• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:) ikimizede hayırlı olsun.evet ya sürekli bi bulantı söz konusu ama ıstifra etmedim daha.sizin nasil

Bulantilar baya zorluyor ben de istifra etmedim daha. pek bisey yiyemiyorum aksamlari daha iyi oluyorum ama.. Nane limon cok iyi geldi bu arada aklinizda olsun.

Yaa hiç duymamistim dokunmasin ama.limon pek yeme demişti annem

Nane zaten iyi geliyormus mideye. Cok acik cayada damlattim ben limonu o da iyi geldi sicak sicak. Bugun baya kotuydum annem nane limon yapti oyle toparladim iki fincan ictim ictikce de rahatladim.

Nane zaten iyi geliyormus mideye. Cok acik cayada damlattim ben limonu o da iyi geldi sicak sicak. Bugun baya kotuydum annem nane limon yapti oyle toparladim iki fincan ictim ictikce de rahatladim.
Him anladim ins hayirlisiyla alırız bebisleri. Ne zamandır evlisin:)

Kızlar hayırlı olsun hepinize. Bulantılardan şikayetçi olanlar çubuk kraker galeta yiyebilir. Ben üç ay onlarla beslendim. Ayrıca haşlanmış patates de midenizi bastırır. Yanma için de doktorunuzun da tavsiyesiyle gaviscon içebilirsiniz. Gebelikte zararsızdır ama yine de doktorunuza sorun.
Bu güzel macerada herkese bol şanslar hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar evlatlar diliyorum. İyi geceler

merhaba arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ve allah kısmet ederse ağustosta bebeğimiz bizimle birlikte olacakkk :anneadayı::KK46::KK73::KK73::KK37::KK9:
insallah

herkese günyadın.bende yeni katıldım aranıza.2 gün önce öğrendim müjdeyi.muhtemel doğum tarihim 18 ağustos.tekrar merhaba herkese....
Hayirli olsun
Ooo birde son ayları gör mide yanması mı dersin nefes darlığımı dersin gece boyunca 5-6 giren kramp mı dersin bu iyi günler...
kokutmayalim birbirimizi :KK47:

18 aylık kızımı hamilelikten dolayı sütten kestim. Meğer ne rahatmisim emzirirken. 3 ten beri ayaktayiz bakalım ne zaman bitecek nöbet:KK51:

Sizin salı günü yaptırdığınız testle benim bugün yaptırdığım test neredeyse aynı. Siz keseyi gördkten 2 gün sonra da ben görebilirim herhalde. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz doktora?

günaydın

benim normalde pazartesi ama ben kalbinide duymak için ve cumartesi olması için bu değil bir sonraki cumartesiye aldım. ama dün gece bulantım oldu işyeri anlamadan rapor almam gerektiği için pazartesi gidelim raporu alalım diyoruz. bilemedim yani büyük ihtimal şöyle olcak pazartesiye randevu alıcam gidicem cumartesi doktor kalbi için gel derse kalbe gidicem.

Kızlar hangi belirtileri yaşıyorsunuz ben 4.-5 haftalarda sadece bel ve karın ağrısı yaşadım. Ara ara devam ediyor bulantılar başlamadı henüz. adet tarihime göre 6+4 üm ama imzada 7. hafta olarak yazıyor neden? Benim bildiğim en son adet tarihiniz 0 alınıyor ve sonraki adet olacağınız günü 4.hafta kabul ediliyor ve sonrasında 4+1 4+2 ... diye devam ediyor. burdaki hesaplayıcı neden ileriden gidiyor anlamadım ?

canım benimde ileri bence anlamadım

Sizin salı günü yaptırdığınız testle benim bugün yaptırdığım test neredeyse aynı. Siz keseyi gördkten 2 gün sonra da ben görebilirim herhalde. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz doktora?

bu arada doktor salı günü bana pazartesiye anca artar değerin pazartesi gel görünür dedi. yani sende 6 gün koy testi yaptığın günün üstüne ozaman git bence.

Back