2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence acele etme canım öyle diyorum ama elde olan birşey değil. ama erken öğrendinmi günler geçmiyor kesesi kalbi derken zaman duruyor.

kizlar gunaydn bende battan yani 12 kasimdan 4gun once ogrendim gebe oldugumu suan beta hcg 750 dayanamyp hergun kan veriyorum duzenli artiomu die:) beklenen dogum tarihi 19.08.2015 isteyen herkesin kucagni doldursun rabbim
amin cnm hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inş.

Seninle aynı gibiyiz benimde 2.si oğlum var 3,5 yaşında kaç gün sağ bacağımın üzerine basamadım halada geçmiş değil merak etme oluyor yani.

Aa evet muhtemel doğum tarihlerimiz de aynı. Evet benim de bacağıma vuruyor. İlkinde hiç bu kadar ağrım olmamıştı diye de daha çok takıldı aklıma. Bu hamilelik daha zor geçicek sanırım (

canim kotuyu duusnnmek kotuyu cagirir sen cok streslisin hep olumsuz olani dusunuyorsun biraz rahatlat kendni..hamileliginizi stresli ve gergin gecrrseniz bebeginizde ole olur..ama rahat olrsaniz bebeginiz de sakin olur

çok haklısın benim en kötü huyum bu hep kötüyü düşünmek korkak biriyim demekki halbuki akışına bıraksam mükemmel olucak. çığlıklar atıyorum içimde yeter düşünme diye. inş aşıcam

bence acele etme canım öyle diyorum ama elde olan birşey değil. ama erken öğrendinmi günler geçmiyor kesesi kalbi derken zaman duruyor.

evet kesinlikle elde deil haklısın öğrenincede kesesi kalp atışı heyecanı başlıyor neyse allah hayırlısını versin artık beklemekten başka yapacak birşeyim yok..

Aa evet muhtemel doğum tarihlerimiz de aynı. Evet benim de bacağıma vuruyor. İlkinde hiç bu kadar ağrım olmamıştı diye de daha çok takıldı aklıma. Bu hamilelik daha zor geçicek sanırım (
Aynen ilkinde böyle olmamıştı benimde bende bir iki taktım kanama olmazsa sıkıntı olmaz diyerek kafama takmaktan vaz geçtim haftaya yeni gidicem doktora zaten, belki bu değişik kız olur diyorum hayırlısı olsun diğerinde çok tatlı yiyordum bu hamilelikte tatlı istemiyor neyse turşular gözdem...:)

İnşallah farklı olur tabi ama kısmet benim ilkinde mide bulantım çok vardı bunda hiç yok. Çok iştahsızım, canım tatlı da ekşi de istemiyor.. Bi tahminim yok.
Çin takvimine baktın mı

geçmiş olsun.
benim de oğluma hamileyken hamileliğe bağlı siyatik çıkmıştı. benim dördüncü ayda başladı doğumdan sonraki üç aya kadar devam etti. çok doktorlara gitmiştim. hamilelikte kişinin omurga şekli duruşu değiştiği için kemikler sinirlere baskı yapıyor ondan dolayı da bu ağrılar oluyor. bacak, kalça sırt egzersizleri var onları yaptırtıyorlar. gerçi ben onların da bir faydasını görmemiştim.
şimdi en büyük korkum yeniden aynı şeyleri yaşamak.

İzmirde yeni doğan ünitesi tam teşelkülü hastane arıyorum gaziemir şifada yokmuş bornovaya sevk ediyomuş sevmedim tam teşekkülü hastane araştırıyorum alllah korusun acil durumda sevk fln olmasın diye

İzmirde yeni doğan ünitesi tam teşelkülü hastane arıyorum gaziemir şifada yokmuş bornovaya sevk ediyomuş sevmedim tam teşekkülü hastane araştırıyorum alllah korusun acil durumda sevk fln olmasın diye

aslında egepole de çok uzak değilsin orda Gökalp bey çok iyi diyorlar bir kaç arkadaşım orda doğum yaptı ve yendioğam yoğun bakım ünitesi izmirde en büyük hastaneymiş Allah gerektirmesin ama düşünmek lazım tabi benim evime çok uzak egepol bende daha Başkent'e bir kere gittim çok araştıramadım bir de poliklinik binası ayrı doğumhane binası ayrı ilerleyen dönemde daha iyi araştırcam ama doktorun Profesör olması ve bekleyen çok fazla hastasının olması bana güve verdi neticede memnun olmasa okadar insan beklemezdi diye düşündüm :) şimdi biz 27 aralıkta tekrar gidicez yavaş yavaş bende hastaneyi araştırmaya başlıcam yazarım buraya da

evet kesinlikle elde deil haklısın öğrenincede kesesi kalp atışı heyecanı başlıyor neyse allah hayırlısını versin artık beklemekten başka yapacak birşeyim yok..

AYNEN ÖYLE BEN ÇOK YAŞADIM YAŞADIĞINI 1 SENE NERDEYSE KAN TESTİ İDRAR SÜREKLİ ŞÜPHELENİODUM AMA SONRASI HÜZÜN. ALLAH HAYIRLI ZAMANDA GÖNLÜNE GÖRE NASİP EDİCEKTİR. İNŞ. SAĞLIKLA HAYIRLA SENİNLE OLSUN YAVRUN

maşallah cnm allah tamamına erdirsin inş.

dr umdan memnunumda tek sıkıntı uzak hastane ilkindede buna gidiyordum galiba değiştirmeyeceğim sizi korkutmak istemedim ama söylediğim durum olabilecek bişey sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…