• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorum keseyi görmeden kilomu ölçmüştü daha öncede yazmıştım gerekirse on doktora gidin ama içinize sinen bir doktor bulun yoksa bu serüven hiç eğlenceli olmaz

2 KEZ GİTTİM :KK57: AMAN ZATEN BU CUMARTESİ BAŞKASINA GİDİCEM İNŞ. İYİDİR. ARTIK TAKMIYORUMDA Bİ RAHATLIK GELDİ. ALLAH NE DERSE O DİKKAT EDİYORUM GERİSİ ALLAHA KALMIŞ DİYORUM ÇOK ŞÜKÜR RAHATLAMA GELDİ.:KK69::KK69:
nasil yaptin cnm bana hala gelemiyo o rahatlik hep dusunuyorum dusunuyorum ya:(

inşallah canım benim hafif ağrım oldu işe gitmek istemiyorum artık sabah zorla gidiyorum resmen 1 temmuzda stajım bitiyor rapor kullanmayacağım 32. haftalıyken benim tek korkum erken doğum olması
Insallah cnm insallah hersey istedigimiz gibi olur.
Ne is yapiyorsun.
Benimkide yoldan oldu sanirim 40 km gidiyorum :(
Rabhim yavrularimixi korusun

iyi demişsin kadın dğumcu birazda psikolog olmaı biz sonucunda biz hasta değiliz hamileyiz dünyadaki en değerli varlığımız içimizde gıcıklar afedersiniz deliriyorum.helede ilk olunca hiç bişey bilmiyoruz biraz konuş altdan al dimi yok anacım istisnalar vardır belki ama banada kötüsü çattı. düşün ne kiloma ne boyuma baktı kaç kilo da hamile kaldım bilmiyorum!
aynen oyle cok acimasiz konusuyolar biz gozlerinin icine bakioruz en ufak bisey solesinler diye neyse hayirlisi artik ins hepimiz kucagmza alirizzzz

Insallah cnm insallah hersey istedigimiz gibi olur.
Ne is yapiyorsun.
Benimkide yoldan oldu sanirim 40 km gidiyorum :KK43:
Rabhim yavrularimixi korusun
muhasebe bürosunda çalışıyorum mali müşavir stajyeriyimm çok oturmaktan belim ağrıyor yastık götürürüm yakında ilkinde de sonuna kadar çalıştım 2 yıl ara verip tekrar başladım bu sefer kendi ofisimi açmazsam eğer başkasının yanında çalışmayı düşünmüyorum

Ya ilk yaptırdım ben 11 di sizinki gibi üç gün sonra 103 dü doktor tebrikler hamilesin bir hafta sonra kadın doğumcuyla görüş dedi beş gün sonrası 950 gayet iyi bence kötü düşünme adetinden beş gün geçmişse 9 günde 950 normal bence çok kafana takma gününde git muayene bazı psikopat doktorlar var insanı evhamlandırıp duruyorlar sinir oluyorum onlara...
2kati artarsa iyi diolar 11den 950ye cikms hala strese sokuyo dis gebelik olabilr 1500olmassa die oda olur ins

muhasebe bürosunda çalışıyorum mali müşavir stajyeriyimm çok oturmaktan belim ağrıyor yastık götürürüm yakında ilkinde de sonuna kadar çalıştım 2 yıl ara verip tekrar başladım bu sefer kendi ofisimi açmazsam eğer başkasının yanında çalışmayı düşünmüyorum

Bel agrisi bende de oldu bugun,yastik mantikli. ;)

Hiç sorma canım.
Yaptıktan sonra aklıma geldi yaa.
İnşallah birşey olmamıştır.
Sabah peçetede minicik kahverengi leke gördüm ondan da korkuyorum yaaa...
İnşallah bebeğim iyidir :KK43:
Bişey yoktur canim ağrın falan yoksa bida dikkat et bana ayaklarini kaldır diolar hatta ama onu yapacak dermanim yok

Bugun
Bir bas donmesiiiiii
Bir bulantiiiiiiiiiiiii
Oyyyyyy
Nolcak bu halimiz :KK61:
Bugunu zor gecirdim cooook zooooor :rolleyes:
Allahim sen bize yardim et bebeklerimizi koru (amin)

Kizlar benim suan sağlık ocağın da kaydim yok yaptiricaz inş musait bi zamanda siz sağlık ocağına gidiyomisunuz birseyler yapiyorlarmi?

Kızlar benim keseyi yorumlar msınız yuvarlak mı patlıcan mı

Eklentiler

• 1418840164268607672890.jpg
    1418840164268607672890.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 84
Back