- 13 Aralık 2010
- 1.308
- 1.164
- 333
- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.881
bende kese gozukmez die gitmeye korkuyorm kizlar erken ogrenmenin en zoru bu bende 2dir degerim 11ken hissedip ogreniorm sonra gelsn sikntli gunler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bn pzts görücm cnm bnm dahada çoook varoff kızlar cuma bebeği görecez günler geçmiyor yaaa
çok sağol sizinle günlerimiz aynı kese büyümüş ama kalp atışı daha görünmüyor siz doktora gittinizmi hiç
nolcek bizim bu halimiz
ne bileyim korkularımdan dolayı yaptırmak ıstedım sadece . zaten cumartesi günü doktora gideceğim bakalım ne olacak.
Ben dun gittim karindan bakti hemde hemen gordu keseyi sikismamistim bile.bence seninkide gorunurbende kese gozukmez die gitmeye korkuyorm kizlar erken ogrenmenin en zoru bu bende 2dir degerim 11ken hissedip ogreniorm sonra gelsn sikntli gunler
ztn dun beta hcg 750ydi bugnde kan vercm ins guzel cikar deger ins gozukur cnmm senin kacti degerin gordgndeBen dun gittim karindan bakti hemde hemen gordu keseyi sikismamistim bile.bence seninkide gorunur
Ben sadece cumartesi gunu yani adetim 2 gun gecince tahlil yaptirmistim 589 du daha sonra kan tahlilimi aldum baska doktora gittim dun ayri bir tahlil istemedi ilk gun bu kadar yuksekse gel bi ultrasonda bakalm deger zaten yukselmistir ddi ultrasonda gordu keseyi yeniden degerime bakmadi yaniztn dun beta hcg 750ydi bugnde kan vercm ins guzel cikar deger ins gozukur cnmm senin kacti degerin gordgnde
anladm ozaman benimde gozukeblir inssssBen sadece cumartesi gunu yani adetim 2 gun gecince tahlil yaptirmistim 589 du daha sonra kan tahlilimi aldum baska doktora gittim dun ayri bir tahlil istemedi ilk gun bu kadar yuksekse gel bi ultrasonda bakalm deger zaten yukselmistir ddi ultrasonda gordu keseyi yeniden degerime bakmadi yani
Insallah gorunur bebisin cunku insan keseyi gormeden tam inanamiyo cumartesi tekrar gidicem o zamn tahlillerim tekrarlnir heralde.insallah sanada bebegin ilk vesikalik fotografini verirler:)anladm ozaman benimde gozukeblir inssss
HERKEZ SAKİN OL ZARARLI DİYOR ELDE DEĞİL DİYORUM ANLAMIYORLAR
GÜNÜMÜZ AYNI GÜLNUR BENDE CUMARTESİ GİDİCEM 21000 FALAN DEĞERİM CMRT İNŞ. BENDE DEĞERİMİ BİRKEZ KONTROLDE DOKTOR İSTEDİ ÖLÇTÜRDÜM BİDAHA ÖLÇTÜRMEDİM CUMARTESİ GÖRÜNÜRMÜ BEBEK KALP MERAK EDİYORUM.ARKDAŞIM 6. HAFTA DUYMUŞ KALBİNİ KESE GÖRDÜK AMA BEBEK VE KALP İÇİN BEKLİYORUZ.
aminnnn aynen oyle kese sonrada duzenli kalp atisi icimi rahatlatcak :)Insallah gorunur bebisin cunku insan keseyi gormeden tam inanamiyo cumartesi tekrar gidicem o zamn tahlillerim tekrarlnir heralde.insallah sanada bebegin ilk vesikalik fotografini verirler:)
Evet baktım kız gözüküyor... Oğlumun tarihlerinide girdim ondada erkek gözüküyordu hayırlısı bakalım sen baktın mı?
Kalp atisini henuz bnde duyamadim.bu arada sen hangi hastaneye ve doktora gidiyosnaminnnn aynen oyle kese sonrada duzenli kalp atisi icimi rahatlatcak :)
istanbul avcilar medicana faruk onur bey e gidiyorum sen cnmmKalp atisini henuz bnde duyamadim.bu arada sen hangi hastaneye ve doktora gidiyosn
Ablam medicana da dogum yapti o da secil hanima gidiyodu cok memnundu.bnde cumartesi vital hospital didem hanima gitcem bakalm ilk kez gitcem de doktor ve hastane arayislarim devam ediyo.istanbul avcilar medicana faruk onur bey e gidiyorum sen cnmm
değerim ölçülmedi yakında kese var 7 mm de daha kalp atışı için erkenmiş 8 haftalıkken duyuluyormuşMRY DEĞERİN KAÇ Kİ GÖRÜNMEDİ?