- Konu Sahibi ayse1234512
- #2.061
bu haftadan sonra netleşiyor canım zaten bir hafta sonra duyarsınız inşallah
Canım doktordan gelince bize de haber ver neler gördün duydun. Benim de bugün 16.00 da randevum var. İnşallah güzel haberlerle döneriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu haftadan sonra netleşiyor canım zaten bir hafta sonra duyarsınız inşallah
Şimdi çıktık evden yine yağmurlu hava İnşallah iyi geçer canım heyecan yaptım :)Canım doktordan gelince bize de haber ver neler gördün duydun. Benim de bugün 16.00 da randevum var. İnşallah güzel haberlerle döneriz.
Ayy hadi bakalım az kaldı bebeğini görmene inşallah. Sen gördüğüm en sakin annesin ya bu kadar heyecan da olsun artık. BekliyoruzzŞimdi çıktık evden yine yağmurlu hava İnşallah iyi geçer canım heyecan yaptım :)
bendede vardı ilk günlerde 1 hafta felan sürdü bu günlerde iyiyim
bendede ilk 2 hafta vardı hergün 2 tane kuru kayısı(siyah olanından) yedim ve bol su içtim. Şimdi günde 2 kere wc giriyorumKabizlik sikintisi ceken varmi arkadaslar ben cok sorun yasiyorum
Kızlar dün hamile bir arkadaşımla konuştum.
Doktor demiş ki en fazla 1, 5 kg kaldıracaksın demiş.
Çok şaşırdım aman kızlar dikkat edelim bir ip tutuyor onu dedi incecik dedi 3 ay o nedenle çok riskliymiş.
Dikkat edelim kızlar elimizden geldiğince valla ben korktum ağır değilsede 5 kg falan kaldırıyodum töbe artık : zor buldum kaybetmek istemiyorum
hanımlar günaydın yeni üye oldum. öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum...
günaydın hanımlar geri sayım başladı 8 gün kaldı adet günüme.. bu arada ne zaman test yapsam acaba erken gebelik testleri varmış kullanan varmı aranızda?
Günaydıncnm:) ilk 3 ayı sağ sağlim atlatalım sonra topukluyudagiyeriz sporada başlarız.tanıdığm bi bankacı son aya kadar topukluyla gezdi.çok kilo almazsam bnde sevdiğim şeylerden vazgeçmicm:))ama ödemden ayaklarımz kocaman olursa terliğe mahkum kalırız:))Merhaba cnm bende sporu birden kestim. Pilates yapıyordum ama hamile pilatesi 3. Aydan sonra oluyormuş. Bende bir haftadır kalkmadan yatıyorum. İşim gereği de bütün ayakkabilarim topuklu napcaz biz :))
ayanoğlu mahallesi varsak ofm hastanesine gidiyorum Akif Kösekahyaoğlu doktorumMerhaba canım Antalya nın neresindensin hangi doktora gidiyorsun
ay bende kaldırıyorum ya bide unutuyorum ayağımı vururyorum yere sallıyorum.
Beyaz leblebi yiyin mide suyunu çekiyormş.Mide suyu biriktiğindende olurmuş o ekmek yemek iyidir diye duymuştum suyu emmesi açısından. Gerçi bende denedim ama geçiremedim kendiliğinden hafifledi bugün.
bende senin gibi dış gebelik yaşadım şimdi 5 haftalık hamileyim ama daha doktora gitmedim takiblerimi kendim yaptım gayet iyi gidiyor pazartesi doktora gidicem Allah aynı acıları birdaha yaşatmasınkızlar hepinizin hayırlı olsun benimde üç gün gecikme sonucu (dün) kan verdim 667 çıktı yrn tekrar vericem çünkü daha önce dış gebelik geçirmiştim takipli gidiyor doktorum sizce düşük bir değer mi 667? birde bel ağrım var akıntım var çok korkuyorum
Aman bacım dikkat edelim.
Yapma sende.
Düşün sana tutunmaya çalışan bir canlı var.
Onun iyiliği için dikkat edelim bende dün akşam karar aldım.
Çalışan kadınım evimde kokarsa kosun bebeğimden önemli değil hiçbirşey..
Evet haklıısn ama ilk 3 ay en azından dinlene dinlene yapmamız lazım.ya işi takmaya başladım bende kafama önce bebeğim bir tutunsun hayata gerini yaparım diyorum ama. evde önemli
hoşbulduk :) heyecanla ağustos bekliyorum tabi bu arada bazı zor günler geçiyor o günlerden biri bugün oldu benim için kahverengi akıntım geldi sizce ne yapmalıyımhoşgeldin
hoşbulduk :) heyecanla ağustos bekliyorum tabi bu arada bazı zor günler geçiyor o günlerden biri bugün oldu benim için kahverengi akıntım geldi sizce ne yapmalıyım