• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hangi belirtileri yaşıyorsunuz ben 4.-5 haftalarda sadece bel ve karın ağrısı yaşadım. Ara ara devam ediyor bulantılar başlamadı henüz. adet tarihime göre 6+4 üm ama imzada 7. hafta olarak yazıyor neden? Benim bildiğim en son adet tarihiniz 0 alınıyor ve sonraki adet olacağınız günü 4.hafta kabul ediliyor ve sonrasında 4+1 4+2 ... diye devam ediyor. burdaki hesaplayıcı neden ileriden gidiyor anlamadım ?
Kızlar hangi belirtileri yaşıyorsunuz ben 4.-5 haftalarda sadece bel ve karın ağrısı yaşadım. Ara ara devam ediyor bulantılar başlamadı henüz. adet tarihime göre 6+4 üm ama imzada 7. hafta olarak yazıyor neden? Benim bildiğim en son adet tarihiniz 0 alınıyor ve sonraki adet olacağınız günü 4.hafta kabul ediliyor ve sonrasında 4+1 4+2 ... diye devam ediyor. burdaki hesaplayıcı neden ileriden gidiyor anlamadım ?
4 haftanın içinde olmak için adetinde 21-28 günler arasında olmalısın. aynı şekilde 5. haftada 35. güne kadar ki zaman dilimi oluyo. yani 280 gunden adetinizden bugune kadar gecen zamanı çıkarırsanız haftanızı bulursunuz kızlar :KK46:

canım benimde ileri bence anlamadım

4 haftanın içinde olmak için adetinde 21-28 günler arasında olmalısın. aynı şekilde 5. haftada 35. güne kadar ki zaman dilimi oluyo. yani 280 gunden adetinizden bugune kadar gecen zamanı çıkarırsanız haftanızı bulursunuz kızlar :KK46:

ya canım benm 6 kasım en son regly günüm. bugün 36. gün oluyor dimi yani 5+1 günlükmü?

hesapladım 6 hafta :)

her hafta nasıl anlıcam kaçıncı haftadayım :KK71: hahahah ilk olunca çok acemi oluyoruz ya.
telefonuna hamileliğini takip eden programlardan yüklersen senin yerine o sayar. gec yumurtlamış olabılırsın o yuzden degerin 3-4 hafta aralığında çıkmış olabılır ama adet ilk gununden sen hesapla. kontrollere gittikce günün netleşcek. :KK76:

Kızlar dr ilk 3 ay çokönemli düşük olmaması için bol bol dinlen, asla spor yapma,topuklu ayakkabı giyme,grip olma vs vs şeyler dedi. Ben yoğun olark spor yapıyordm birden bırakmak zor geldi,nerdeyse ayakkabılarımn hepsi topuklu:KK43: vee yaz kış grip olan bi bünyem var.2 haftadır evde yangelip yatıyorum çok sıkıldm.sizlerede dr aynı şeyleri söyledi mi ? Hafif yürüyüşlr, plates yoga yapanlr var mı? Veya ne zaman başlanmalı?
Bn araştırdım 12. haftada hamile pilatesine başlamayı düşünüyorum.şu anda korkarım açıkçaşı tedirgin olurum.

Kızlar dün hamile bir arkadaşımla konuştum.
Doktor demiş ki en fazla 1, 5 kg kaldıracaksın demiş.
Çok şaşırdım aman kızlar dikkat edelim bir ip tutuyor onu dedi incecik dedi 3 ay o nedenle çok riskliymiş.
Dikkat edelim kızlar elimizden geldiğince valla ben korktum ağır değilsede 5 kg falan kaldırıyodum töbe artık ::( :( zor buldum kaybetmek istemiyorum :(

Back