Degistir tabi canim ama sakin haziran annelerine
GİTMeEEeE..
yok kızz gidermiyim hiççç bura benim mekanım oldu artık
ben de en son gittiğimde doktorum bana dediği haftaya göre hesapladığımda ben de bugün 8+1im :) aynıyız :) allahın izniyle sağ salim doğuralım inşallah :)
ooo çok sevindim insallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız canım bebeişlerimizi
ushuaia canım
elinden geldiğince takma bu ölçümleri neredeyse her seferinde farklı çıkıyor benim sata göre bdt 19 temmuzdu
ilk aylarda ağustos bile çıktığını bilirim doğum tarihinin seninle aynı şeyleri düşünüyordum çok üzülüyordum bir sorun mu var diye
ama maşallah sağsalim 16 temmuzda kızımı kucağıma aldım ve 15inde yapılan ölçümlere göre 41+ larda görünüyordu :)
her doktorun her cihazın ölçümü farklı ben hem özel doktora gittim hem de hastaneye devam ettim
aynı gün ikisinin ölçümleri farklı oluyordu
sen kalbini ferah tut inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız bebeğinizi
çoook tşk ederim gerçekten içimi ferahlattıın canım
çok haklısın yoksa o niye boyle bu nıye boylme demekten hamişliğimin tadını çıkartamıyordum
bu arada kızınızı Allah bağışlasın
demek cihazdan cihaza fark ediyor bunu öğrendiğim iyi oldu .hayırlısıyla 40.haftalara bende gelebilsem zaman hiç geçmiyor sanki..aceleci oluyoruz bu zamanlarda
:))
ben yeniyim aranıza katılmak istiyorum ama yapamıyorum
(((((
hoşgeldin canım...olurmu hiç öyle şey? kaç haftalıksın? bulantı vs başladımı sendede?
kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??
içmiyorum ,kullanmıyorum zaten....sende içmemeye çalış olur mu?
merhaba kızlar, bende inşallah temmuz annelerinden olucam ama benim ismim ne zaman eklenir yukarıdaki listeye? yada nasıl ekletebiliyoruz? bende orada olmak istiyorum da :)
hoşgeldın canım..
Kızlar merhaba bende Temmuz annesi olcam inşallah ama ilk gebeliğimde düşük yaşadığım içi kalp atışını duyana kadar içimde bi tedirginlik olcak o yüzden kendime takvim bile yapmadım
Herkesin gebeliği de hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz. Yaa ne sorcam kızlar benim bgn çok şiddetli mide kramplarım , kasılmalarım var çok kötüyüm yüzüm bembeyaz oldu nefesimi kesiyo sizce nedendir yatıp dinlenemiyorum da işyerindeyim. Napcamı şaşırdım
hoşgeldın canımm
Kızlar turşu suyunun ne muazzam bi tadı varmış yaa hepmi lezzetliydi şimdi bana mı öyle geliyor bilmiyorum bide limon bol tuzlu mmmm :))
hamileliğimin ilk 2.haftasından beri turşu suyu bu kadar mı güzel kokar yaa dedim (tabi ben ozamanlar hamile olduğumu bilmiyordum) tatlıdan nefret ediyorum resmen tiksiniyorum..tatlıyı görmeye tahammulun yok..şimdide ekşi elma..ekşi ayva..ekşli ne varsa yiyorum :))
merhabalar..bir haftaya yakındır moralim cok bozuk bende temmuz annelerinden olucaktım ama gecen hafta 6+2 gunlukken vajınal ultrason ile dr baktı fakat bebeği göremedi yarın tekrar gidicem bakalım ne dicekler cok üzgünüm ya...13 yıllık evliyim ve 6.tüp bebek denememde ilk defa hamıle kalmıştım bu konuda bilgi vericek varmıdır?tşkler
canım 2 gunde 1 kan testi yaptır değerin artıyorsa korkma sakın.. değerin 1000den yukarıysa dışl gebelik oluşmaz.
canlar sabah kanamam oldu dr çok kçk kanla düşeblr dedi şimdi yatıyorum bi hafta diklat etcm telden giriyorum nplur bana dua edin dr umutsuz ama allahın takdiri
çok geçmiş olsun
Allah şifa versin canım bidaha kanaman olmaz insallah
Kızlar kafama takılan çok önemli bir şey var, bir de ilk gebelik olunca tecrübesizlik falan gözüm korkmuyor değil :26:Size danışayım dedim...
Eczaneden aldığım test sonucu hamile olduğumu öğrenmiştim... Geçen cuma günü özele gittim ve ilk kontrolümdü, ultrasondan karından baktı, daha çok küçük 4 haftalık bile değil dedi ama keseyi gördü, burada ve internette 6. haftada belli oluyor kese deniliyor, bir de 9 mm dedi kese için (0,92 cm çıktı)
Adet düzensizliğimden kaynaklı SAT a göre tutmuyor bebek, sanırım 4 haftadan büyük acaba doktor mu yanlış düşündü? Kafam çok karışık, test sonuçlarına göre de her şey normal, sadece demir eksikliğine bağlı kan değerim düşük çıkmış, ilaç yazmış, sonuç kağıdı akşam elimde olacak, umarım her şey yolundadır ama ben bu durumdan hiç bir şey anlamadım :44:
canım değerin 5+4günlük gbi geldi bana çünkü bende bu kadarlıkken doktora gittin ve kese boyutum senınki kadrdı.. 4ten büyük yani..haftaya gitsen kalp atışını duyarsın..bu arada cihazdan cihaza fark ediyor haberin olsun.. a hastanede 5 haftalıksa b hastanede 6 haftalık çıkabilir..
şuan bile benim düzenli adetim varken sattan 4gün önce gidiyoruz.. için rahat olsun yani
merabalar bende dün anne olacağımı öğrendim değerm 702 çıktı felaket kasık ağrım var bi sorun olur mu ayrıca doktor ultrasonda gremedi bu da normal mi?
hoşgendin canım,normal kasık ağrısı çekmen
iyi akşamlar annişlerr :)) heyecan dorukta yarın kontrolum var bakalım nolcakkk
)
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Ben de artık folbiol kullanmıyorum. Ama kullandığım dönemde benim de aynıydı 3-4 aylık gibi karnım vardı. Doktorum değiştirdi. Şimdi folio içiyorum. İçerisinde folik asit, iyot ve b12 var.Folik asit b12 ile desteklendiğinde aktifleşiyormuş buarada. bilginiz olsun.
canım ben folicode kullanıyorum içinde ;
400msg folik asit + 2 msg b12 vitamini içeriyor.. bunu kullanıyorum..
folio piyasadaki en pahalı ilaç (32tl ) çünkü ithal..sonra tuz gerekli evet ama kilo aldıyor şöyle kilo aldrıyor vucutta tuz fazlan varsa extra tuzda vucutta ödem yapar ve kilo aldırır..doktor takibinde alınması en mantıklısı senin yaptığın gibi canım... bu senin kullandığın şimdiki folik asit kafamıza göre kullanılmaması gereken bir ilaçtır.
Bana da bir yardım lütfen
hoşgeldin canım , tabiki yardım ederiz sana