- 16 Ağustos 2013
- 191
- 88
- 123
- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.721
çok şükür kesemizi gördük teyzeleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm baya kötü olmussn cnm inş bu bebegini sağlıcakla alırsn kucağına peki kilo aldnz mı bn sürekli bişi yemek istyrm kilo da dengeli almak lazım ama dayanamıymcanım benimde daha başlamadı. 10 haftalık gebeliğimde bebeğimin kalbi durdugu ıcın kürtaj oldum ordan bılıyorum belirtileri uyanık olduğum heran midem bulanıyordu çıkarması da cabası. ne yemek pişirebildim ne yiyebildim. inşallah bu sefer öyle olmaz rahat geçer ama genellikle 7. ve 8. haftada başlıyor bulantılar. kişiden kişiye değişir tabi
hmm baya kötü olmussn cnm inş bu bebegini sağlıcakla alırsn kucağına peki kilo aldnz mı bn sürekli bişi yemek istyrm kilo da dengeli almak lazım ama dayanamıym
keseyi gördükten sonra o var mı diye merak ediyorsun derken kalp atışı var mı planet pembe yi açsana doğum olacakbnm pzr aksam 480 çıktı değerm yrn 1000lerd olursa pztsye 5bin olur sanırm üsttn görmk istyrm cünkü muayeneden de korkuyorm zatene
Kızlar dayanamayııp doktora gittim ve keseyi gorduk çok şukur.tam 5 haftalık dedi.2 hafta sonra kalbi için gel dedi.nasıl geçecek bu 2 hafta..
Kızlar ben de öğretmenim ve bulantım geçen hafta başladı hafta sonu daha da arttı.iştahsızlık da çabası.Bugün derste zorlandim. daha yolun başındayız inşallah daha artmaz.Yine de ALLAH'a şükürler olsun bu günler için.
Hahhahaha bende 165 im canım aynıyız inş çok kilo almayız yaAynen yaaa... Daha başındayız bismillah. Ne oluyor bize boyumda 1.65 top gibi yuvarlanacam sanırım
Selam canim oncelikle hayirli olsun bebegin, yumurtlamanin yaklasik ne zaman oldugunu hatirliyormusun tarihlerimiz ayni gibi bende ctesi gidecegim dr a insallah gorurumKızlar dayanamayııp doktora gittim ve keseyi gorduk çok şukur.tam 5 haftalık dedi.2 hafta sonra kalbi için gel dedi.nasıl geçecek bu 2 hafta..
Hoşgeldin,hayırlı olsun, Allah tamamına erdirir inş. Ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.Merhaba bizde geldikkk
dun kesinlesti kan testiyle.
Allahim saglikla kavustursun bebeklerimize insallah
keyifli paylasimlarrr
Hosbuldum cnm :)Hoşgeldin,hayırlı olsun, Allah tamamına erdirir inş. Ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
Evet senin hcg kaç çıktı? Ben klomen+ çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Adet günümde 108, dün yani 36 saat sonrasında 240 çıktıHosbuldum cnm :)
Bebegimizin dogum tarihleri ayni
Evet senin hcg kaç çıktı? Ben klomen+ çatlatma iğnesiyle hamile kaldım. Adet günümde 108, dün yani 36 saat sonrasında 240 çıktı
Yok canım ben çatlatma iğnesinden hareketle Cuma regl olmayınca Dayanamayıp C,tesi akşam yaptırdım. Dün normal şartlarda benim regl günümdü. Doktora gidince tekrar istedi ve tekrar yaptırdım.Ben dun yaptirdim adet gunu 223 cikti.
36 saat sonra mi tekrar ettirmek gerekiyo?
2-3 gun sonra dusunuyordum.
canım sabret benimde küçüktü zaten çok az dinletti şimdi bende 15 gün sonra gidicemCanım seninle hemen hemen aynıyız.
Cumartesi gittim daha nokta kadardı. Göremedim kalbini bile duyamadım. 10 gün sonra gel dedi. Maşallah senin adına çok sevindim yaa...
Him anladim cnm.Yok canım ben çatlatma iğnesinden hareketle Cuma regl olmayınca Dayanamayıp C,tesi akşam yaptırdım. Dün normal şartlarda benim regl günümdü. Doktora gidince tekrar istedi ve tekrar yaptırdım.
Haklısın 2 günde 2katına çıkması gerekiyormuş.
2 hafta sonra keseyi görmek için çağırdı çok heyecanlıyım
Senin ilk bebek değil sanırım ?Him anladim cnm.
Masallahh ozaman. Doktora fitmefim ben daha birazdaha ilerde gidicem