2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

i

llk adetime 4gun warken yaptm 11 cikti suan 5gun gecti henuz degerm 950 doktor 1500olmassa sorun wardr dedi cok uzldm
Ya ilk yaptırdım ben 11 di sizinki gibi üç gün sonra 103 dü doktor tebrikler hamilesin bir hafta sonra kadın doğumcuyla görüş dedi beş gün sonrası 950 gayet iyi bence kötü düşünme adetinden beş gün geçmişse 9 günde 950 normal bence çok kafana takma gününde git muayene bazı psikopat doktorlar var insanı evhamlandırıp duruyorlar sinir oluyorum onlara...

Eve gidince kızımın dosyasına bakacağım merak ettim :)
Bnmki Üçgen gibi ya kızlar duydunuZmu dün nette okudum yine idrar testiyle cinsiyet öğreniliyomuş dışarı çıkınca sorcam hemen bi eczaneye yeşil olursa renk erkk turuncu olursa kızmış yüzse seksen doğruymuş test baZı ülkelerde yasaklanmış türkiyede varmı bilmiyorum

hiç duymadım bizim ülkede yasaktır kesin çoğu doktor bile söylemiyor erkenden

iyi demişsin kadın dğumcu birazda psikolog olmaı biz sonucunda biz hasta değiliz hamileyiz dünyadaki en değerli varlığımız içimizde gıcıklar afedersiniz deliriyorum.helede ilk olunca hiç bişey bilmiyoruz biraz konuş altdan al dimi yok anacım istisnalar vardır belki ama banada kötüsü çattı. düşün ne kiloma ne boyuma baktı kaç kilo da hamile kaldım bilmiyorum!

etti rahim cok guzel kalinlign cok iyi dedi 1500olunca ultrosnda gorulr dedi sirf oyuzden ole dio sanrm

sakın takma kadın doğumcular bir alem allaha dua et tevekkül et gerisi boş değerlern düşsede çaren yok yükselsede sen içini ferah tut ki bebeğin içinde sorun yaşamasın.allaha bırak kendini o ne derse o.

bide doğum tarihleri aynı olsa tam olacakmış :) o zaman sendende cumartesi günü güzel haberler bekliyorum

benim doktorumda aynı kiloya felan bakmadı daha kalp atışını duymadan canlı olarak algılamıyorlar kalp atışını duyalım detaylı konuşuruz diyor

ilk gebelıgımde ılk kalp atıs sesını duymaya gıtıgımde doktor şu cümle ile başladı konuya hamileliklerde ilk 3 ayda düşük riski%15 dir ve bu küçük bir rakam değil dedi sonra başladı yapmam ve yapmamam gereknleri söylemeye. Yani ilk 3 ay dolmadan pek algılamak istemiyorlar sanırım
benim doktorumda aynı kiloya felan bakmadı daha kalp atışını duymadan canlı olarak algılamıyorlar kalp atışını duyalım detaylı konuşuruz diyor

AMA BAKMASI GEREKMİYORMU İLK HAMİLELİMDE BAKTI KİMYASALDA KADIN. BU ANORMAL BENCE ŞİMDİ BÜTÜN TAHLİLLERİ YAPTI ADIMA DOSYA AÇTI GENE BAKMADI KİLOYA BOYA

unutmuştur canım yoksa bakıyorlar

2 KEZ GİTTİM AMAN ZATEN BU CUMARTESİ BAŞKASINA GİDİCEM İNŞ. İYİDİR. ARTIK TAKMIYORUMDA Bİ RAHATLIK GELDİ. ALLAH NE DERSE O DİKKAT EDİYORUM GERİSİ ALLAHA KALMIŞ DİYORUM ÇOK ŞÜKÜR RAHATLAMA GELDİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…