2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar başı agriyan varmi aranizda.olmek uzereyim ya dehset ağrıyor. Sanki kafam bin ton gibi

bende kullanmıyorum.. hiç içmedim..
hamilelikte nasıl riske atarlar bir anlasam
ne güzel.. benim eşim de içmiyor..
evet riske atan var, arkadaşım hamileliği boyunca günde 2-3 tane içmişti ((
merhaba kızlar, bende inşallah temmuz annelerinden olucam ama benim ismim ne zaman eklenir yukarıdaki listeye? yada nasıl ekletebiliyoruz? bende orada olmak istiyorum da :)
canım hoşgeldinn, ekleyelim seni hemen.
hangi şehirde olduğunu, sat ve bdt ni yazarsan..
yaş ve kaçıncı çocuk da belirtirsen hemen ekleriz :)

Kizlar başı agriyan varmi aranizda.olmek uzereyim ya dehset ağrıyor. Sanki kafam bin ton gibi
ben dün öyleydimm çok çok kötü biliyorum, dayanamayıp parol aldım..
bugün de başım bi hoş ama dayanılmicak gibi diiil..

Amasya'da mısın Elçin... bende eşimin işi nedeniyle valla doğumlarımız aynı olacak arkadaş olacaklar bizimkiler

merhaba kızlar, bende inşallah temmuz annelerinden olucam ama benim ismim ne zaman eklenir yukarıdaki listeye? yada nasıl ekletebiliyoruz? bende orada olmak istiyorum da :)

canım nektar düzenli takip ediyor forumu sen bilgilerini sırayla yaz o ekler listeye...

kızlar bişey sorcam ama kızmayın nolur..aranızde tek tük bile olsa sigara içen varmı??

Canım ben öğrendiğim an bıraktım ilk gebeliğimde de öğrendiğim an bırakmıştım emzirirken de içmemiştim. sonra başlamıştım emzirme bitince. Şimdi tekrar bıraktım inş bidaha da başlamam valla ben bıraktıysam herkes bırakır çok içiyordum çünkü

Son düzenleme:
kızlar bu isimlerinizin altında yazan bilgileriniz varya doğuma şukadar kaldı şu haftalık hamile diye o kısım nasıl oluşturuluyor kendimiz mi yapıyoruz

kızlar bu isimlerinizin altında yazan bilgileriniz varya doğuma şukadar kaldı şu haftalık hamile diye o kısım nasıl oluşturuluyor kendimiz mi yapıyoruz

sayfanın yukarısında forum ayarları var. orayı tıkla profil ayarlarına gir. bebeğinizin muhtemel doğum tarihi bölümüne bilgiyi yaz kaydet otomatik çıkıyor canım.

pazar günü bende aynen öyleydim canım. miğrenim tuttu. biraz c vitamini portakal mandalina falan yiyip karanlık ve gürültüsüz bir odada uzanırsan ağrın hafifler. tabiki imkanın uygunsa... çalışınca pek mümkün olmuyor.(geçmiş olsun canım)

kese kaç günde görünür bende 26 kasım salı günü aldım rendevuyu o zamana görünürmü acaba

Kızlar merhaba bende Temmuz annesi olcam inşallah ama ilk gebeliğimde düşük yaşadığım içi kalp atışını duyana kadar içimde bi tedirginlik olcak o yüzden kendime takvim bile yapmadım Herkesin gebeliği de hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz. Yaa ne sorcam kızlar benim bgn çok şiddetli mide kramplarım , kasılmalarım var çok kötüyüm yüzüm bembeyaz oldu nefesimi kesiyo sizce nedendir yatıp dinlenemiyorum da işyerindeyim. Napcamı şaşırdım

Bu arada SAT ım 15 Ekim BDT 23 Temmuz galiba 5+0 oluyorum. Bulantılarım da hafiften başladı ama bu krampı çözemedim bi türlü

Ben hamile kalmayı planladığım ilk ayda hamile kaldım hamilelik çalışmlarına başladığım için sigarayı çok azaltmıştım,öğrendiğim gün bıraktım eşime evde de içirmiyorum.

Kızlar turşu suyunun ne muazzam bi tadı varmış yaa hepmi lezzetliydi şimdi bana mı öyle geliyor bilmiyorum bide limon bol tuzlu mmmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…