• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pantolon giyemiyorum artık acayip rahatsız oluyorum bir tane hamile pantolonu aldım çok rahatladım sürekli oturarak çalışıyorum maalesef

Ağrınız falan var mı? Benim çok ağrım var kasığımda, henüz kesem görünmedi ama acaba düşük riski mi var niye bu kdr ağrıyor diye endişeleniyorum
Bazen ara ara oluyo bu aralar sıklaştı sanki arada bıçak sokuyolar gibi oluyo geçiyo hemen bende rahim büyümesi herkeste oluyomuş normalmiş canım normaldir sanmıyorum ama dikkat et yinede doktora gittinmi canım progestan alsan dinlensen varsa böyle bi risk

Bazen ara ara oluyo bu aralar sıklaştı sanki arada bıçak sokuyolar gibi oluyo geçiyo hemen bende rahim büyümesi herkeste oluyomuş normalmiş canım normaldir sanmıyorum ama dikkat et yinede doktora gittinmi canım progestan alsan dinlensen varsa böyle bi risk

Evet canım doktora gittim ama muayene olmadım. Sadece kan testi yaptı, cts için çağırdı. Kasığımda çok ağrı var normal mi dedim, keseyi görmeden bişey diyemem dedi.

Dinlenmem çok mümkün değil, hem çalışıyorum hem de 3yaşında bir oğlum var..

İnşallah normaldir

Evet canım doktora gittim ama muayene olmadım. Sadece kan testi yaptı, cts için çağırdı. Kasığımda çok ağrı var normal mi dedim, keseyi görmeden bişey diyemem dedi.

Dinlenmem çok mümkün değil, hem çalışıyorum hem de 3yaşında bir oğlum var..

İnşallah normaldir
İnş canım bişeyin yoktur bidw ufaklık var kıyamam canım allah kolaylık versin

Back