- 3 Temmuz 2014
- 2.687
- 2.133
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #2.841
Evet herkes egepol diyo çok yoğun diye orayıda trrcih etmedim sanki îzmirde başka hastane yok gibi herkes egepolde :)bellide olmaz bakıcaö bîde eşimin erkek doktor takıntısı var bizimki biraz tutucu halbuki işinin ehli doktorlarda hep erkekaslında egepole de çok uzak değilsin orda Gökalp bey çok iyi diyorlar bir kaç arkadaşım orda doğum yaptı ve yendioğam yoğun bakım ünitesi izmirde en büyük hastaneymiş Allah gerektirmesin ama düşünmek lazım tabi benim evime çok uzak egepolbende daha Başkent'e bir kere gittim çok araştıramadım bir de poliklinik binası ayrı doğumhane binası ayrı ilerleyen dönemde daha iyi araştırcam ama doktorun Profesör olması ve bekleyen çok fazla hastasının olması bana güve verdi neticede memnun olmasa okadar insan beklemezdi diye düşündüm :) şimdi biz 27 aralıkta tekrar gidicez yavaş yavaş bende hastaneyi araştırmaya başlıcam yazarım buraya da
Canım hamilelik günlüğü imza alanına ekle kısmından yapabilirsiyazılarınızın altında çıkan gebelik takvimini nasıl oluşturuyorsunuz? benim de olsun benim de olsun
Hemde prof yani bizimkiler oparetör :)prof daha iyi ya özel muaynehanesi olan birni tercih etmek en mantıklısı hastanelerde bekle bekle stres oluyosun iyiceaslında egepole de çok uzak değilsin orda Gökalp bey çok iyi diyorlar bir kaç arkadaşım orda doğum yaptı ve yendioğam yoğun bakım ünitesi izmirde en büyük hastaneymiş Allah gerektirmesin ama düşünmek lazım tabi benim evime çok uzak egepolbende daha Başkent'e bir kere gittim çok araştıramadım bir de poliklinik binası ayrı doğumhane binası ayrı ilerleyen dönemde daha iyi araştırcam ama doktorun Profesör olması ve bekleyen çok fazla hastasının olması bana güve verdi neticede memnun olmasa okadar insan beklemezdi diye düşündüm :) şimdi biz 27 aralıkta tekrar gidicez yavaş yavaş bende hastaneyi araştırmaya başlıcam yazarım buraya da
Ayy hiç korkma, ben 8 den önce duyanını görmedim daha :) O sesi duyunca tüm stresin biter. Boşuna üzülüp de bebeğini de üzme olur mukızlar 11 aralıkta beta hcg testi yaptrdım 90 çıktı ve bir dahada yaptırmadım doktorada henüz gitmedim. cumartesi günü gideceğim inşallah ama korkuyorum ne bileyim ya değer artmıyorsa ya kese oluşurda boş gebelik olursa ya kalp atışını duymazsam ,kalbi durursa gibi düşünceler paranoyak oldum iyice
Ayy hiç korkma, ben 8 den önce duyanını görmedim daha :) O sesi duyunca tüm stresin biter. Boşuna üzülüp de bebeğini de üzme olur mu
İnşallah tekrarını yaşamazsın. Seni çok iyi anlıyorum, ben de aynını 26 haftalıkken yaşadım. O yüzden hamileyimdir belki diye hem umutluyum hem de korkulu. Allah herkese sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.canım teşekkür ederim ama ben 10 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için kürtajla aldırmak zorunda kaldım onun için ister istemez stres yapıyorum
biri ayva demisti galia canm denedin miKızlar bulantım geçmiyor çıldırcam
İnşallah tekrarını yaşamazsın. Seni çok iyi anlıyorum, ben de aynını 26 haftalıkken yaşadım. O yüzden hamileyimdir belki diye hem umutluyum hem de korkulu. Allah herkese sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
kızlar bende şimdi doktordan geldim kese etrafında kanama alanı vardı büyümemiş birazda küçülmüş yeni bir
