- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.941
eylüldeniz tahmini doğum aynı hemde seninde abla olacak bi kızın var benimdeben hiç kan testi yaptırmadım o yüzden nasıl olur bilmiyorum inşallah iyi olur her şey artar değeriniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eylüldeniz tahmini doğum aynı hemde seninde abla olacak bi kızın var benimdeben hiç kan testi yaptırmadım o yüzden nasıl olur bilmiyorum inşallah iyi olur her şey artar değeriniz
amin canm benimde pazar gunu kanamam oldu ne yapacagmi sasirdm kosa kosa acile gittik bebeklerimizin kalbi atiyor progestan igne kullaniyorum suan kan yok ama kahverengi lekeler var sende durum nasil
canımn benim 11 aralıkta 90 dı bugün 720 olması gerekiyor cumartesi gününe 144o olcak hesaplamalar göre geç döllenme oldu bende muhakkak günüme göre beta hcg düşük çünkü. bir önceki gebeliğimde 6+3 de duymuştum kalp atışını .hayırlısı ile inşallah duyarsın sende
tatlım normalde 3 ay dolana kadar 15 günde bır en az kontrol altında olman sağlıklı ama tedırgın olacağına bence doktoruna soyle canım şu süreçte zor zamanlar geçiriyorum ve anlamanızı rica ediyorum de 2 hafta sonra muayene olmak ıstıyorum de bence bıtanemKızlar ben geçen hafta gitmiştim doktora
1 ay sonra gel dedi
ama geçen ağustosta bebeğin kalbi durdu 2 hafta girmemiştir doktora
o yüzden 1 ay çok geç mi olur ya yine aynı şeyler olursa diye çok tedirginim
aynen öyle canım yaaaaa allah büyük inşallah bir sorun çıkmıcakİNŞ. CNM BENDE BİRAZ GERİDEN GİDİYORDU AMA DEĞER OLARAK BU HAFTA ARTARSA 6 HAFTALIK VALLA ALLAH BİLİR KENDİMİ BIRAKTIM ARTIK BUNALDIM SÜREKLİ DÜŞÜNMEKTEN NE OLUCAKSA OLUR.HAYIRLISI OLSUN YETER
geçmiş olsun canım maaş Allah iyi olun :) bişey sorucam ama kahverengi leke bendede oluyoda hatta gectıgımız hafta bıraz fazla geldı doktoruma sordum onemlı degıl dedı . pekı bu lekelenme kendılıgınden kesılıyor mu sızde yoksa azalarak mı bıtıyo ?Pazartesi 1 ly serum 3 igne den sonra dun kahve rengi lekelenmelerim oldu doktor kanama bolgen var meraklanma boraz daha devam edecek dedi. Allaha sukur bugun cok daha iyiyim.
Yarin tekrar kontrole gidecegim.
geçmiş olsun canım maaş Allah iyi olun :) bişey sorucam ama kahverengi leke bendede oluyoda hatta gectıgımız hafta bıraz fazla geldı doktoruma sordum onemlı degıl dedı . pekı bu lekelenme kendılıgınden kesılıyor mu sızde yoksa azalarak mı bıtıyo ?
:) kaç yaşındaydı kızın benim ki ay sonunda 4 ü dolduruyoreylüldeniz tahmini doğum aynı hemde seninde abla olacak bi kızın var benimde
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canımPazartesi 1 ly serum 3 igne den sonra dun kahve rengi lekelenmelerim oldu doktor kanama bolgen var meraklanma boraz daha devam edecek dedi. Allaha sukur bugun cok daha iyiyim.
Yarin tekrar kontrole gidecegim.
anladım canım rabbım daha hayırlı günler yazmış olsun ınsAllah olsun bol bol dınlen :) sağlıkla kucağına alırsın inşAllahBenim pazartesi kirmiziya yakin pembeydi. Ilac kullaniyorum progestan.
Ama her bunye kendine ozgudur.
Benim bir kaybim oldugu icin biraz fazla endiseliyiz. O yuzden hic kalkadan yatiyorum.
Canim o deger zaten gun asiri kendini ikiye katliyo o yuzden 2000leri bulur sen canini sikma.kizlar dun 740 olan degerim.bugn 950 olmus ne diosnz
Amnin insallah:) kaç yaşındaydı kızın benim ki ay sonunda 4 ü dolduruyor
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
anladım canım rabbım daha hayırlı günler yazmış olsun ınsAllah olsun bol bol dınlen :) sağlıkla kucağına alırsın inşAllah
Canim gerinmee ben ayaklarımi esnetmeye bile tirsiom ki buyuklerimden duydum bunlari
Hiç sorma canım.
Yaptıktan sonra aklıma geldi yaa.
İnşallah birşey olmamıştır.
Sabah peçetede minicik kahverengi leke gördüm ondan da korkuyorum yaaa...
İnşallah bebeğim iyidir
Patlican gibi benceee :)Benim kese mi de yorumlayın kızlar patlıcan mı domates mi :)
canim onun fitrati ole sakin bir kadin...doğumda beni inanlmaz rahatlatti ama herkesin doktordan bekledgi farklı kimi konussun anlatsin ben sormadan istyr....pek ole biri degil..ole konuskan biri istyrsan sifavda oguzhan bey var arkadasm ondan da cok memnun kaldisuan bende ummuhan hanıma gidiyorum canım ama bana biraz soguk gibi geldi tam bi acıklama yapmıyor sanki.zamanla mı acılır artık bilmiyorum.en son keseyi gördük kalp atıslarını duymak için haftaya gidicez.kesinlesmeden yakınlık kurmak istemiyor mu acaba anlamadım
o doktorların patavatsızlığı, beni muayene eden doktor kürtaja kadar götürdü olayı. ne dış gebeliği kaldı ne boş gebeliği.. değerim 900'lerde çıktı hala bana dediklerine bak o yüzden salla gitsinkizlar iki gunde yuzde 60i bluo galiba 2gun once 435 bugn 940 olmus erken bi saat olmasna ragmen doktorlar en kotuyu soluyo hic halden anlamiolar hemen dis gebelik kimyasal gebelik deyip ckiolar ewde biz kendimizi yiyioruz bnm degerm 60 ckmsti dr dediki gebelik bile diyemeyiz sizin icn nkdr kolay o rakami gormek icn neler yapiorz biz bliomsnz dedm cok konustm galiba ama genel bole:)
irkek mi oluyormuş o zaman :)Patlican gibi benceee :)
sanki patlıcan
aciline gidin hastanenin v gerekirse telden görüşün dr unuzla kırmızı olmadıktan sonra korkmaya gerek yok deniyo ama belki progesteron felan başlatabilir geçmiş olsun