2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 4 aralıkta hcg 203 tü, 6 aralıkta 457 bugün 7458.3 olmuş. Doktor dış gebelik değil dedi keseyi de alttan bakarak zorla gördü. Bebek görünmedi. bu şekilde olan var mı? 3000 küsürlerde olmalıydı 7458 çıktı

Dün gece benim de bulantım oldu ya. Hatta uykumdan uyandım. Reflü de oldu :S Olmazdı bende normalde. Ben keseyi görmek için pazartesi gideyim diyorum. 6. haftanın içinde olacağım o zaman.Belki şansımıza kalp atışlarını da duyarız. Duyamazsak da bi haftaya c.tesi gideriz diyoruz. Bakalım.

ikiz olabilirmi acaba ikiz olunca beta hcg yüksek çıkıyordu sanırım bilen varmı hanımlar?

aaayyy kızlar kızlar.
çığlıklar atma kıvamındayım ama işyerindeyim de kimseyle de konuşamıyorum çıldırciiimmmmm.
sizlerle konuşayım da az heyecanımı paylaşmış olayım. dün size yazmıştım yukardaki notu. sabah doktora gittim kontrolde. doktorum aşılama sonucunun olumlu oldugunu duyunca sevinç çığlıkları attı. bütün koridor toplandı. çünkü aşılamada olumlu sonuç almak çok düşük bir ihtimaldir.
sonra yattik yatağa kese görmek için. demesinmi iki kesen var diye yani ikizlerim oluyorrrr. ay çıldırcim mutluluktan. ben istedim bir göz allah verdi iki göz. sarhoş gibiyim. aptal aptal sırıtıyorum oturduğum yerde. çok yakında üç çocuk annesi olcaaaammm

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…