• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dr ilk 3 ay çokönemli düşük olmaması için bol bol dinlen, asla spor yapma,topuklu ayakkabı giyme,grip olma vs vs şeyler dedi. Ben yoğun olark spor yapıyordm birden bırakmak zor geldi,nerdeyse ayakkabılarımn hepsi topuklu:KK43: vee yaz kış grip olan bi bünyem var.2 haftadır evde yangelip yatıyorum çok sıkıldm.sizlerede dr aynı şeyleri söyledi mi ? Hafif yürüyüşlr, plates yoga yapanlr var mı? Veya ne zaman başlanmalı?
Merhaba cnm bende sporu birden kestim. Pilates yapıyordum ama hamile pilatesi 3. Aydan sonra oluyormuş. Bende bir haftadır kalkmadan yatıyorum. İşim gereği de bütün ayakkabilarim topuklu napcaz biz :))

Seninkide iyiymiş ama ben meyveyi meyve olarak yiyemiyorum nedense posalı suyu daha hoşuma gidiyor :)
Tuhaf mııym neyim :)
Ye de nasıl olursa olsun cnm. :kk77: Her gün yumurta sütte içiyorum. Şimdi çiğ fındık badem ceviz falan yemeye başlıycam ama bilmedende bişey yemek istemiyorum ceviz beyin gelişmesine faydası oluyomus. Sana doktorun bunları önerdi mi ?

midem fokur fokur kayniyor :(
Mandalina biraZ bastirir gibi oldu 5dk sonra yine ayni.iyice asitli mi geldi ne :(
Karbonat iyi gelir sanki ama sakincali midir acaba?

midem fokur fokur kayniyor :KK43:
Mandalina biraZ bastirir gibi oldu 5dk sonra yine ayni.iyice asitli mi geldi ne :KK43:
Karbonat iyi gelir sanki ama sakincali midir acaba?
Mide suyu biriktiğindende olurmuş o ekmek yemek iyidir diye duymuştum suyu emmesi açısından. Gerçi bende denedim ama geçiremedim kendiliğinden hafifledi bugün. :(

Hamilelikte kanamalar düşük tehtidir canım aman sakın ihmal etme. Ben 2 damla kan gördümde 15. haftaya kadar yatacaksın dedi banaa.
Ya bu gun doktoru aradim sorun degil keseyi gorduk o sadece lekelenme dedi. Zaten igne yapiyorum kan pihtilasmasi icin coraspin iciyodum onu kes progesteron kulan dedi insallah bisey olmaz acikcasi doktorun soyledikleri beni okadarda rahatlatamadi.

Ya bu gun doktoru aradim sorun degil keseyi gorduk o sadece lekelenme dedi. Zaten igne yapiyorum kan pihtilasmasi icin coraspin iciyodum onu kes progesteron kulan dedi insallah bisey olmaz acikcasi doktorun soyledikleri beni okadarda rahatlatamadi.
Doktorun daha iyi bilir banada progestan iğnesi yapıldı kanamamın olduğu gün, haplarada devam ediyorum. Sende öyle yap madem doktoruna güven yanii.

Kızlar bugün doktora gittik maalesef kalp atışlarını duramadık geç döllenmesine dedi bir hafta sonrasına çağırdı bir Sürü kan testi istedi

Mrb ya ben biraz önce gordun bu konuyuda benimde hamileligimin 6haftasinin icindeyim hafif kanama normalmi
öncelikle hayırlı olsun bu dönemlerde olabiliyor kanama doktorun görmesi iyi olurdu iyi dinlen yorma kendini
Ay hadi bakalımm valla sabrına hayran kaldım. Nasıl dayandın yaa :) Ben gün sayıyorum :KK16:
ikinci olduğu için sanırım ilkinden git gel git tecrübeliyim :) biraz bekleyeyim dedim bu sefer

Merhaba herkese. Ben de hamileligimin 6. Haftasi icindeyim. Henuz doktora gitmedim. Vajinal ultrason yaptirmak istemiyorum. Kacinci hafta da normal ultrasonla bebek gozuyor? Bir de folik asit kullaniyorum doktorun size verdigi ekstra bisey var mi?

Bende 6.hafta icindeyim ve bende daha gitmedim 2 hafta sonraya randevu aldim bana sağlık ocağındaki hemşire genelde 7 ve 8.haftada daha net oluyo bence gitmeyin dedi.çevreme baktığımda onlar da öyle hep 8 haftalik ken kalp atışını duymuslar. Aslında çok merak.ediyorum ins herhangi bi aksilik cereyan etmezse 2 hafta sonra gidicem

Yazdiklarinizdan icim cok rahatladi yalniz olmadigima sevindim acikcasi :KK48: kayinpederim cocuk doktoru haberi verince doktora gidin takibe baslasin dedi ama ben bu vajinal ultrason olayini duyunca tirstim acikcasi. :KK48:Bulantilariniz oluyo mu dizinde?

Yazdiklarinizdan icim cok rahatladi yalniz olmadigima sevindim acikcasi :KK48: kayinpederim cocuk doktoru haberi verince doktora gidin takibe baslasin dedi ama ben bu vajinal ultrason olayini duyunca tirstim acikcasi. :KK48:Bulantilariniz oluyo mu dizinde?
:) ikimizede hayırlı olsun.evet ya sürekli bi bulantı söz konusu ama ıstifra etmedim daha.sizin nasil

Back