- 26 Kasım 2014
- 135
- 46
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #2.761
Doktora gittin mi?Evet aynen. Sağ kasığımda ağrı dışında belirti de yok. Bende cts öğrendim. Hayırlısı
Amin canım valla sakin olmaya çalışıyorum artık ama elimden gelmiyoB Buglemilknur88 bende de sinir var heleki bugun. Ogretmenim bide cocuklarin her hareketi sinirimi ziplatti. Evdede gerginim
hormonlarin oyunu iste Allah sabir versin cevremizdekilereee :)
canım çok çok geçmiş olsun daha iyisindir umarımBende senin gibiyim iki gündür hiç bişey yiyemedim gece serum yedim biraz iyi gibiydim.bu sabah yine gittik ama serum alerji yaptı ölümden döndüm kızlar doktorlar seferber oldu beni kurtarmak için nefessiz kaldım hemen oksijen makinesine bağladılar fln offf ne gündü allahım sen bizler yardimci ol...
benim idrarda 3 gün kala silikde olsa çıkmıştıHaydi biri de bana hamile degilsin desin adetime son 3 gun. Ayaklarda usume, mide bulantisi, sol kasikta batma.acaba idrar ya da kan testinde cikar mi
bende sinirliyim bu aralar benim kociş bazen aaa çok oluyorsun diyorKızlar merak ediyorum sinirli ve gerginmisin kocişle 30tur kvga ediyorum fln sonra pişman oluyorum sinirleniyorum hep ağlıyorum alınıyorum herkesin her dediğine sizde oluyomu böyle şeyler ilişkide yasak iyice uzaklaşmak istemiyorum önerisi olan varmı bana akıl verin seviyorum kocamı o da beni diyorum özürdiliyoru. Sonra hamilelik hormonları fln diye sizi etkiliyomu bu kdr yoksa sakinmisiniz kıZlar
Evet gittim. Kan testi yaptı. Keseyi görmek için cts çağırdı. Sen ?Doktora gittin mi?
Canim benim de 18 aylik kizim var. doktor sut hormonunu. rahim kasilmalarina neden olabileceginden dolayi emzirmeyi kes dedi. Ben de biraktirdim. Ilk birkac gun geceleri ayni uyandigi gibi uyandi ama 1 hafta gecince masallah 3 gundur gece uyanmiyor :)
Ay gercekten bende de hic belirti yok nazar degmesin mi desem bilemedim :) ne bulanti ne midede bisey ne aserme... hic biri yok bu iyi bisey tabi ama insan hissedemeyincede korkuyo. Boyle olan varmi kizlar??bayadır geçmişi okuyorum her gün yeni hamişler geliyor ne güzel hoşgeldiniz diyorum
benim iştahım maşallah yerinde midem ekşiyor ara sıra kızımda çok rahattım çok güzel bir hamilelik geçirmiştim buda öyle olur inşallah
yani midem bulanmıyor diye söyleyen arkadaşlar var şanlısınız söyleyip nazar değdirmeyin
bebeklerin doğum zamanı konuşulmuş kızım aralık ayında doğmuştu yaza kadar büyümüş rahat rahat gezmiştik o yönden kış bebeği olması iyi şimdi nasıl olacak bende merak ediyorum hamileliğin son zamanları da sıcaklara denk geliyor hele Antalya da olmak daha da zorlaştıracak sanırım klima açıp evde pinekleyeceğiz artık
3 Antalyalı oldu :) sen neresindesinMerhaba. Bende Antalyadayim
Digeri kim?3 Antalyalı oldu :) sen neresindesin
Digeri kim?
Ben konyaaltında oturuyorum.
Ayy aynen ya bende o dereceye geliyorum bazen ama dua ediyoruö hemen içimden ayy ne zor bu git geller hormonlarbiz beceremedik ya 3. gunden sonra tekrar başladı ve ustelik şimdi daha çok yapışıyor. ne yapacağımı bilemedim.
sinirli bayanlar aman diyim benim ilk hamileliğim sinir krizleriyle geçti 8 aylıkken eşimden ayrılmayı bile düşündüm. bağıra bağıra hatta kendime zarar vererek kendimden geçerek ağlıyordum sudan sebeplereşimdi kızım aynı oldu. sinir havalarda elini yüzünü çiziyor. mümkün mertebe kendinizi rahatlatmaya çalışın olan size oluyo sonra yine
mry07 de Antalyadan
ben konukseverdeyim yaza belki konyaaltı tarafına taşınabiliriz şimdilik beklemede
kısmetse bakalım bende istiyorumBuyrun beklerizz :)
Seviyorum ben konyaalti tarafini
genelde riskli durumlarda yasak geliyor bize bir şey demedi ilk gebeliğimde 6. ayda biraz kanamam olmuştu o zaman yasak gelmişti meselaKizlar doktorunuz size iliskiyi yasakladimi bu konuda yazan olmamis
Benimde iliskiden sonra kanamam oldu o yuzden tabi bir sureligine defteri kapadik :) yani kanamayi ona bagladim ben. Iliski sonrasi kanama yasayan var mi kizlarkısmetse bakalım bende istiyorum
genelde riskli durumlarda yasak geliyor bize bir şey demedi ilk gebeliğimde 6. ayda biraz kanamam olmuştu o zaman yasak gelmişti mesela
Senle aynı durumdayım canım bnmde iki hafta önce ilişki sırasında oldu bi dahada olmadı progestan alıyorum bizede ilişki yasakBenimde iliskiden sonra kanamam oldu o yuzden tabi bir sureligine defteri kapadik :) yani kanamayi ona bagladim ben. Iliski sonrasi kanama yasayan var mi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?