2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar dun 740 olan degerim.bugn 950 olmus ne diosnz
önemli olan 2 güne bir %60 artıştır bence her gün baktırarak kendinizi strese sokmayın ayrıca o kanla beslenen bi bebeğiniz var suan her gün baktırmayın 0-5 arası olmadıktan sonra hamilelik sayılır ki değeriniz güzel yerinizde olsam kan vermez p.tesi dr giderdim 6000 de göbekten görünür kese

cok tesekkur ederm doktr beni korktu bnada ew dar gelioyarn 1500olmasi gerek yoksa dis gebelk dedi panikledm

i
neye göre öyle dedi ki kusura bakmayın ben çalıştığım ve akşam kızdan giremediğim için kaçırıyorum ilk ne zaman test yaptınız ve kaç çıktı
llk adetime 4gun warken yaptm 11 cikti suan 5gun gecti henuz degerm 950 doktor 1500olmassa sorun wardr dedi cok uzldm

i

llk adetime 4gun warken yaptm 11 cikti suan 5gun gecti henuz degerm 950 doktor 1500olmassa sorun wardr dedi cok uzldm
bence normal değerin pek mesnetli bi yorum gibi gelmedi mantığım almadı açıkçası önceden bi dış gebeliğiniz falan mı var birde testleri aynı yerde yaptırın yaptıracaksanız yinede çünkü her labaratuarın ölçümü birbirini tutmaz, bence başka dr gidin 2 güne alttan görünür sizin keseniz alttan muayeneye karşı değilseniz dr değiştirip gidin

etti rahim cok guzel kalinlign cok iyi dedi 1500olunca ultrosnda gorulr dedi sirf oyuzden ole dio sanrm

hiç bunun için stres edip durmadan gitme ölçüme o desin dursun değerin çok güzel o yükselme duruma hamileliğe döllenme zamanına göre değişiyo o aklınca hesap yapmış galibada küçük oynamalar olur

amin canm benimde pazar gunu kanamam oldu ne yapacagmi sasirdm kosa kosa acile gittik bebeklerimizin kalbi atiyor progestan igne kullaniyorum suan kan yok ama kahverengi lekeler var sende durum nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…