• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben çok uyuyorum sizde de var mı
24 saat uyusam uyucam o derece kalmıyor kafam
ama uyandığım mide kötü oluyor

Bwnde bugün 11 de uyandım kahvaltı yaptım yine uyudum saat 4de uyandım bütün gün uyudum bütün işler kaldı :KK43:

sanırım evdesiniz kızlar birde biz çalışanları düşünün. en azından uykunuz geldiği zaman uyuorsunuz bizde o da yok kıymetini bilin:KK49:

kızlar bn daha hiçbişi hissetmyrm bulantı filan sadece cok yiyesm gliyo bazen de bi halsizlik geliyo bayılck gibi oluyorm
bulantılarnz ne zmn basladı

Hem çalışıp hem örgün eğitime giden ben napiyim :KK43: Şu bulantılar da olmasa yorgunluk koymayacak evdeyim ve yicek hiçbişi yok bana göre evde :KK61:

kızlar bn daha hiçbişi hissetmyrm bulantı filan sadece cok yiyesm gliyo bazen de bi halsizlik geliyo bayılck gibi oluyorm
bulantılarnz ne zmn basladı

canım daha çok başındasın ondan başlamaz bulantıların belkide hiç olmayacak inşallahda olmaz dua et bulantı çok kötü bişey.

amin cnm inş olmaz sizlerinde gecer bian önce

canım benimde daha başlamadı. 10 haftalık gebeliğimde bebeğimin kalbi durdugu ıcın kürtaj oldum ordan bılıyorum belirtileri uyanık olduğum heran midem bulanıyordu çıkarması da cabası. ne yemek pişirebildim ne yiyebildim. inşallah bu sefer öyle olmaz rahat geçer ama genellikle 7. ve 8. haftada başlıyor bulantılar. kişiden kişiye değişir tabi

Back