evet yağmurcum, o mide bulantısı hiç ara vermeden hep yokluyo, hep var.Bulantin çokmu cnim benim bulanti sortnum yok hc ellermle ayaklarmda kasinti war sbhlari we gece kan werdim birazdan alcam snuclari
canım burdaki hamilelik takvimine göre yazıyor bazı anne adayları, bazıları netten hesaplıyor.çok ilginç bir şey dikkatimi çekti
dört kadın olarak son adet tarihimiz 6 ekim olmasına rağmen neden çocuk doğum tarihlerimiz farklılık gösteriyor anlayamadımben internet sitesinden edindiğim tarihi koydum neye göre değişiyor bu tarih :)
değerin çoook güzel çıkmışşKizlar tahlil snucunu aldim kolestrlm dusuk cikti kansizlik cikti kan hapi werdi el we ayaklarimdaki kasinti kolestrl dusuklugne baglı
cilt kurumasindan olabilirmis bugun 6hafta oldu bhcg 10000 iyimi sizce
Nekroz, ilk baktırdığında kan değerin kaçtı canım? Hemen kötü düşünme :26:36Doktor belli olmaz, çarşamba tekrar gelin bir ölçelim, tutunamamış anlaşılan dedi, malesef bebeğimiz bizi terketti sanırım
Burdan sevgili miniğime sesleniyorummm :92:
1-Annenin midesini fazla bulandırma :120:Yesin ki sana da mama olsun
2- Anneyi acıtacak kadar tekmelemeSana doğduktan sonra en çok o lazım
3- Anneyi sancıdan uyutmamazlık yapma
4-Mümkünse 15 Temmuzda gel :) Annenle aynı gün doğmuş ol:13:
son olarak ilk 'Anne ' de
Nekroz, ilk baktırdığında kan değerin kaçtı canım? Hemen kötü düşünme
65,65 idi...
ayyy ne guzel birlikte buyutucez miniklerimizi
kanaman oldu mu?
hele bi dinlemesinbni karşısında bulur
65,65 idi...
ayyy ne guzel birlikte buyutucez miniklerimizi
yaa canım :/ yarın yada çarşamba tekrar baktır.
inş yükselir, cihazda bir sorun vardır inş..
pozitif bişiler yazmak istiyorum yaa
Sanırım şu an gelmeye başladı...
Nekroz, ilk baktırdığında kan değerin kaçtı canım? Hemen kötü düşünme :26:
Zannetmiyorum, özel hastahanede yapıldı çünkü... Hiç umudum yok ki zaten kanamam başladı sanırım, kahverengi akıntı gelmiş...
36Doktor belli olmaz, çarşamba tekrar gelin bir ölçelim, tutunamamış anlaşılan dedi, malesef bebeğimiz bizi terketti sanırım
çoook teşekkür edrim bende emedurun zararlı olup olmadığını merak ediyordum
canım benim hiç canını sıkma sakın rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin
bence sorunu tespit edip sağlıklı bir hamilelik geçirmekte fayda var bu sonuç senin hamile kalabildiğini ikinizin de kısır olmadığını ve ya günü tutturamadığınızdan ya da kaliteli spermlerin değil de zayıf bir spermin başarılı olduğunu gösterir. Ben hiç canınızı sıkmadan fazla kafaya takmadan devam edin
36Doktor belli olmaz, çarşamba tekrar gelin bir ölçelim, tutunamamış anlaşılan dedi, malesef bebeğimiz bizi terketti sanırım
Sağolasın... Ben dün gece namaz kılıp dua etmiştim, Rabbim evladımız eksiksiz, noksansız, sağlıklı olsun diye, belki de sağlıklı bir evlat olmayacaktı... Vardır bir hayır inşallah, nasip kısmet, üzülsekte boş...
kızlar iyice iştahım kesildi yiyemedikçe güçtende düşüyorum işe gidip geliyorum ama sanki yürümüyorum sürünüyorum daha ne kadar devam edecek bu bulantılar(