2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilk gebeliğimdede 6 yı doldurunca gitmiştim kalp atımı içinde 8. haftanın içidir ideali ben 8. i doldurduğumda gidip duymuştum

ilk gebeliğimdede 6 yı doldurunca gitmiştim kalp atımı içinde 8. haftanın içidir ideali ben 8. i doldurduğumda gidip duymuştum
teşekkür ederim. doktorda birşey demedi. 2 gün sonra gel görünür dedi ben cumartesi gidicem. 4+4 te fln gördüler o yüzden endişelendim.

GÜNAYDIN KIZLARR
YA BEN BUGÜN DR. A GİDECEKTİM RANDEVU ALDIM ÖĞLEDEN SONRASI İÇİN
AMA YA ÖYLE Bİ TESADÜF OLDU Kİ BENDEN ÖNCE BAŞKA Bİ ARKADAŞ ANNEMİ DR A GÖTÜRCEM DİYE İZİN İSTEDİ PATRON DA PZT DOKTOR İÇİN İZİN İSTEMEYİN BENDEN ZATEN YOĞUN OLUYORUZ FİLAN DEDİ ONA İZİN VERMEDİ BEN NAPSAM ACABA YA SÖYLESEM TERS BİŞEY DER Mİ KARAR VEREMEDİM

betam 1000 cıktı az mı sizce?

1000 demek şuan alttan görünebileceği ve rabbim yeterki izin versin sağlıklı bi gebelik olduğunu gösteriyo döllenme zamanı ve hamileliğe göre değişiyo oda, benimde ikincinin değeri ilke göre düşük ama haftasına göre uyumlu olması önemli hafta hafta beta değerleri diye bi liste oluyo sizinkide normal yani

Günaydın kızlar Nasılsıniz
ben sürekli aç hissediyorum kendimi
çok yemek istemiyorum kilo çok atmayalım diye öle iste

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000

inşallah öyledir. çok cnm sıkıldı hastaneden çıkınca cumartesi inşallah güzel haberler alırm.

selam kızlar, ben de cuma doktora gittim ve çok şükür keseyi gördük. ama bebiş daha içinde yoktu normal heralde. cumartesi ise biraz kanamam oldu korkuyla doktora gittik düşün tehlikesi olabilir dedi ve progestan verdi. böyle bi durumla karşılaşan varmı lütfen yazın ve içimi rahatlatın

kızlar bi tuhaflık var doktor altdan baktı bana keseye bakarsak 4+5 sin dedi cumartesi günü.sat a göre 5+1.2600 lerdeydi değerim önümüzdeki cumartesi hesapladım 20000 i geçicek inş. ozaman 6 haftalık olmuş oluyor değer. aama doktora bakarsak 5+5 olucak. acaba gelişimmi az değer yüksek 6 haftalık ama keseye göre 5+5 nasıl oluyor yardım edin ya sağlıksız bir durumum mu var. cumartesi tekrar kontrol ama meraktan çatlıcam

hiç meraklanma canım o değişebiliyor kesenin büyüklüğüne göre hesaplıyorlar. benim cuma günü doktor 5+4 dedi. kanamamdan dolayı ertesi gün tekrar gittim kese daha büyük göründü 6+3 fln dedi yani değişiyo sanırım anlık anlamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…