- 5 Mart 2014
- 959
- 475
- 158
- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.961
Oyle yazmislar :)irkek mi oluyormuş o zaman :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle yazmislar :)irkek mi oluyormuş o zaman :)
Senin ki yuvarlak sankiOyle yazmislar :)
Ya ilk yaptırdım ben 11 di sizinki gibi üç gün sonra 103 dü doktor tebrikler hamilesin bir hafta sonra kadın doğumcuyla görüş dedi beş gün sonrası 950 gayet iyi bence kötü düşünme adetinden beş gün geçmişse 9 günde 950 normal bence çok kafana takma gününde git muayene bazı psikopat doktorlar var insanı evhamlandırıp duruyorlar sinir oluyorum onlara...i
llk adetime 4gun warken yaptm 11 cikti suan 5gun gecti henuz degerm 950 doktor 1500olmassa sorun wardr dedi cok uzldm
Incir e benziyor :))))Senin ki yuvarlak sanki
Eve gidince kızımın dosyasına bakacağım merak ettim :)Incir e benziyor :))))
Nasil tesaduf:) bende 11 aralikta yaptirdim 90 cikti tabi dayanamayip 15 inde yaptirdim tekrar sorun yok artis duzenli ayni sekilde cumartesiye dr randevumu aldimnolcek bizim bu halimiz
Bnmki Üçgen gibi ya kızlar duydunuZmu dün nette okudum yine idrar testiyle cinsiyet öğreniliyomuş dışarı çıkınca sorcam hemen bi eczaneye yeşil olursa renk erkk turuncu olursa kızmış yüzse seksen doğruymuş test baZı ülkelerde yasaklanmış türkiyede varmı bilmiyorumEve gidince kızımın dosyasına bakacağım merak ettim :)
hiç duymadım bizim ülkede yasaktır kesin çoğu doktor bile söylemiyor erkendenBnmki Üçgen gibi ya kızlar duydunuZmu dün nette okudum yine idrar testiyle cinsiyet öğreniliyomuş dışarı çıkınca sorcam hemen bi eczaneye yeşil olursa renk erkk turuncu olursa kızmış yüzse seksen doğruymuş test baZı ülkelerde yasaklanmış türkiyede varmı bilmiyorum
bnce patlıcanBenim kese mi de yorumlayın kızlar patlıcan mı domates mi :)
kizlar iki gunde yuzde 60i bluo galiba 2gun once 435 bugn 940 olmus erken bi saat olmasna ragmen doktorlar en kotuyu soluyo hic halden anlamiolar hemen dis gebelik kimyasal gebelik deyip ckiolar ewde biz kendimizi yiyioruz bnm degerm 60 ckmsti dr dediki gebelik bile diyemeyiz sizin icn nkdr kolay o rakami gormek icn neler yapiorz biz bliomsnz dedm cok konustm galiba ama genel bole:)
etti rahim cok guzel kalinlign cok iyi dedi 1500olunca ultrosnda gorulr dedi sirf oyuzden ole dio sanrm
Nasil tesaduf:) bende 11 aralikta yaptirdim 90 cikti tabi dayanamayip 15 inde yaptirdim tekrar sorun yok artis duzenli ayni sekilde cumartesiye dr randevumu aldim
Hic korkmayalim kizlar insallah sorunsuz gorcez en azindan keselerimiz goruruz cumartesi gunu
benim doktorumda aynı kiloya felan bakmadı daha kalp atışını duymadan canlı olarak algılamıyorlar kalp atışını duyalım detaylı konuşuruz diyor
benim doktorumda aynı kiloya felan bakmadı daha kalp atışını duymadan canlı olarak algılamıyorlar kalp atışını duyalım detaylı konuşuruz diyor
AMA BAKMASI GEREKMİYORMU İLK HAMİLELİMDE BAKTI KİMYASALDA KADIN. BU ANORMAL BENCE ŞİMDİ BÜTÜN TAHLİLLERİ YAPTI ADIMA DOSYA AÇTI GENE BAKMADI KİLOYA BOYA
unutmuştur canım yoksa bakıyorlar
Forumda testle ilgili açılmış bir konu var. Pek tutmuyormuş. bence bi okuyunintelligender erken cinsiyet testi nette satılıyomuş ama bana pahalo geldi