ilaç daha proluton diye haftada 1 iğne vurulacağım herşeyin hayırlısı
bn cmts yaptırdm sabah 210 çıktı pzr aksam yaptrdm 480 çıktı bgn bidaha yaptırcktım makine bozulmuş aksam acile gitcz artık şuan hiç belirti olmayınca kan testi varlığını hissettriyokizlar gunaydn bende battan yani 12 kasimdan 4gun once ogrendim gebe oldugumu suan beta hcg 750 dayanamyp hergun kan veriyorum duzenli artiomu die:) beklenen dogum tarihi 19.08.2015 isteyen herkesin kucagni doldursun rabbim
canım çok geçmiş olsun en azından küçülmüş sıkma canını hiç, tedavisi mümkün bir şey en azından :) ben bir şey sorcam kaç kişiden okudum kese etrafında kanama bunu nasıl anlıyo dr vajinal ultroson mu karından bakarakmı?kızlar bende şimdi doktordan geldim kese etrafında kanama alanı vardı büyümemiş birazda küçülmüş yeni bir
ilaç daha proluton diye haftada 1 iğne vurulacağım herşeyin hayırlısı
öyle canım hastanelerde bekleme sırası ne yazık ki uzun ama diğer türlüde bütçeyi çok yüksek tutmak lazım normalde başkente 95 veriyorum o makul ama bide muayenesi olsa 300 den aşağı olmazHemde prof yani bizimkiler oparetör :)prof daha iyi ya özel muaynehanesi olan birni tercih etmek en mantıklısı hastanelerde bekle bekle stres oluyosun iyice
Evt canım dediğin gibi ama hepsinin ücreti değişkenlik gösteriyomuş bakalım araştırmaya devam bu trflardan iyi birini duyarsan fln fikir ver canım çünkü sürekli araştırmadayım daha emin olamadım ne doktorumdan ne hastanemden :)öyle canım hastanelerde bekleme sırası ne yazık ki uzun ama diğer türlüde bütçeyi çok yüksek tutmak lazım normalde başkente 95 veriyorum o makul ama bide muayenesi olsa 300 den aşağı olmazbayan Dr. takıntısı zor maalesef banada hep kadın doğumcuda erkek Dr. güven veriyor nedense ama tabi araştırmak lazım işinin ehli bayan Dr. da vardır mutlaka.
Sende ben gibisin canım rahat ol akışına bırak bence zorda olsa ben öyle yapıyorum olcağı varsa oluyo allaha dua et bende cuma gitcem daha ne bebeği ne kalp atışı duydum kesede yolk sac göründü bakalım bide 8 hfta yazıyo ama benim daha küçük doktor geç döllenme dedi sat la uymuyo o tarihi bazda alamadım iyice stres oldum ama sanki düşünmemek kötü şeyleri daha iyikızlar 11 aralıkta beta hcg testi yaptrdım 90 çıktı ve bir dahada yaptırmadım doktorada henüz gitmedim. cumartesi günü gideceğim inşallah ama korkuyorum ne bileyim ya değer artmıyorsa ya kese oluşurda boş gebelik olursa ya kalp atışını duymazsam ,kalbi durursa gibi düşünceler paranoyak oldum iyice
Sende ben gibisin canım rahat ol akışına bırak bence zorda olsa ben öyle yapıyorum olcağı varsa oluyo allaha dua et bende cuma gitcem daha ne bebeği ne kalp atışı duydum kesede yolk sac göründü bakalım bide 8 hfta yazıyo ama benim daha küçük doktor geç döllenme dedi sat la uymuyo o tarihi bazda alamadım iyice stres oldum ama sanki düşünmemek kötü şeyleri daha iyi
çok sağol sizinle günlerimiz aynı kese büyümüş ama kalp atışı daha görünmüyor siz doktora gittinizmi hiççok geçmiş olsun canım
yok ben doktora hiç gitmedim daha cumartesi günü gideceğim baya heyecanlıyım ve korkularım var hayırlısı olur inşallahçok sağol sizinle günlerimiz aynı kese büyümüş ama kalp atışı daha görünmüyor siz doktora gittinizmi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?