• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

işin ilginç tarafı ilk hamileliğimde bu kadar heyecan yapmamıştım sanki 2 ay boş geçtikten sonra 3. denemede tutmuştu ama ben kahverengi lekelerim oluyodu yine adet oldum diye üzülürken birden lekeler kesildi ve hemen test yaptım silikte olsa çift çizgi vardı nasıl sevinmiştik yaa allah tekrar yaşatmayı nasip kısmet eder inş..
YA AYNEN BENDE İLK HAMİLELİĞİMDE TAM 15 GÜN SONRA YAPMIŞTIM TESTİ NE RUHSUZMUŞUM DİYORUM ŞİMDİ
İKİNCİLER DAHA Bİ STRESE SOKUYOR İNSANI

cnm hayırlı olsun öncelikle allah tamamına erdirsin. keşke sabırlı olabilsek ama bütün anne adayları aynı demekki.. :)
amın canım sagol hepımızın Allah tamamnına erdırsın ınsAllah aynen oyle annemın lafı ıle yenı nesıl böyle bızım zamanımızda test mı varmış :) SABIRLI OLUN DER :)

işin ilginç tarafı ilk hamileliğimde bu kadar heyecan yapmamıştım sanki 2 ay boş geçtikten sonra 3. denemede tutmuştu ama ben kahverengi lekelerim oluyodu yine adet oldum diye üzülürken birden lekeler kesildi ve hemen test yaptım silikte olsa çift çizgi vardı nasıl sevinmiştik yaa allah tekrar yaşatmayı nasip kısmet eder inş..
inşallah bu mübarek cuma gününde rabbım hepımızın gönlüne gore verir güzel düşünelim hanımlar :)

canım gözüaydın bebişini görmüşsün darısı başımıza
bende öğrendikten sonrqa daha hiç gitmedim bekliyorum salıya randevu aldım o zaman 7. hafta bitmiş olacak sanırım
bakalım neler çıkacak
hastaneye ilk kez gitiiğin için kan testi falan yaptılar mı
canım özel hastaneye gidiyorum orda testler külfetli oluyor doktorum aile hekimine yaptırabilirsin haftaya geldiğinde getirirsin dedi beta falan görmek istemedi zaten bebekte kesede gayet iyi maşallah

Günaydıncnm:) ilk 3 ayı sağ sağlim atlatalım sonra topukluyudagiyeriz sporada başlarız.tanıdığm bi bankacı son aya kadar topukluyla gezdi.çok kilo almazsam bnde sevdiğim şeylerden vazgeçmicm:))ama ödemden ayaklarımz kocaman olursa terliğe mahkum kalırız:))
Ayyy düşünemiyorum bile terlik mi :(( ben de eğer çok kilo almazsam ve ayaklarım sismezse topuklu vazgeçmem :) sen hangi ilden cnm ben bursadayim burda da hamilelik pilatesi yaptiran bi yer var mı arastirmam lazim

belki erken canım ya daha reglimin üzerinden 1 hafta geçti millet anca şimdi testi yapıyo biz sabırsızlar gene acele ediyoz :D :D

sorma ya millet geçince anlıyor biz adet günü test yapar öğrenirsek böyle olur. sinirim gitti yerini sabırsızlık ve heyecan kapladı ve mutluluk uçuyorum sanki :KK73:

Ayyy düşünemiyorum bile terlik mi :KK43:( ben de eğer çok kilo almazsam ve ayaklarım sismezse topuklu vazgeçmem :) sen hangi ilden cnm ben bursadayim burda da hamilelik pilatesi yaptiran bi yer var mı arastirmam lazim
Ben bodytec yapıyordum. plates hiç yapmadm 1.5 ay sonra başlarz heralde araştrmaya şimdidn başlayalm bu arada bnde mersindeym:KK3:

Back