2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde cumartesi günü olmuştu hemen hastaneye gittik bişey yokmuş ama ömrümden ömür gitti, progestan verdi bana da ama çok fena uyku yapıyo başka kullanan var mı? herkese veriliyo mu acaba?
Bana fitil olarak kullan dedi agiz yoluyla cok yan etkisi oluyomus.

Ben de hiçbir belirti yok şuan,halsizlik dışında,ki eğer o da belirtiyse...
Çalışıyorum, öğretmenim. Doktorum madem çalışıyorsun,evde sürekli dinlen dedi.
Sen?

Bende ögretmenim :)
Halsizlik yorgunluk var bide sag kasıkta batma oluyo.
bugun yemek yapasin gelmedi valla.. meslegimiz yorucu

Bende ögretmenim :)
Halsizlik yorgunluk var bide sag kasıkta batma oluyo.
bugun yemek yapasin gelmedi valla.. meslegimiz yorucu
Evet kasıkta hafif ağrılar var, doktoruma sordum,normal dedi,hatta daha da artacak ağrıların dedi.
Ben de evde hiçbir şey Yapmıyorum neredeyse eşim yardımcı olmaya Çalışıyor,ilk ya o da çok Heyecanlı

Haydi biri de bana hamile degilsin desin adetime son 3 gun. Ayaklarda usume, mide bulantisi, sol kasikta batma.acaba idrar ya da kan testinde cikar mi

Haydi biri de bana hamile degilsin desin adetime son 3 gun. Ayaklarda usume, mide bulantisi, sol kasikta batma.acaba idrar ya da kan testinde cikar mi
Inşallah hamilesindir canım , ama inan ben hiçbir belirti yaşamadım sadece Regalim gecikti. Bir de adetime 2-3 gün kala sürekli halsizlik ve uyku halim vardı ama hiç hamileliğe yormadım.ben adet günümde evde idrar testi yaptım çıkmadı, ertesi gün kanda çıktı.

Ben oglumda yasadiklarimi yasiyorum gibi hissettim gecen ay da acaba demistim denemedigimiz halde ama gecen ay boyle kasik agrilarim yoktu bu kdr batma seklinde hayirlisi allahtan bakalim bir idrar testi deneyecegim cikmazsa adetin gecmesini bekleyecegim kismet nasipse olur.

Kızlar ya akşamları çok kötü oluyorum azıcık bişey yiyorum karnım tıka basadoluyor rahatsızlıktan oturamıyorum şimdi de halsizim mutfakta bulaşıklar beni bekliyorrrr
Ah o kokular yok mu kokular beni mahvediyor

Kızlar adete 2 gün kala kan testim 249 çıktı iki gün sonra 851 ve dün yani bir hafta sonra 9362 çıktı bu kadar artması normal mi sizce?

Aynen şekerim.. biri gelsede isi gucu yemegi fln yapsa bize doguraba kadar :)
Bendeki belirti daha az zor gunler yakinda desene bende de

Aynen şekerim.. biri gelsede isi gucu yemegi fln yapsa bize doguraba kadar :)
Bendeki belirti daha az zor gunler yakinda desene bende de
Evet ya ben oğlumda hiç böyle olmadım ya bu çok Nazlı bi bebek hem geç oldu hem de eziyetli sıpa
Bi yardımcı olsa yemekleri yapsa gitse hiç de fena olmaz aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…