• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cani
Off azonce kahverengi lekekennem oldu moralim cok bozuk :KK43:
canim sakin tedirgin olma yat uzan bi sure ve doktoruna git mutlaka ama panik yapma burda okadr cok yazi okudum ki cogu arkadasimizin basina gelms ama doktor gozetiminde ol. kendini yormussundur belki.ama mutlaka doktoruna bilgi ver.icin rahat etsin

sen de mi ikiz annesi olacaksın? seninkisi de ve diğer tüüm anne adaylarımızın bebişleri de hayırlı olsun inş. sen normal yolla mı hamile kalmıştın?
hala inanamıyorum, şaşkınlığımı üzerimden atabilmiş değilim. cuma günü kontrolüm var, bir gelse cuma, kalp atışlarını bir duysam o zaman inanacağım.
7. Haftada duydum ben :) amiin canım. hayirlisiyla ilk 3 ayı atlatalim..

Kızlar ben geçen hafta gitmiştim doktora
1 ay sonra gel dedi
ama geçen ağustosta bebeğin kalbi durdu 2 hafta girmemiştir doktora
o yüzden 1 ay çok geç mi olur ya yine aynı şeyler olursa diye çok tedirginim

Kızlar ben geçen hafta gitmiştim doktora
1 ay sonra gel dedi
ama geçen ağustosta bebeğin kalbi durdu 2 hafta girmemiştir doktora
o yüzden 1 ay çok geç mi olur ya yine aynı şeyler olursa diye çok tedirginim

canım aynı şey benımde başıma gelmişti banada 1 ay sonra gel dedı 2 li tarama ıcın ama daha erken gıtmek zorunda kaldım bebegınm kalbı durdu cunku. eger ozel hastaneye gıdıyorsan birde devlet hastanesınde doktor bul kendıne ıkısıne bırden git ben öyle yapmayı planlıyorum.

ama içini ferah tut bebeğin seninle olcak

canım aynı şey benımde başıma gelmişti banada 1 ay sonra gel dedı 2 li tarama ıcın ama daha erken gıtmek zorunda kaldım bebegınm kalbı durdu cunku. eger ozel hastaneye gıdıyorsan birde devlet hastanesınde doktor bul kendıne ıkısıne bırden git ben öyle yapmayı planlıyorum.

ama içini ferah tut bebeğin seninle olcak
Özel e gidiyorum
ozaman devletten de bulayim bi tane çünkü hep korku var icimde

Merhabalar,

Cok saskinim bu grupta daha once bebeginin kalbi duran ne kadar cok anne var.

Benimde haziran ayinda 14 haftalik bebegimin suyu bitti ve kalbi durdum hala benimle olsaydi bu haftalarda dogacakti. Hala pek kabullenemedim ama hersey allhatan.

Suanda tekrar hamileyim. Pazartesi gunu cok az kanamam oldu. Progestan basladim ve 2 gundur yemek ve tuvalet disinda kalkmamaya ozen gosteriyorum.

Herkese hayirli mutlu guzel gunlet yasayacagi hamilelikler dilerim

kizlar fkr olmasinicin yaizyorum ben ispartada ikrn ozel isparta hastanesindeki ummuhan hanima gdyrdum..normal dogum yaptim...cok memnundum ondan..ayni hastanedeki hakan hoca da cok iyidir oda arkadasmn doktoruydu
suan bende ummuhan hanıma gidiyorum canım ama bana biraz soguk gibi geldi tam bi acıklama yapmıyor sanki.zamanla mı acılır artık bilmiyorum.en son keseyi gördük kalp atıslarını duymak için haftaya gidicez.kesinlesmeden yakınlık kurmak istemiyor mu acaba anlamadım

4.haftada bulantısı başlayan var mı benim gibi?şu sn iştahsızlık da çok fena.Herkeste farklıdır ama benimki çok erken başladı sanki

Sabahları her kalktığımda esneyip geriliyorum bu sabah çok kötü bir ağrı girdi.
Birşey olacak diye korktum. Zararı var mıdır acaba yaa..
Şu 3 ayı atlatsaydık hayırlısıyla, şubat ayında mı bitiyor 3 ay :)
Herkes gözümü korkutuyor aman dikakt et aman 3 ay önemli... Şubat gelmeyecek gibi :)
Canim gerinmee ben ayaklarımi esnetmeye bile tirsiom ki buyuklerimden duydum bunlari

Back