• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay gercekten bende de hic belirti yok nazar degmesin mi desem bilemedim :) ne bulanti ne midede bisey ne aserme... hic biri yok bu iyi bisey tabi ama insan hissedemeyincede korkuyo. Boyle olan varmi kizlar??

canım günaydın bende öyleydim dün öğlenden beri midem bulanıyor ama hafif gece sürekli uyudum uyandım bulanıyordu. kafamı kaldıramadım. hala hafif var. aşerme hiç yok ama herşeyi yiyorum iştaahım açık. beni 2 li test yaptırma sonucu hep kötü çıkıyor ama çocuk sağlıklı doğuyor kafan karışır diye şimdiden söyleyip kafamı karıştırdılar çok etkilendim hep bebeğim sağlıksız olursa diye kurmaya başladım :( delircek gibi oluyorum atıyorum düşünceyi gene geliyo

Kızlar günaydın.
Sabah lavaboya gittiğimde peçeteye küçük ip gibi kahverengi kırmızı karışımı bi leke geldi ip gibi.
Bir sorun yoktur değil mi ya :(

Kızlar günaydın.
Sabah lavaboya gittiğimde peçeteye küçük ip gibi kahverengi kırmızı karışımı bi leke geldi ip gibi.
Bir sorun yoktur değil mi ya :KK43:

günaydın cnm. yoktur ama yinede doktorunu ara önlemini al kafana takılan ne varsa sor herzaman. inş bişey yoktur.

Kızlaaar benim 2.gebeliğim. Bir tane oğlum var 3yaşında.

Benim sağ kasığımda çok ağrı var. Bacağıma dahi vuruyor. Korkuyorum, kese de daha görünmedi. İnşallah kötü bir şey yoktur.
Seninle aynı gibiyiz benimde 2.si oğlum var 3,5 yaşında kaç gün sağ bacağımın üzerine basamadım halada geçmiş değil merak etme oluyor yani.

canım günaydın bende öyleydim dün öğlenden beri midem bulanıyor ama hafif gece sürekli uyudum uyandım bulanıyordu. kafamı kaldıramadım. hala hafif var. aşerme hiç yok ama herşeyi yiyorum iştaahım açık. beni 2 li test yaptırma sonucu hep kötü çıkıyor ama çocuk sağlıklı doğuyor kafan karışır diye şimdiden söyleyip kafamı karıştırdılar çok etkilendim hep bebeğim sağlıksız olursa diye kurmaya başladım :KK43: delircek gibi oluyorum atıyorum düşünceyi gene geliyo
canim kotuyu duusnnmek kotuyu cagirir sen cok streslisin hep olumsuz olani dusunuyorsun biraz rahatlat kendni..hamileliginizi stresli ve gergin gecrrseniz bebeginizde ole olur..ama rahat olrsaniz bebeginiz de sakin olur :KK19:

günaydın hanımlar dün akşam dayanamadım yine gebelik testi aldım eve giderken iki tane birini yaptım ama negatif çıktı :( diğerini adet günüme saklıycam dayanabilirsem tabi daha 3 gün var

günaydın hanımlar dün akşam dayanamadım yine gebelik testi aldım eve giderken iki tane birini yaptım ama negatif çıktı :KK43: diğerini adet günüme saklıycam dayanabilirsem tabi daha 3 gün var
günaydın canım moralını bozma sabır et 3 gun daha rabbım gönlüne gore versın inşAllah

günaydın hanımlar dün akşam dayanamadım yine gebelik testi aldım eve giderken iki tane birini yaptım ama negatif çıktı :KK43: diğerini adet günüme saklıycam dayanabilirsem tabi daha 3 gün var
canm sen cok erken yapiyorsun brn kizimda adetimden br gun once ogrendim ama bu grc olmus adetim iki gun gecnce kan testinde bile cikmamaisti.bir hafta gecimce ckti..hayal.kirikligi olusturma kendine yapip:KK52:

canm sen cok erken yapiyorsun brn kizimda adetimden br gun once ogrendim ama bu grc olmus adetim iki gun gecnce kan testinde bile cikmamaisti.bir hafta gecimce ckti..hayal.kirikligi olusturma kendine yapip:KK52:

evet erken farkındayım bende kızıma hamileliğimi adetim bir gün geçince test yaptığımda öğrenmiştim ama bu sefer nedense sabırsızlanıyorum hayırlısı.. sabretmeye çalışıcam adetimi beklemem şart..

