- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.981
Veeee misafirler gitti geldi paralar :)bebekimizin kismetii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt para tuzağından başka bişey değil araştırdım bende az önceForumda testle ilgili açılmış bir konu var. Pek tutmuyormuş. bence bi okuyun
nasil yaptin cnm bana hala gelemiyo o rahatlik hep dusunuyorum dusunuyorum ya2 KEZ GİTTİM AMAN ZATEN BU CUMARTESİ BAŞKASINA GİDİCEM İNŞ. İYİDİR. ARTIK TAKMIYORUMDA Bİ RAHATLIK GELDİ. ALLAH NE DERSE O DİKKAT EDİYORUM GERİSİ ALLAHA KALMIŞ DİYORUM ÇOK ŞÜKÜR RAHATLAMA GELDİ.
inşallah canım benim hafif ağrım oldu işe gitmek istemiyorum artık sabah zorla gidiyorum resmen 1 temmuzda stajım bitiyor rapor kullanmayacağım 32. haftalıyken benim tek korkum erken doğum olmasıŞükür ayaklarimi uzatip yatinca lekelenme kesildi. Insallah olmaz bidaha
Insallah cnm insallah hersey istedigimiz gibi olur.inşallah canım benim hafif ağrım oldu işe gitmek istemiyorum artık sabah zorla gidiyorum resmen 1 temmuzda stajım bitiyor rapor kullanmayacağım 32. haftalıyken benim tek korkum erken doğum olması
aynen oyle cok acimasiz konusuyolar biz gozlerinin icine bakioruz en ufak bisey solesinler diye neyse hayirlisi artik ins hepimiz kucagmza alirizzzziyi demişsin kadın dğumcu birazda psikolog olmaı biz sonucunda biz hasta değiliz hamileyiz dünyadaki en değerli varlığımız içimizde gıcıklar afedersiniz deliriyorum.helede ilk olunca hiç bişey bilmiyoruz biraz konuş altdan al dimi yok anacım istisnalar vardır belki ama banada kötüsü çattı. düşün ne kiloma ne boyuma baktı kaç kilo da hamile kaldım bilmiyorum!
muhasebe bürosunda çalışıyorum mali müşavir stajyeriyimm çok oturmaktan belim ağrıyor yastık götürürüm yakında ilkinde de sonuna kadar çalıştım 2 yıl ara verip tekrar başladım bu sefer kendi ofisimi açmazsam eğer başkasının yanında çalışmayı düşünmüyorumInsallah cnm insallah hersey istedigimiz gibi olur.
Ne is yapiyorsun.
Benimkide yoldan oldu sanirim 40 km gidiyorum
Rabhim yavrularimixi korusun
2kati artarsa iyi diolar 11den 950ye cikms hala strese sokuyo dis gebelik olabilr 1500olmassa die oda olur insYa ilk yaptırdım ben 11 di sizinki gibi üç gün sonra 103 dü doktor tebrikler hamilesin bir hafta sonra kadın doğumcuyla görüş dedi beş gün sonrası 950 gayet iyi bence kötü düşünme adetinden beş gün geçmişse 9 günde 950 normal bence çok kafana takma gününde git muayene bazı psikopat doktorlar var insanı evhamlandırıp duruyorlar sinir oluyorum onlara...
muhasebe bürosunda çalışıyorum mali müşavir stajyeriyimm çok oturmaktan belim ağrıyor yastık götürürüm yakında ilkinde de sonuna kadar çalıştım 2 yıl ara verip tekrar başladım bu sefer kendi ofisimi açmazsam eğer başkasının yanında çalışmayı düşünmüyorum
Bişey yoktur canim ağrın falan yoksa bida dikkat et bana ayaklarini kaldır diolar hatta ama onu yapacak dermanim yokHiç sorma canım.
Yaptıktan sonra aklıma geldi yaa.
İnşallah birşey olmamıştır.
Sabah peçetede minicik kahverengi leke gördüm ondan da korkuyorum yaaa...
İnşallah bebeğim iyidir
Cikartiyomusun peki cnm sadece bulantimi oluyorKraker yemekten kabiz oldum ama bulantimda hiiiiiiiiic azalma yok ne is
Dun sabah cikardimCikartiyomusun peki cnm sadece bulantimi oluyor
Günde 4 5 i bulursa dr gitmeyi unutma deneyimli olarak :) bebim erken basladi simdi hafifledi çok şükürDun sabah cikardim
Simdi icimde zor tutuyorum tam sinirda