- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.461
benim ilk gebeliğim düşük olduğu için kullanmıştım progesteronu ama kanama yaşayıpta kullanan arkadaşlarımda oldu hemde çok uzun süre yaşayıp sağlıkla kucağına alan var endişe etmeyin geçmiş olsunselam kızlar, ben de cuma doktora gittim ve çok şükür keseyi gördük. ama bebiş daha içinde yoktu normal heralde. cumartesi ise biraz kanamam oldu korkuyla doktora gittik düşün tehlikesi olabilir dedi ve progestan verdi. böyle bi durumla karşılaşan varmı lütfen yazın ve içimi rahatlatın
kızlar bi tuhaflık var doktor altdan baktı bana keseye bakarsak 4+5 sin dedi cumartesi günü.sat a göre 5+1.2600 lerdeydi değerim önümüzdeki cumartesi hesapladım 20000 i geçicek inş. ozaman 6 haftalık olmuş oluyor değer. aama doktora bakarsak 5+5 olucak. acaba gelişimmi az değer yüksek 6 haftalık ama keseye göre 5+5 nasıl oluyor yardım edin ya sağlıksız bir durumum mu var. cumartesi tekrar kontrol ama meraktan çatlıcam
bi kaç günlük değer oynamaları herhengi bi sağlıksızlık belirtisi değil sorun etmeyin onu zaten o ölçümler tek unsura göre değil baş göbek sırt ölçümlerine göre yapılıyo bi değere göre geri bi değere göre ileri olabiliyo bi aksilik olsa dr unuz söyler ki sizin zaten çok büyük bi oynama değil