2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yeni gelen tümm anne adayları hoşgelmiş
Doktordan mutlu haberlerle dönen annelere maşallah

Bulantin çokmu cnim benim bulanti sortnum yok hc ellermle ayaklarmda kasinti war sbhlari we gece kan werdim birazdan alcam snuclari
evet yağmurcum, o mide bulantısı hiç ara vermeden hep yokluyo, hep var.
Ama çıkartmadım. Sadece yolculuk yaptığumda çıkartmıştım..

canım burdaki hamilelik takvimine göre yazıyor bazı anne adayları, bazıları netten hesaplıyor.
benim de sat'ım aynı olur bdt'im farklı olan anneler var :)

Kizlar tahlil snucunu aldim kolestrlm dusuk cikti kansizlik cikti kan hapi werdi el we ayaklarimdaki kasinti kolestrl dusuklugne baglı
cilt kurumasindan olabilirmis bugun 6hafta oldu bhcg 10000 iyimi sizce
değerin çoook güzel çıkmışş
kansızlık bende de var, sürekli üşüyorum.
Testlerimi de yaptırmadım daha, bana da verir kesin kansılzık için ilaç. Ferrum mu yazdı?
Kolesterol düşüklüğü kaşıntı mı yapıyomuş, bilmiyodum.. inş ilaçlarla dengelenir canım..

36 Doktor belli olmaz, çarşamba tekrar gelin bir ölçelim, tutunamamış anlaşılan dedi, malesef bebeğimiz bizi terketti sanırım
Nekroz, ilk baktırdığında kan değerin kaçtı canım? Hemen kötü düşünme :26:

Nekroz, ilk baktırdığında kan değerin kaçtı canım? Hemen kötü düşünme :26:[/QUOTE]

65,65 idi...

hele bi dinlemesin bni karşısında bulur

yaa canım :/ yarın yada çarşamba tekrar baktır.
inş yükselir, cihazda bir sorun vardır inş..
pozitif bişiler yazmak istiyorum yaa

Zannetmiyorum, özel hastahanede yapıldı çünkü... Hiç umudum yok ki zaten kanamam başladı sanırım, kahverengi akıntı gelmiş...

Zannetmiyorum, özel hastahanede yapıldı çünkü... Hiç umudum yok ki zaten kanamam başladı sanırım, kahverengi akıntı gelmiş...

canım benim hiç canını sıkma sakın rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin

bence sorunu tespit edip sağlıklı bir hamilelik geçirmekte fayda var bu sonuç senin hamile kalabildiğini ikinizin de kısır olmadığını ve ya günü tutturamadığınızdan ya da kaliteli spermlerin değil de zayıf bir spermin başarılı olduğunu gösterir. Ben hiç canınızı sıkmadan fazla kafaya takmadan devam edin

çoook teşekkür edrim bende emedurun zararlı olup olmadığını merak ediyordum

bende aynı şekilde aklıma takıldığından sordum canım doktoruma. internetteki bilgilere takılma. emeduru içebilirsin gebelere hiçbir zararı yok dedi.

Sağolasın... Ben dün gece namaz kılıp dua etmiştim, Rabbim evladımız eksiksiz, noksansız, sağlıklı olsun diye, belki de sağlıklı bir evlat olmayacaktı... Vardır bir hayır inşallah, nasip kısmet, üzülsekte boş...

kızlar iyice iştahım kesildi yiyemedikçe güçtende düşüyorum işe gidip geliyorum ama sanki yürümüyorum sürünüyorum daha ne kadar devam edecek bu bulantılar (

36 Doktor belli olmaz, çarşamba tekrar gelin bir ölçelim, tutunamamış anlaşılan dedi, malesef bebeğimiz bizi terketti sanırım

canım üzme kendini. inşallah bir yanlışlık vardır ve bebeğin seninledir. Allah tan her şeyin hayırlısı canım

aynen bende aynı duayı ediyorum sağlıklı bir bebek nasip etsin rabbim hepimize

kızlar iyice iştahım kesildi yiyemedikçe güçtende düşüyorum işe gidip geliyorum ama sanki yürümüyorum sürünüyorum daha ne kadar devam edecek bu bulantılar (

canım benim zorlada olsa yemeye çalış ama ben yememe rağmen yerlerde sünüyorum uyku delisi oldum çıktım yalnız değilsin yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…