itibarendi hatırlamıyorum benim hepsi tam bu sefer gerek olmuyor
merhaba canımcım. Hayırlı olsun bebeğin.
Tüm ağustos bebeklerinin bebekleri sağlıkla gelsin inşallah.
Benim de şüpheli bu durumum var canım bu ay. hiç sormaa. :KK43:

Bebeğinizin crl ne kadar.ultrasonu tam anlayamiyorum.benimkinde 1.26 cm yaziyo
benm 4,6 ama o kadar anlamana gerek yok ilerde baş göbek omurgaya göre ayrı ayrı hafta ölçümleri verip iyice kafanız karışacak siz dr unuza bırakın kendinizi tabi önce içinize sinen bi dr bulun o değerler çok oynar takılırsanız google amcadan çıkamazsınız :KK70::KK70::KK70::KK70:

Sağol canım. üçüncü mü geliyor yoksa hakkında hayırlısı canım haberdar et yine
yani öyle görünüyor ama bi doktora gidip netleştirmemiz lazım
kabullenmek zor . hatta başka bi çözüm yolu düşündük..karar verdik gibi bişeydi ..ama arkadaşlar sağ olsun yanlış yolda oldumu söyleyip azıcık da psikolojik baskı yaptılor . vazgeçtik bakalım.ama daha kabullenemedim

Ben de bir daha test yapayim. Da cizgi kirmizi ciksin istedim saklarim diye ama yine çok kırmızı çıkmadı :(neden dir ki

Merhaba kızlar bnde hamileyim.geciken 7. Günde kan değerim 172.5 çıktı düşük gibi siİn nasıldı düşünceliyim
ben 8. günde gittim sizinkinden yüksekti ama önemli olan yükseklik değil düzenli artış 2 gün sonra tekrar baktırın düzenli artıyorsa sorun yoktur :KK66:

Ben hafta ya gidelim doktora diyorum eşim sekiz dolsun öyle gidelim diyor ben nasıl bekleyeyim o kadar :(durum nasıl büyüdümu sıkıntı varmı sorular sorular

Benim ilk hamileligim cok bilmiyorum ama gunum gectikten 6 gun sonra falan 500 kusur olmustu
Ama belki dusuk degerle baslayip yukselende oluyodur

yani öyle görünüyor ama bi doktora gidip netleştirmemiz lazım
kabullenmek zor . hatta başka bi çözüm yolu düşündük..karar verdik gibi bişeydi ..ama arkadaşlar sağ olsun yanlış yolda oldumu söyleyip azıcık da psikolojik baskı yaptılor . vazgeçtik bakalım.ama daha kabullenemedim
Olsun üç de olsa evlat ya kabul etmemek üzer onları Allahin verdiği armağan...ne güzel üç olması güzel bence bizde dört kardeşiz anneme derdim bir tane daha mi gelse diye .kardeş can dir ......

Ben hafta ya gidelim doktora diyorum eşim sekiz dolsun öyle gidelim diyor ben nasıl bekleyeyim o kadar :KK43:durum nasıl büyüdümu sıkıntı varmı sorular sorular
8 . hafta genel olarak kalp atışı duyulan hafta eğer kese gördüyseniz bekleyin yoksa gidip kese görsenizde gelecek hafta için kalp atımı için çağırabilir gerçi ben salı gittim hem kese hem kalbi duyduk hamileliğe görede değişiyo

hamileliğiniz yeni olduğu içindir birazda sabah idrarıyla yada su tüketmeden 2-3 saat wc ye gitmeden yapın testı
8 . hafta genel olarak kalp atışı duyulan hafta eğer kese gördüyseniz bekleyin yoksa gidip kese görsenizde gelecek hafta için kalp atımı için çağırabilir gerçi ben salı gittim hem kese hem kalbi duyduk hamileliğe görede değişiyo
ışte kese de görmedim doktor üç hafta sonra gel dedi bir hafta kaldı eşime de doktor tanıdığımız sekiz olsun öyle gidin dedi oda tutturdu ben daha kese bile gör me dim çok merak ediyorum bir de randevu ne zaman almak lazım şimdi alsak pazartesi için geç midir

Back