günaydın taze annişler
günaydın kız sana yazıp duruyoruz haberler sende merak ettik yazsana:KK69::KK69:
dün dr un sezerciği varmış bekledim bayağı eve gidincede kız pek telden bişey yaptırmıyo zaten zor oluyo telden yazmakta meraklandırdım sizide kusura kalmayın,
gelelim mercimekime ben dün mercimeği değil anca keseyi görürüm diye gittim ama benim mercimek hızlı gonzales çıktı hem kese hem mercimek hemde kalp atışını gördük :KK66: gördük diyorum benim dr um 3 ay dolana kadar ses olarak açmıyor kalp atışını 2 hafta sonra tekrar kontrol sizinde aklınıza kötü bişey getirmek istemem ama kalp atışı duyulduktan sonra durma ihtimali olabiliyo o yüzden 3. aya kadar 2 haftaya bir kontrole gideceğiz 2 hamileliğimin arası sık olduğu için sade folik asit değil multivitamin verdi ilk 3 ay vitamin kullancam kızıma yavaş yavaş emzirmeyi kes şuan içtiği hormonlu ona bi faydası yok dedi nasıl yapcam o işi hiç bilmiyom aklına geldikçe memme memme diye yapışıyo :KK64::KK64::KK64:bu arada kalp atışı başlamış bu zamana kadar bulantı kusma şikayetin yoksa böyle devam eder eğer bu saatten sonra olursa başka nedenledir haber et dedi benden şuan aklımdakiler bunlar bide dr bi şikayetin varda geldin sandım dedi bende anca şikayetim olursa gelirim sanıyodum böyle görüşmekte varmış dedim :-):-):-):-) veeee esas teori kısmı bi patlıcan kesede bende sankimmm bi paşa geliyorrr :D:D:D:D

günaydın taze annişler
dün dr un sezerciği varmış bekledim bayağı eve gidincede kız pek telden bişey yaptırmıyo zaten zor oluyo telden yazmakta meraklandırdım sizide kusura kalmayın,
gelelim mercimekime ben dün mercimeği değil anca keseyi görürüm diye gittim ama benim mercimek hızlı gonzales çıktı hem kese hem mercimek hemde kalp atışını gördük :KK66: gördük diyorum benim dr um 3 ay dolana kadar ses olarak açmıyor kalp atışını 2 hafta sonra tekrar kontrol sizinde aklınıza kötü bişey getirmek istemem ama kalp atışı duyulduktan sonra durma ihtimali olabiliyo o yüzden 3. aya kadar 2 haftaya bir kontrole gideceğiz 2 hamileliğimin arası sık olduğu için sade folik asit değil multivitamin verdi ilk 3 ay vitamin kullancam kızıma yavaş yavaş emzirmeyi kes şuan içtiği hormonlu ona bi faydası yok dedi nasıl yapcam o işi hiç bilmiyom aklına geldikçe memme memme diye yapışıyo :KK64::KK64::KK64:bu arada kalp atışı başlamış bu zamana kadar bulantı kusma şikayetin yoksa böyle devam eder eğer bu saatten sonra olursa başka nedenledir haber et dedi benden şuan aklımdakiler bunlar bide dr bi şikayetin varda geldin sandım dedi bende anca şikayetim olursa gelirim sanıyodum böyle görüşmekte varmış dedim :-):-):-):-) veeee esas teori kısmı bi patlıcan kesede bende sankimmm bi paşa geliyorrr :D:D:D:D

heh canım hoşgeldin sonunda merakım gitti :KK37: demek seninde teoriye göre oğlun olucak. birde bebeği görmene sevindim. bende bu cumartesi gidicem bakalım ses varmı diye. demek 3 ay içindede durabiliyormuş inş öyle birşey kimse yaşamaz. birde kalbi attığı halde miden bulanmıyosa böyle devam eder aksi halde bana dön demeside çok güzel ilgilenmiş şanslısın doktorun iyi sanırım. söylediklerin çok iyi oldu ona göre bende dikkat ederim. çnki benim midem dün başladı hafif bulanıyor okadar. kusma yok inş 9ayı sağlıkla geçeriz sağlıkla alırız kucağımıza bebekleri.:KK68::KK19:

Back