2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alla alla yapmaları lazım aslında canım ama ben varya betayı iki kez ölçtürdüm tmm bi daha ölçtürmedim bile :) bekle istersen sen biraz daha bence

Alla alla yapmaları lazım aslında canım ama ben varya betayı iki kez ölçtürdüm tmm bi daha ölçtürmedim bile :) bekle istersen sen biraz daha bence

ne bileyim korkularımdan dolayı yaptırmak ıstedım sadece . zaten cumartesi günü doktora gideceğim bakalım ne olacak.

yok ben doktora hiç gitmedim daha cumartesi günü gideceğim baya heyecanlıyım ve korkularım var hayırlısı olur inşallah
inşallah iyi olur ben dış gebelik geçirdiğim için erken gitmem gerekiyordu iyikide erken gitmişin kanama alanı varmış kese yanında önceden tedbirimizi almış olduk ilaçları kullanıyorum bakalım kalp atışı için 10 gün sonra gideceğim hayırlısı

inşallah sağ salim alırsın kucağına sıkma kendini erken önlem almış oldun baksana inşallah bişey olmıcak

kizlar beta hcg dun 750ye duzenli sekilde artti 11di ilk ogrendigimde bugn gecikmemin 5.gunu normalmi degerim 1500olursa gorurz keseyi dedi yoksa dis gebeliktr dedi doktorlar olumsuz olnca bizde hep korkuyla beklioruz

Kizlar ben de gec olsa da araniza katildim.5 haftalik hamileyim bnde dun kesemiz gorundu.ama benim soyle bi sikintim var hamile oldugumu ogrendigim gun disim apse yapti ve iltihap olustu.doktor bna hamilelerinde kullanabilecegi rovamycine adli bir antibiyotik yazdi.iltihabin kurumasi gerek yoksa bebege zarar verir ddi.birkac kadin dogumcuya da sordum bi zarari yik hamilelee guvenle icebilir ddi ama icim hic rahat degil bohle bi sikinti yasayan oldu mu lutfen(

haftamiz ayni bnde suan ust solunm yolu ilthbi yasiorm largopen verdi doktor bikac doktora sordk hepsi largopen dedi ben 1tane minoset ictm sdce largopen almadm ama seninki mecburi gebelikte ztn A katagorisi antibiotk yok Bden baslio guwenliligi sanrm seninkde oyledir

Bnde agriya dayanabiliyorm o yuzden agri kesici icmedim ama iltihabin kurumasi icin mecbur antibiyotik icim.dedigin gbi guvenli olanlardan ddi doktor.ama insan yine de korkuyor.

İnşallah farklı olur tabi ama kısmet benim ilkinde mide bulantım çok vardı bunda hiç yok. Çok iştahsızım, canım tatlı da ekşi de istemiyor.. Bi tahminim yok.
Çin takvimine baktın mı
Evet baktım kız gözüküyor... Oğlumun tarihlerinide girdim ondada erkek gözüküyordu hayırlısı bakalım sen baktın mı?

evet bende korktum icmedim ama senin dis iltihabi sakasi yok doktr riske atamaz soncta vicdan azabi cekio insan abtibiotige baknca bile haklsn ama icmen bebegin icin ole dusun onun iyilgi icin hamilelik ilerledkce disler dha kotu olck yol yakinken ic derm

AYNI BEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…