2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım aynen bizde kalp de garanti olsun diye haftaya cumartesi demiştik. ama bulantı başlıcak heralde rapor alalım dedik eşim yarın gidelim diyor. yarın kese görünmez gibi geliyor bana. sadeecce rapor alır çıkarız heralde

Cok sevindim allah tamamına erdirsin.

kızlar bugün kontrole gidenlerden başka haberler var mı? ben bugün 2 doktora gittim. ilk gittiğim doktor öyle aceleyle ve bir an önce postalamaya çalışır gibi baktı ki çok sinirlendim. hiç bir açıklama yapmadı kese var içi boş dedi. yani bebek görünmüyor dedi. (yani bu normal bu durum aslında) sonra hemen başka bir hastaneye gittim ve 5+4 dedi sorun yok daha kesenin içi görünmez dedi, tabi daha güzel bir uslupla. Yeni doktora gidenler var mı?

Günlerimiz aynı ben yarin gidicem beta hcg yarin benim 1800 civarında olmasi gerekiyor tahminen gorunur diye umuyorum nasip artık

Sen neden rapor almak istiyordun ? İşyerinde sıkıntı olur diye mi ?

Günlerimiz aynı ben yarin gidicem beta hcg yarin benim 1800 c

civarında olmasi gerekiyor tahminen gorunur diye umuyorum nasip artık
cnm benim 2600 lerde olması gerekiyor yarın görünür bnmde ozaman ama doktor. dediki cumartesi gel yok yok pazartesi gel dedi. zaten güvenmediğim biyer başka yere gidicem cumartesi haftaya aldım o doktorum olsun istiyorum emseyde ŞÜKRAN AKALIN metnini çok duydum inş iyidir.

Üzüldüm böyle bir durum olmasına. Bi de onları düşüneceksin bi yandan desene

evet raporu verince çıkaramıyor ya 1-2 yıl ondan rahatlıcam allahım çocuğumu sağlığıyla kavuştursun inşallah. bide izini konuşcam taktım kafama süt izni gibi hamile izni. sen çalışıyormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…