• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde daha başlamadı. 10 haftalık gebeliğimde bebeğimin kalbi durdugu ıcın kürtaj oldum ordan bılıyorum belirtileri uyanık olduğum heran midem bulanıyordu çıkarması da cabası. ne yemek pişirebildim ne yiyebildim. inşallah bu sefer öyle olmaz rahat geçer ama genellikle 7. ve 8. haftada başlıyor bulantılar. kişiden kişiye değişir tabi
hmm baya kötü olmussn cnm inş bu bebegini sağlıcakla alırsn kucağına peki kilo aldnz mı bn sürekli bişi yemek istyrm kilo da dengeli almak lazım ama dayanamıym

hmm baya kötü olmussn cnm inş bu bebegini sağlıcakla alırsn kucağına peki kilo aldnz mı bn sürekli bişi yemek istyrm kilo da dengeli almak lazım ama dayanamıym

canım diğerınde 10 haftada 2 kilo vermiştim. fakat benimde şuan çok iştahım var 1 kilo aldım şimdiden allah sonumu hayır eylesın

Kızlar ben de öğretmenim ve bulantım geçen hafta başladı hafta sonu daha da arttı.iştahsızlık da çabası.Bugün derste zorlandim. daha yolun başındayız inşallah daha artmaz.Yine de ALLAH'a şükürler olsun bu günler için.

Kızlar ben de öğretmenim ve bulantım geçen hafta başladı hafta sonu daha da arttı.iştahsızlık da çabası.Bugün derste zorlandim. daha yolun başındayız inşallah daha artmaz.Yine de ALLAH'a şükürler olsun bu günler için.

Bende bulantı yok. HLsizlik yorgunluk sol kasikta ara ara batma var. Cabuk yoruluyorum
Allah yardimcin olsun cnn

Kızlar dayanamayııp doktora gittim ve keseyi gorduk çok şukur.tam 5 haftalık dedi.2 hafta sonra kalbi için gel dedi.nasıl geçecek bu 2 hafta..
Selam canim oncelikle hayirli olsun bebegin, yumurtlamanin yaklasik ne zaman oldugunu hatirliyormusun tarihlerimiz ayni gibi bende ctesi gidecegim dr a insallah gorurum

Ben dun yaptirdim adet gunu 223 cikti.
36 saat sonra mi tekrar ettirmek gerekiyo?
2-3 gun sonra dusunuyordum.
Yok canım ben çatlatma iğnesinden hareketle Cuma regl olmayınca Dayanamayıp C,tesi akşam yaptırdım. Dün normal şartlarda benim regl günümdü. Doktora gidince tekrar istedi ve tekrar yaptırdım.
Haklısın 2 günde 2katına çıkması gerekiyormuş.
2 hafta sonra keseyi görmek için çağırdı çok heyecanlıyım :KK17:

Canım seninle hemen hemen aynıyız.
Cumartesi gittim daha nokta kadardı. Göremedim kalbini bile duyamadım. 10 gün sonra gel dedi. Maşallah senin adına çok sevindim yaa...
canım sabret benimde küçüktü zaten çok az dinletti şimdi bende 15 gün sonra gidicem

Yok canım ben çatlatma iğnesinden hareketle Cuma regl olmayınca Dayanamayıp C,tesi akşam yaptırdım. Dün normal şartlarda benim regl günümdü. Doktora gidince tekrar istedi ve tekrar yaptırdım.
Haklısın 2 günde 2katına çıkması gerekiyormuş.
2 hafta sonra keseyi görmek için çağırdı çok heyecanlıyım :KK17:
Him anladim cnm.
Masallahh ozaman. Doktora fitmefim ben daha birazdaha ilerde gidicem

Back