2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlarrr selam

bugün doktora giitim gebeliğim ikizmiş birinin kalp atışını duyduk birini duyamadık maalesef 6 haftalıkken gelişimi durmuş
doktor gelişimi duran embiryonun kalmasının bana bir zararı olmayacağını söyledi..hayırlısı böyleymiş demek Rabbim diğerini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..

Hanimlar nasilsinizzz bugun tahlil sonuclarimizi aldik gayet normal tum degerler cok sukur. Haftaya yolculuk yapacagimi soyledim dr a. İki saatte bir kalkip yuru dedi. Bizden haberler boylee

ekol olan kasım 2011 annesiyim şimdi yine gebeyim. daha önceden de bir kızım vardı ki kendileri 13 yaşında koskoca genç kız etti mi size 3 hadi hayırlısı. iki kızın üstüne eh bi erkek fena olmaz diyorum ama 4+1 evlerin fiyatlarına bakınca kız olabilir daha güzel küçümenler birlikte kalır diyorum hayırlısı bakalım Sağlıklı olsunda.
satım belli değil 30 eylül diyorum. 12 ekimde gittim keseyi gördü ama çok küçük kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi doktorum (ki beni görünce şaka yapıyon dimi yine mi gebesin diye sordu koskoca doğum evinde artık adamın aklına nasıl kazındıysam )
ilk öğrendiğim günden beri günlük tuttum ara ara yazdım ama doktora gittiğim günden beri yazmıyorum kalp atışını duyayım öyle yazarım dedim kendime sonra çok üzülmeyeyim diye.
26 kasımda tekrar gidicem doktora hayırlısı diyelim.
bu arada Ankara'dan katılıyorum yaşım 34 yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar..ben de inşallah 2014 Temmuz annesi olacağım :) sat 15 ekim, yaş 35 , şehir izmir, ilk gebeliğim
gebeliğimi beklenen adet tarihimden 3 gün önce kandan baktırdım. O gün 25 idi. iki gün sonra 60 oldu. Sonra 360 ve ctesi günü 1174 oldu :) henuz doktora gitmedim. Çarşamba günü kısmetse. Çok heyecanlıyımmmm

canım hoşgeldin aramıza allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin inş bebişlerimizi :) bu arada ben konyadanım aynı şehirdeymişiz çok sevindim :)

Nekroz ben eylül de yani son adetimde kimyasal gebelik geçirdim ve cok zor bir adet donemiydi ustune bu ay hamile kaldim moralini bozma bu senin hamile kalabilecegini gosteren bir durum[/QUOTE]

InsAllsh bnde bu sy hayirlisiyla kalirim

merhaba temmuz anneleri bende aranıza katıldım, Rabbim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Listeye beni de eklerseniz sevinirim

İsim : egecadısı
Kaçıncı bebiş : ilk
Sat :28.09.2013
Bdt :05.07.2014

ascık topluysan yani göbek çevren kalınsa gözükmüyor o zaman canım.. için rahat etmesi için alttan baktırsaydın keşke.. ama yinede için rahat etsin canım haftaya duyacaksın insallah

yok canım tekmiş :) o dediğim şey bebeğin beslenme kesesiymiş meğer :)) 8+1 dedi doktor doğum tarihinide 29 haziran olarak belirledi.. bu doktorumu çok sevdim herşeyi söyledi.. beni bilgilendirdi.

Aynen canım ya temmuz ayı anneleri çok olucak sanırım :)
tabi bazılarımız haziran sonu da olabilir belli olmaz :)
benim kesinleşti canım 29 haziran doğum tarihi
bende hiç haziran annelerine bakmadım..direk temmuza daldım burdada kaynaştım iyi oldu
kızlar canınız birşeyler istemeye başladı mı ?
eşime çilek aldırttım bugün
36 Doktor belli olmaz, çarşamba tekrar gelin bir ölçelim, tutunamamış anlaşılan dedi, malesef bebeğimiz bizi terketti sanırım

hakkında hayırlısı olsun canım..
Cnm O baloncuk dedigin sey
Yolksac simdi bebek ondan beslenir
Bebek buyudukce yolk sac yerini plezantaya birakir

Buarada nectar cim ikizler kesinlestimi
aynen öyleymiş canım :) bebeğin beslenme kesesiymiş meğer :))

hayırlısı buymuş demekki canım hakkında Rabbim evladını kucağına almanı nasip etsin amin.
Bebeğimizin gelişim sürecini gösteren tabloyu nereden yüklüyoruz bu arada

canım şimdi ne zaman doğacaksa mesela 20-07-2014 diye yapacaksın.. aralarda tire (-) işareti olmalı yani.

ne güzel pek çoğaldık

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldinizz

bugün pıtpıtları duyan ve kese görenlerede kocaman kocaman masallah

bende bugün yeni doktoruma gittim .. beni bilgilendirmesi herşeyi ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatması çok hoşuma gitti..çok sevdim doktorumu..

yine karından gözükmedi tam olarak bbek var kalp atısıda belli belirsiz olunca yine alltan baktırdım bebişimi ve kalp atışını net olarak gördüm..pıtpıtları duyunca ağlamak ve gülmek arasında kaldım çok duygulandım aynı zamanda bakmayada doyamadım yavruma

yeni doktorum..coraspin hapnı bıraktırıp cleaksan iğneye geçiş yaptı ve bana kızdı riskli hamilelik grubundasın bide nasıl bi doktora gitmişsin diye (kendisi doç.) pıhtılaşmam ileri seviyede olduğu için bana hap fayda etmezmiş.. şimdi iğneyle birlikte 45 dk yürüyüş ve nar dahil kanımı sulandıracak her türlü gıda serbest..
neler yararlı neler zararlı adı altında gebelikle ilgili mini kitap verdi elime :)

maydanoz nane kesinlikle yasak dedi.. çok canın isterse bile yemiyeceksin dedi..
1 er avuç ceviz fındık badem üzüm yiyeceksin dedi (zaten yiyordum)
haftada 1 balık dedi(sardalya)

1 ay sonraya gün verdi ikili test için...

bebeğimin doğum tarihi 29 haziran oldu ve 8+1 olarak gidiyoruz

Benim doktorum hc bse anlatmadi degstrdm ama doktrmu pazartsi gdicem pitpitlar icin ins duyarim ya

Benim doktorum hc bse anlatmadi degstrdm ama doktrmu pazartsi gdicem pitpitlar icin ins duyarim ya

canım doktor çok önemli gerçekten de.. sürekli kafamda soru işaretleri olacaksa o doktora neden gideyimki ben dimi..

sende insallah gönlüne göre bir doktor bulursun ve bebişinin pıtpıtlarını duyarsın

takvimimi değiştireyim bari

doktorum her ne kadra herşey yerinde normal desede doktoruma sormayı unuttum ben yaaa amann...

şimdi ben sat 24 eylül malumki 2 temmuzda doğması gereken tarih..

ilk doktorda doğum tarihi 30 haz.di..bu ikinci doktorumda doğum tarihi 29 haz.çıktı..

asağıdaki takvimde ayrtıntısı yazılmışya bastan popya 16 mm diyor ama benim usgde bastan popoya 17mm çıktı bebeğim çok mu büyük bi sorun mu var acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimi

insallah bi sorun filan yoktur.....

çok üşüyorum ve uyuyorum ben
yaa bende çok üşüyorum ayy çokmu takılıyorum ne ayakların üşüyosa bebek erkektir derler ne alaka saçma ama güvenilir bi gebelik sitesinde okumuştum

çirkinleşiyomuyuz ne çirkinleşince bebiş kız derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…