2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende kese gozukmez die gitmeye korkuyorm kizlar erken ogrenmenin en zoru bu bende 2dir degerim 11ken hissedip ogreniorm sonra gelsn sikntli gunler

ne bileyim korkularımdan dolayı yaptırmak ıstedım sadece . zaten cumartesi günü doktora gideceğim bakalım ne olacak.

GÜNÜMÜZ AYNI GÜLNUR BENDE CUMARTESİ GİDİCEM 21000 FALAN DEĞERİM CMRT İNŞ. BENDE DEĞERİMİ BİRKEZ KONTROLDE DOKTOR İSTEDİ ÖLÇTÜRDÜM BİDAHA ÖLÇTÜRMEDİM CUMARTESİ GÖRÜNÜRMÜ BEBEK KALP MERAK EDİYORUM.ARKDAŞIM 6. HAFTA DUYMUŞ KALBİNİ KESE GÖRDÜK AMA BEBEK VE KALP İÇİN BEKLİYORUZ.

BİRDE YORUMLAR GELİYOR KALBİ KAFATASI OLUŞMADAN BEBEK DEĞİL O DİYORLAR DELİRİYORUM SANKİ

ztn dun beta hcg 750ydi bugnde kan vercm ins guzel cikar deger ins gozukur cnmm senin kacti degerin gordgnde
Ben sadece cumartesi gunu yani adetim 2 gun gecince tahlil yaptirmistim 589 du daha sonra kan tahlilimi aldum baska doktora gittim dun ayri bir tahlil istemedi ilk gun bu kadar yuksekse gel bi ultrasonda bakalm deger zaten yukselmistir ddi ultrasonda gordu keseyi yeniden degerime bakmadi yani

anladm ozaman benimde gozukeblir inssss

HERKEZ SAKİN OL ZARARLI DİYOR ELDE DEĞİL DİYORUM ANLAMIYORLAR

canımn benim 11 aralıkta 90 dı bugün 720 olması gerekiyor cumartesi gününe 144o olcak hesaplamalar göre geç döllenme oldu bende muhakkak günüme göre beta hcg düşük çünkü. bir önceki gebeliğimde 6+3 de duymuştum kalp atışını .hayırlısı ile inşallah duyarsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…