2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merak ediyorum sinirli ve gerginmisin kocişle 30tur kvga ediyorum fln sonra pişman oluyorum sinirleniyorum hep ağlıyorum alınıyorum herkesin her dediğine sizde oluyomu böyle şeyler ilişkide yasak iyice uzaklaşmak istemiyorum önerisi olan varmı bana akıl verin seviyorum kocamı o da beni diyorum özürdiliyoru. Sonra hamilelik hormonları fln diye sizi etkiliyomu bu kdr yoksa sakinmisiniz kıZlar

canım çok çok geçmiş olsun daha iyisindir umarım

Haydi biri de bana hamile degilsin desin adetime son 3 gun. Ayaklarda usume, mide bulantisi, sol kasikta batma.acaba idrar ya da kan testinde cikar mi
benim idrarda 3 gün kala silikde olsa çıkmıştı
bende sinirliyim bu aralar benim kociş bazen aaa çok oluyorsun diyor

bayadır geçmişi okuyorum her gün yeni hamişler geliyor ne güzel hoşgeldiniz diyorum
benim iştahım maşallah yerinde midem ekşiyor ara sıra kızımda çok rahattım çok güzel bir hamilelik geçirmiştim buda öyle olur inşallah
yani midem bulanmıyor diye söyleyen arkadaşlar var şanlısınız söyleyip nazar değdirmeyin

bebeklerin doğum zamanı konuşulmuş kızım aralık ayında doğmuştu yaza kadar büyümüş rahat rahat gezmiştik o yönden kış bebeği olması iyi şimdi nasıl olacak bende merak ediyorum hamileliğin son zamanları da sıcaklara denk geliyor hele Antalya da olmak daha da zorlaştıracak sanırım klima açıp evde pinekleyeceğiz artık

biz beceremedik ya 3. gunden sonra tekrar başladı ve ustelik şimdi daha çok yapışıyor. ne yapacağımı bilemedim.

sinirli bayanlar aman diyim benim ilk hamileliğim sinir krizleriyle geçti 8 aylıkken eşimden ayrılmayı bile düşündüm. bağıra bağıra hatta kendime zarar vererek kendimden geçerek ağlıyordum sudan sebeplere şimdi kızım aynı oldu. sinir havalarda elini yüzünü çiziyor. mümkün mertebe kendinizi rahatlatmaya çalışın olan size oluyo sonra yine

Ay gercekten bende de hic belirti yok nazar degmesin mi desem bilemedim :) ne bulanti ne midede bisey ne aserme... hic biri yok bu iyi bisey tabi ama insan hissedemeyincede korkuyo. Boyle olan varmi kizlar??

Merhaba. Bende Antalyadayim

Ayy aynen ya bende o dereceye geliyorum bazen ama dua ediyoruö hemen içimden ayy ne zor bu git geller hormonlar

kısmetse bakalım bende istiyorum
genelde riskli durumlarda yasak geliyor bize bir şey demedi ilk gebeliğimde 6. ayda biraz kanamam olmuştu o zaman yasak gelmişti mesela
Benimde iliskiden sonra kanamam oldu o yuzden tabi bir sureligine defteri kapadik :) yani kanamayi ona bagladim ben. Iliski sonrasi kanama yasayan var mi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…