- 11 Aralık 2014
- 24
- 20
- 3
- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.021
Hadi ya bende hiç duymadım öyle cevrmede filan :) bu arada 18yasindamisiniz
Kendimi gordum sizde bende 18 yasindayim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya bende hiç duymadım öyle cevrmede filan :) bu arada 18yasindamisiniz
Kendimi gordum sizde bende 18 yasindayim :)
:) ikimizede hayırlı olsun.evet ya sürekli bi bulantı söz konusu ama ıstifra etmedim daha.sizin nasil
Yaa hiç duymamistim dokunmasin ama.limon pek yeme demişti annemBulantilar baya zorluyor ben de istifra etmedim daha. pek bisey yiyemiyorum aksamlari daha iyi oluyorum ama.. Nane limon cok iyi geldi bu arada aklinizda olsun.
25 :)Kizlar bu arada ben 22 yasindayim sizin yas kac?
18
Yaa hiç duymamistim dokunmasin ama.limon pek yeme demişti annem
Him anladim ins hayirlisiyla alırız bebisleri. Ne zamandır evlisin:)Nane zaten iyi geliyormus mideye. Cok acik cayada damlattim ben limonu o da iyi geldi sicak sicak. Bugun baya kotuydum annem nane limon yapti oyle toparladim iki fincan ictim ictikce de rahatladim.
İnsallah:)) iki seneyi doldurduk:) Siz ne kadarlik evlisiniz?Him anladim ins hayirlisiyla alırız bebisleri. Ne zamandır evlisin:)
Hay masallah biz daha çok yeni 1 buçuk aylikHim anladim ins hayirlisiyla alırız bebisleri. Ne zamandır evlisin:)
Ayy masallah siz daha cok tazeymissiniz :)Hay masallah biz daha çok yeni 1 buçuk aylik
insallahmerhaba arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu ve allah kısmet ederse ağustosta bebeğimiz bizimle birlikte olacakkk
Hayirli olsunherkese günyadın.bende yeni katıldım aranıza.2 gün önce öğrendim müjdeyi.muhtemel doğum tarihim 18 ağustos.tekrar merhaba herkese....
kokutmayalim birbirimiziOoo birde son ayları gör mide yanması mı dersin nefes darlığımı dersin gece boyunca 5-6 giren kramp mı dersin bu iyi günler...
cnm aynen bana da igne yapildi ve progestan hap ve cok sukur 4 gunun ardindan lekelenmem kesildi.Doktorun daha iyi bilir banada progestan iğnesi yapıldı kanamamın olduğu gün, haplarada devam ediyorum. Sende öyle yap madem doktoruna güven yanii.
Hayırlısı olsun canım allahım bu sevinci banada yaşatsın bugün uyku yok gözümde ne olcak ne bitcek sabahı zor ederim benBiz kalp atışlarımızı duyduk teyzeleriim
Sizin salı günü yaptırdığınız testle benim bugün yaptırdığım test neredeyse aynı. Siz keseyi gördkten 2 gün sonra da ben görebilirim herhalde. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz doktora?
Kızlar hangi belirtileri yaşıyorsunuz ben 4.-5 haftalarda sadece bel ve karın ağrısı yaşadım. Ara ara devam ediyor bulantılar başlamadı henüz. adet tarihime göre 6+4 üm ama imzada 7. hafta olarak yazıyor neden? Benim bildiğim en son adet tarihiniz 0 alınıyor ve sonraki adet olacağınız günü 4.hafta kabul ediliyor ve sonrasında 4+1 4+2 ... diye devam ediyor. burdaki hesaplayıcı neden ileriden gidiyor anlamadım ?
Sizin salı günü yaptırdığınız testle benim bugün yaptırdığım test neredeyse aynı. Siz keseyi gördkten 2 gün sonra da ben görebilirim herhalde. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz doktora?