hb canim benim....aminnn topragimmmm.... ben beysehirliyim canim sen
:) ben konyalıyım canım ilçesi filan yok konya merkezde oturuyorum sen beyşehirde oturuyosun sanırım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hb canim benim....aminnn topragimmmm.... ben beysehirliyim canim sen
Üşüme yaşıyorum, uyku halim var, şapşal şapşal oldum yaa. Rengim soluk, az önce ufaktan başım ağrımaya başladı gibi. Bulantılar başlamadı daha şükür. Bugün 4 + 5 olduk. Cuma günü kese görcem inşallah.
isim ..ELCHIN..
yaş 28
şehir amasya
kaçıncı bebek ikinci
son adet tarihi 11.10.2013
bekelene doğum tarihi 18 temmuz 2014
iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar
çok normal canım illa hamile olunca bulantılarımız olsun belirtilerimiz olsun istiyoruz di mi? hele ilk hamilelikse insan daha çok kafasına takıyor
ben oğluma hamileyken doğrudüzgün bulantım olmadı, bikaç defa kusma haricinde öyle çok kötü de olmadım. çok rahat bir hamilelik geçirmiştim
herşeyin çok normal olacağına, keyifli olacağına inandırmıştım kendimi ,çok sakin bir hamilelik geçirdim çok şükür maşallah çok sakin neşeli bir oğlum var
iyi düşünelim iyi olsun
slm kızlar hızlı hızlı gittim sağlık ocağına sonucumu almaya beta hcg 3956 iyimi 5 hafta 4 günlük gözüküyoruz sata göre haftaya dr kontrolünden sonra sağlık ocağıda takibi başlatacakmış hayırlısı inş
ama halen karnım ağrıyo heran regl olacak gibiyim ama bu ağrı korkutuyo beni
normal canım gaz sancısı da karışıyordur ağrına korkma bende de öyle olmuştu regl dönemimde senin gibi ağrım hatta elime pembemsi geldi adet oldum sanıp ped koyup uyudum uyandım aaa gelmemiş
normal canım gaz sancısı da karışıyordur ağrına korkma bende de öyle olmuştu regl dönemimde senin gibi ağrım hatta elime pembemsi geldi adet oldum sanıp ped koyup uyudum uyandım aaa gelmemiş
inşallah oluruz bizlerde :1hug:
böyle minik patikler alırız bebişlerimize 2009 yılında sizde bii topikde böle yazmışsınız banada dua eder misin tüp bebeğe başlıcazda
missss bebeğinin kalp atışları için gittinmi cnm doktora :)
Evet canim 16 kasimda baktirdim. Dusuk muu ? Yarin ilk kez doktora gidecegim
Gerçekten mi canım ya? Çok sağol valla içimi rahatlattın. 10 gün beklemeyip gitsem mi diye düşünüyodum ama acele etmesem daha iyi sanırım. Çok teşekkür ederim.
İnşallah canım ya çok sağol.. İnşallah sen de ben de hepimiz hayırlısıyla görürüz bebeklerimizi.
evet canım ilcedeyim..ali acarin hastasiydim takibime onla baslayacan dobra ne olur bilmiyorum
mrb canimcim iyiyiz sen nasılsınKizlar napiyosunuz nasi gdiyo
Kızlar bişi sorcam size, gaz problemimiz anlaşılan genel bir problem de ishal olan var mı? Herşeyden korkar oldum yaaa, :18: offf noluyoooo... :44: