• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 411 ile kimyasal gebelik yaşadım geçen ay. O yüzden artışı görmek istedim. Bana da bilgi verebilir misiniz c.tesi görürseniz :)
geçmiş olsun.inşallah bir daha olmaz.ne demek tabiki yazarım buradan.allahım sağlıklı olmalarını ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.ilk beta hcg mi 669?

Son düzenleme:
Gecen ay 9 uydu bu ayin 9 unda gelmesi gerekiyodu ama gelmedi bebis istiyoruz gecen ay hayal kirikligi yasadim bu ay da oyle olcak diye cok korkuyorum

Kizlar bende araniza katilirim insallahsize birkac birsey sormak istiyorum ben hamile olabilcegmi dusunuyorum ama hic belirti yok sadece istahim acik ve idrara cok sik cikiyorum nolur bana olumlu birseyler soyleyin cok uzuluyorum
inşallah hamilesindir.benim adet zamanı hiç ağrım filan olmazdı.gebeliğimi ben hissetmiştim çünkü ilk defa belime ağrı giriyordu öyle ayakta kalınca.ve sırtım afedersiniz sivilcelendi birde benimde iştahım açılmıştı.kendinde olanın dışında birşey var mı?

Gecen ay 9 uydu bu ayin 9 unda gelmesi gerekiyodu ama gelmedi bebis istiyoruz gecen ay hayal kirikligi yasadim bu ay da oyle olcak diye cok korkuyorum
Benim de son adet tarihim 9 Kasım. Eğer beklenen adet günün geldiyse bi idrar testi yapman lazım. Silik çizgiyi de görürsen testte doğru kan tahliline git.

benim göğüslerde dolgunluk ve sızlama vardı bel ağrısı var halen vede kasığımda bazen ağrı oluyor
2 gün önce sürekli hapşırdım ve burnumun etrafı kaşıntı şimdide akıntılar başladı
belirtiler bunlardı

benim göğüslerde dolgunluk ve sızlama vardı bel ağrısı var halen vede kasığımda bazen ağrı oluyor
2 gün önce sürekli hapşırdım ve burnumun etrafı kaşıntı şimdide akıntılar başladı
belirtiler bunlardı
:) adetin ne zamandı? inşallah bu belirtilerin hamileliğinin habercisidir.

geçmiş olsun.inşallah bir daha olmaz.ne demek tabiki yazarım buradan.allahım sağlıklı olmalarını ve sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.ilk beta hcg mi 669?[/Q
Amin inşallah.Salı günü 330 çıkmıştı.Bugün 669 çıktı. Güzel görünüyor çok şükür. Rahatladım biraz. Miniğin kesesini ve kalp atışlarını da bi görsem inş. o zaman rahatlayacağım.

Kizlaar banada cevap verin nolur illa belirti yasamak mi gerekiyo
canım açıkcası ben de hamile olmadan önce bir çok belirti hissediyorum gibi geliyodu. ama bu ay hamile kaldığımda inan hiç bir belirti hissetmedim. Ne bulantı ne açlık vs.. Sadece adet olacakmış gibi arada karın ağrısı ve ayakta kalınca özellikle bel ağrısı ve şişkinlik. bunlar dışında birey olmadı bende ve hala da olmuyor işin tuhaf yanı :) heralde bi kaç hafta daha geçince başlayacak

E="hayserp, post: 38262143, member: 321849"]inşallah hamilesindir.benim adet zamanı hiç ağrım filan olmazdı.gebeliğimi ben hissetmiştim çünkü ilk defa belime ağrı giriyordu öyle ayakta kalınca.ve sırtım afedersiniz sivilcelendi birde benimde iştahım açılmıştı.kendinde olanın dışında birşey var mı?[/QUOTE]
Hicbir belirti yok iste canim ya normalde adetim yakinladignda kasiklarmda agri olurdu bayag suanda hic agri felan yok

daha korkma be canım ben 10 ay bekledim.vakti gelince gelir yada inşallah bu ay gebesindir daha belli değil sanırım.

Siski
canım açıkcası ben de hamile olmadan önce bir çok belirti hissediyorum gibi geliyodu. ama bu ay hamile kaldığımda inan hiç bir belirti hissetmedim. Ne bulantı ne açlık vs.. Sadece adet olacakmış gibi arada karın ağrısı ve ayakta kalınca özellikle bel ağrısı ve şişkinlik. bunlar dışında birey olmadı bende ve hala da olmuyor işin tuhaf yanı :) heralde bi kaç hafta daha geçince başlayacak
Bendede sislik var ama bilmiyorum gecen sefer de tum belirtileri yasiyodum ama sonuc negatifti insallah bu defa umutlarim bosa cikmaz

Back