2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
slm kızlar hızlı hızlı gittim sağlık ocağına sonucumu almaya beta hcg 3956 iyimi 5 hafta 4 günlük gözüküyoruz sata göre haftaya dr kontrolünden sonra sağlık ocağıda takibi başlatacakmış hayırlısı inş
ama halen karnım ağrıyo heran regl olacak gibiyim :KK50: ama bu ağrı korkutuyo beni :KK50:

Üşüme yaşıyorum, uyku halim var, şapşal şapşal oldum yaa. Rengim soluk, az önce ufaktan başım ağrımaya başladı gibi. Bulantılar başlamadı daha şükür. Bugün 4 + 5 olduk. Cuma günü kese görcem inşallah.:KK16:

cuma günü güzel haberını bekliyoruz canım hayırlısı ile :KK9::KK9:

isim ..ELCHIN..
yaş 28
şehir amasya
kaçıncı bebek ikinci
son adet tarihi 11.10.2013
bekelene doğum tarihi 18 temmuz 2014

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar

ühüüüüüüüüüüüüüü acaba bende birgün bu şerefe nail olabilecekmiyim mafoldumben

topiğin çok güzel canım hayırlı olsun opuyorumnanaktan bi yerde bu yazınızı okudum ne güzel bi olmuş 2.sine hamilesin darısı bana dua eder misin

çok normal canım illa hamile olunca bulantılarımız olsun belirtilerimiz olsun istiyoruz di mi? hele ilk hamilelikse insan daha çok kafasına takıyor

ben oğluma hamileyken doğrudüzgün bulantım olmadı, bikaç defa kusma haricinde öyle çok kötü de olmadım. çok rahat bir hamilelik geçirmiştim

herşeyin çok normal olacağına, keyifli olacağına inandırmıştım kendimi ,çok sakin bir hamilelik geçirdim çok şükür maşallah çok sakin neşeli bir oğlum var :nazar:

iyi düşünelim iyi olsun :KK16:

inşallah oluruz bizlerde :1hug:
böyle minik patikler alırız bebişlerimize 2009 yılında sizde bii topikde böle yazmışsınız banada dua eder misin tüp bebeğe başlıcazda

slm kızlar hızlı hızlı gittim sağlık ocağına sonucumu almaya beta hcg 3956 iyimi 5 hafta 4 günlük gözüküyoruz sata göre haftaya dr kontrolünden sonra sağlık ocağıda takibi başlatacakmış hayırlısı inş
ama halen karnım ağrıyo heran regl olacak gibiyim :KK50: ama bu ağrı korkutuyo beni :KK50:

normal canım gaz sancısı da karışıyordur ağrına korkma bende de öyle olmuştu regl dönemimde senin gibi ağrım hatta elime pembemsi geldi adet oldum sanıp ped koyup uyudum uyandım aaa gelmemiş :KK70:

normal canım gaz sancısı da karışıyordur ağrına korkma bende de öyle olmuştu regl dönemimde senin gibi ağrım hatta elime pembemsi geldi adet oldum sanıp ped koyup uyudum uyandım aaa gelmemiş :KK70:

her gebelik kendine özel galiba :) ilk gebeliğimde bişeyciğim yoktu :KK1:

merhabalar..bir haftaya yakındır moralim cok bozuk bende temmuz annelerinden olucaktım ama gecen hafta 6+2 gunlukken vajınal ultrason ile dr baktı fakat bebeği göremedi yarın tekrar gidicem bakalım ne dicekler cok üzgünüm ya...13 yıllık evliyim ve 6.tüp bebek denememde ilk defa hamıle kalmıştım bu konuda bilgi vericek varmıdır?tşkler

missss bebeğinin kalp atışları için gittinmi cnm doktora :)

gitmedim zaten 15 gün sonra gel demişti :KK70: şuan İzmir'deyim geçici olarak (tezim bitmek üzere onu yazıyorum hali hazırda) eşim Amasya'da kaldı onun duymasını istiyorum o yüzden pek acele etmiyorum bu hafta Amasya'ya dönme ihtimalim var ondan dolayı.

fakat az buçuk tahlilerden anlıyorum idrarım bakterili yani bence bende idrar enfeksiyonu var çok su içtiğimden farkettirmiyor ayrıca bazı kan değerlerim azıcık az çıkmış onun için de gitmek istiyorum tahlil sonuçlarını göstermeye. Bugün gidecektim ama o enerjiyi bulamadım kendimde.

Gerçekten mi canım ya? Çok sağol valla içimi rahatlattın. 10 gün beklemeyip gitsem mi diye düşünüyodum ama acele etmesem daha iyi sanırım. Çok teşekkür ederim.

İnşallah canım ya çok sağol.. İnşallah sen de ben de hepimiz hayırlısıyla görürüz bebeklerimizi. :nazar:

Kocaman bir aminnnnnn diyorum inş canım:)

hoşbulduk :) ben istanbuldayım, sat 12 ekim 2013 kısmetse bdt 20.07.2013 (diyor takvimler:)
yaş;26 ve ilk bebeğimiz :)

Kızlar bişi sorcam size, gaz problemimiz anlaşılan genel bir problem :KK14: de ishal olan var mı? Herşeyden korkar oldum yaaa, :18: offf noluyoooo... :44:

X