- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #2.821
bence acele etme canım öyle diyorum ama elde olan birşey değil. ama erken öğrendinmi günler geçmiyor kesesi kalbi derken zaman duruyor.evet erken farkındayım bende kızıma hamileliğimi adetim bir gün geçince test yaptığımda öğrenmiştim ama bu sefer nedense sabırsızlanıyorum hayırlısı.. sabretmeye çalışıcam adetimi beklemem şart..
amin cnm hayırlı uğurlu sağlıklı olsun inş.kizlar gunaydn bende battan yani 12 kasimdan 4gun once ogrendim gebe oldugumu suan beta hcg 750 dayanamyp hergun kan veriyorum duzenli artiomu die:) beklenen dogum tarihi 19.08.2015 isteyen herkesin kucagni doldursun rabbim
Seninle aynı gibiyiz benimde 2.si oğlum var 3,5 yaşında kaç gün sağ bacağımın üzerine basamadım halada geçmiş değil merak etme oluyor yani.
canim kotuyu duusnnmek kotuyu cagirir sen cok streslisin hep olumsuz olani dusunuyorsun biraz rahatlat kendni..hamileliginizi stresli ve gergin gecrrseniz bebeginizde ole olur..ama rahat olrsaniz bebeginiz de sakin olur
bence acele etme canım öyle diyorum ama elde olan birşey değil. ama erken öğrendinmi günler geçmiyor kesesi kalbi derken zaman duruyor.
İzmir anneleri nerde kızlar birde hangi hastanelere gidiyolar acaba ?
Aynen ilkinde böyle olmamıştı benimde bende bir iki taktım kanama olmazsa sıkıntı olmaz diyerek kafama takmaktan vaz geçtim haftaya yeni gidicem doktora zaten, belki bu değişik kız olur diyorumAa evet muhtemel doğum tarihlerimiz de aynı. Evet benim de bacağıma vuruyor. İlkinde hiç bu kadar ağrım olmamıştı diye de daha çok takıldı aklıma. Bu hamilelik daha zor geçicek sanırım(
Teşekkürler. Benimde gozum kapaniyorSagol c
Sagol cnm
sanada kolay gelsun
servisteyim bende acayip uykum var
Aynen ilkinde böyle olmamıştı benimde bende bir iki taktım kanama olmazsa sıkıntı olmaz diyerek kafama takmaktan vaz geçtim haftaya yeni gidicem doktora zaten, belki bu değişik kız olur diyorumhayırlısı olsun diğerinde çok tatlı yiyordum bu hamilelikte tatlı istemiyor neyse turşular gözdem...:)
Aa evet muhtemel doğum tarihlerimiz de aynı. Evet benim de bacağıma vuruyor. İlkinde hiç bu kadar ağrım olmamıştı diye de daha çok takıldı aklıma. Bu hamilelik daha zor geçicek sanırım(
Canım bende evime yakın diye gaziemir şifaya hatice ışık şengüne gidiyorum ama hastaneden memnun değilim ben değiştirmeyi düşünüyorum araştırıyorum halatatlım başkent üniv. Mesut Bey'e gidiyorum evime de çok yakın dr da çok iyi öneririm sen kime gidiyorsun?
yazılarınızın altında çıkan gebelik takvimini nasıl oluşturuyorsunuz? benim de olsun benim de olsunCanım bende evime yakın diye gaziemir şifaya hatice ışık şengüne gidiyorum ama hastaneden memnun değilim ben değiştirmeyi düşünüyorum araştırıyorum hala
herangi birinin takviminin altina tikla.seninde olsun profilnde cnm:)yazılarınızın altında çıkan gebelik takvimini nasıl oluşturuyorsunuz? benim de olsun benim de olsun
İzmirde yeni doğan ünitesi tam teşelkülü hastane arıyorum gaziemir şifada yokmuş bornovaya sevk ediyomuş sevmedim tam teşekkülü hastane araştırıyorum alllah korusun acil durumda sevk fln olmasın diye
evet kesinlikle elde deil haklısın öğrenincede kesesi kalp atışı heyecanı başlıyor neyse allah hayırlısını versin artık beklemekten başka yapacak birşeyim yok..
günaydın taze annişler
dün dr un sezerciği varmış bekledim bayağı eve gidincede kız pek telden bişey yaptırmıyo zaten zor oluyo telden yazmakta meraklandırdım sizide kusura kalmayın,
gelelim mercimekime ben dün mercimeği değil anca keseyi görürüm diye gittim ama benim mercimek hızlı gonzales çıktı hem kese hem mercimek hemde kalp atışını gördükgördük diyorum benim dr um 3 ay dolana kadar ses olarak açmıyor kalp atışını 2 hafta sonra tekrar kontrol sizinde aklınıza kötü bişey getirmek istemem ama kalp atışı duyulduktan sonra durma ihtimali olabiliyo o yüzden 3. aya kadar 2 haftaya bir kontrole gideceğiz 2 hamileliğimin arası sık olduğu için sade folik asit değil multivitamin verdi ilk 3 ay vitamin kullancam kızıma yavaş yavaş emzirmeyi kes şuan içtiği hormonlu ona bi faydası yok dedi nasıl yapcam o işi hiç bilmiyom aklına geldikçe memme memme diye yapışıyo bu arada kalp atışı başlamış bu zamana kadar bulantı kusma şikayetin yoksa böyle devam eder eğer bu saatten sonra olursa başka nedenledir haber et dedi benden şuan aklımdakiler bunlar bide dr bi şikayetin varda geldin sandım dedi bende anca şikayetim olursa gelirim sanıyodum böyle görüşmekte varmış dedim veeee esas teori kısmı bi patlıcan kesede bende sankimmm bi paşa geliyorrr
dr umdan memnunumda tek sıkıntı uzak hastane ilkindede buna gidiyordum galiba değiştirmeyeceğim sizi korkutmak istemedim ama söylediğim durum olabilecek bişey sonuçtaheh canım hoşgeldin sonunda merakım gittidemek seninde teoriye göre oğlun olucak. birde bebeği görmene sevindim. bende bu cumartesi gidicem bakalım ses varmı diye. demek 3 ay içindede durabiliyormuş inş öyle birşey kimse yaşamaz. birde kalbi attığı halde miden bulanmıyosa böyle devam eder aksi halde bana dön demeside çok güzel ilgilenmiş şanslısın doktorun iyi sanırım. söylediklerin çok iyi oldu ona göre bende dikkat ederim. çnki benim midem dün başladı hafif bulanıyor okadar. kusma yok inş 9ayı sağlıkla geçeriz sağlıkla alırız kucağımıza bebekleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?