• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dr ilk 3 ay çokönemli düşük olmaması için bol bol dinlen, asla spor yapma,topuklu ayakkabı giyme,grip olma vs vs şeyler dedi. Ben yoğun olark spor yapıyordm birden bırakmak zor geldi,nerdeyse ayakkabılarımn hepsi topuklu:( vee yaz kış grip olan bi bünyem var.2 haftadır evde yangelip yatıyorum çok sıkıldm.sizlerede dr aynı şeyleri söyledi mi ? Hafif yürüyüşlr, plates yoga yapanlr var mı? Veya ne zaman başlanmalı?

İyi akşamlar :) şimdiye kadar hep kız hayali kurardim ama hamile kaldığımdan beri erkek.hissi var :) hayirlisi olssun şimdiden erkek isimlerine de aşina olayım dedim k babam adı mehmet yanına eymen nasıl olur :)dünden beri dilimde eymen var .

İyi akşamlar :) şimdiye kadar hep kız hayali kurardim ama hamile kaldığımdan beri erkek.hissi var :) hayirlisi olssun şimdiden erkek isimlerine de aşina olayım dedim k babam adı mehmet yanına eymen nasıl olur :)dünden beri dilimde eymen var .
İnşallah canıım :) Bu arada o kadar çok eymen var ki isimden soğudum.. Birde mira hira gibi isimler.. Ben zaten normaldede daha az bilinen orjinal şeyleri severim :KK56: Çevremde doğum yapıp oğlu olan kim varsa eymen koymuş :110:

İnşallah canıım :) Bu arada o kadar çok eymen var ki isimden soğudum.. Birde mira hira gibi isimler.. Ben zaten normaldede daha az bilinen orjinal şeyleri severim :KK56: Çevremde doğum yapıp oğlu olan kim varsa eymen koymuş :110:
Hadi ya bende hiç duymadım öyle cevrmede filan :) bu arada 18yasindamisiniz

senin doğacak tarih benimkinden daha ileride, yani SAT bikaç gün sonra heralde. nasıl gördü dr keseyi, benimki göremedi. belkide ultrasonu mu iyi bir cihaz değildi anlamadım? kalp atışları 6. haftada duyulur mu ki?
CNM benim bilmiyorum ki hatta bize de gösterdi ben alttan bakar diye düşünmüştüm karnım dan baktı ve gördü keseyi. Hatta resmini bile çıkarıp verdi kalp atislarini duymak için de bu cumartesi cagirdi

Ben de anlayamadım ya son adet tarihim 3 kasim. Bu ayın 6 sinda doktora gittik 4+1 dedi ben şimdi. Haftada miyim çok kafam karıştı yardım edin :s
Geç yumurtladıysanız geç döllenme olabilir belki. Yumurtlama zamanınızı biliyorsanız hesabınızı ona göre yapın. Ben kimyasal bi gebelik geçirmiştim geçen ay. Geç yumurtlamıştım (21. gün) Doktor hesabı ona göre yapmıştı.

Back