- 3 Ağustos 2013
- 1.466
- 146
Slmmmmm güzel temmuz anneleri artik aranizdayimmm... Degerim bugun 126.4 cıktı daha çok küçük benim minigim çok yeni
Listeye eklersen sevinirim nektarcim
Isim:hicran4242
Yas:23
Kacinci bebis:ilk
Sehir:konya
Sat:17.10:2013
Bdt:25.07.2014
65,65 idi...
Herkese günaydın hayırlı sabahlar benim moralim çok bozuk kızlar cumartesi kalp atışı için gidip tek duyamayan benim sanırım duyulmadı kalp atışları beynimden vurulmuşa döndüm doktor geç döllenme olmuş olabilir falan dedi ama yinede rahatlayamıyorum haftaya cumartesi yine gel gedi bu arada kese ilk gittiğimde 6.3 mm di ve boştu şimdi 11.3 mm yolk kesesi ve bebek oluşmuş ama kalp atışlarını duyamadık malesef
Canımmm amin, inşşş
Yaa o baloncuk dediğin şey bebeğin eşi olabilir. Hatta ben de iki embriyo görünen ultrasonuma bakıp bakıp yaa bunun biri eşi olmasın diyorum ama boyları aynı gibi.
Biri 1.37 biri 1.25
Senin küçük mi diğer görünen şey?
Amin canım, inşş
Yalnız doktor haftaya aaa o bebek dilmiş, yanılmışım gibi bişi derse çok fena hayal kırıklığı yaşicam benhavaya girdim.
Benim bebik/ler geçen cumartesi belli oldu. 7+ larda..
İnş senin bebişler de ikizdir
benim kesinleşti canım 29 haziran doğum tarihiAynen canım ya temmuz ayı anneleri çok olucak sanırım :)
tabi bazılarımız haziran sonu da olabilir belli olmaz :)
bende hiç haziran annelerine bakmadım..direk temmuza daldım burdada kaynaştım iyi oldubenim nasipse kesin haziran olcak ama haziran annelerine bakmadım bile tahmini doğum tarihi 1 temuz ayzınca haziran olduğunu bile bile temmuz annelerine yazıldım :)ve sizlere de alıştım ztn baya da kalabalığız hakkaten berektli bi aymış maşallah :)
eşime çilek aldırttım bugünkızlar canınız birşeyler istemeye başladı mı ?
36Doktor belli olmaz, çarşamba tekrar gelin bir ölçelim, tutunamamış anlaşılan dedi, malesef bebeğimiz bizi terketti sanırım
aynen öyleymiş canım :) bebeğin beslenme kesesiymiş meğer :))Cnm O baloncuk dedigin sey
Yolksac simdi bebek ondan beslenir
Bebek buyudukce yolk sac yerini plezantaya birakir
Buarada nectar cim ikizler kesinlestimi
Kızlarrr selam
bugün doktora giitim gebeliğim ikizmiş birinin kalp atışını duyduk birini duyamadık maalesef 6 haftalıkken gelişimi durmuş
doktor gelişimi duran embiryonun kalmasının bana bir zararı olmayacağını söyledi..hayırlısı böyleymiş demek Rabbim diğerini sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin..
Bebeğimizin gelişim sürecini gösteren tabloyu nereden yüklüyoruz bu arada
ayyy cok rahatladim sabahtan beri içim içimi yiyordu
ne güzel pek çoğaldık
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldinizz
bugün pıtpıtları duyan ve kese görenlerede kocaman kocaman masallah
bende bugün yeni doktoruma gittim .. beni bilgilendirmesi herşeyi ama herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatması çok hoşuma gitti..çok sevdim doktorumu..
yine karından gözükmedi tam olarakbbek var kalp atısıda belli belirsiz olunca yine alltan baktırdım bebişimi ve kalp atışını net olarak gördüm..pıtpıtları duyunca ağlamak ve gülmek arasında kaldım çok duygulandım aynı zamanda bakmayada doyamadım yavruma
yeni doktorum..coraspin hapnı bıraktırıp cleaksan iğneye geçiş yaptı ve bana kızdı riskli hamilelik grubundasın bide nasıl bi doktora gitmişsin diye (kendisi doç.) pıhtılaşmam ileri seviyede olduğu için bana hap fayda etmezmiş.. şimdi iğneyle birlikte 45 dk yürüyüş ve nar dahil kanımı sulandıracak her türlü gıda serbest..
neler yararlı neler zararlı adı altında gebelikle ilgili mini kitap verdi elime :)
maydanoz nane kesinlikle yasak dedi.. çok canın isterse bile yemiyeceksin dedi..
1 er avuç ceviz fındık badem üzüm yiyeceksin dedi (zaten yiyordum)
haftada 1 balık dedi(sardalya)
1 ay sonraya gün verdi ikili test için...
bebeğimin doğum tarihi 29 haziran oldu ve 8+1 olarak gidiyoruz
Benim doktorum hc bse anlatmadi degstrdm ama doktrmu pazartsi gdicem pitpitlar icin ins duyarim ya
takvimimi değiştireyim bari
yaa bende çok üşüyorum ayy çokmu takılıyorum ne ayakların üşüyosa bebek erkektir derler ne alaka saçma ama güvenilir bi gebelik sitesinde okumuştumçok üşüyorum ve uyuyorum ben
çirkinleşiyomuyuz ne çirkinleşince bebiş kız derlergruba çok sevindim çok teşekkür ederim ileride ordan da yazışır görüşürüz.grubu gizli ve kapalı yapabilir misin anasayfamızda görünmesin yazdıklarımız.
ben de çok sivilcelendim yaa burnumun içinde bile çıktı.
mide bulantısı bende var karnım tokken de açken de bulanıyor. 1 muz bulantıya iyi geliyor aklınızda bulunsun.
selam güzel anne adayları,8. haftama gayet normal olarak basladım ama gazsal sorunları saymıyorum alıştık sanırım birbirimize olmayınca şaşırıyorum :) ama kasık agrısı oluyor lekelenmem olmadı bugun nette okudum regl dönemıne giriyorum sanırım o yuzden bu agrılar ve yüzüm bildiğin ergen bebeler gibi oldu gecer ınsallah :)cnm bnmm çirkinleşiyosmu nee kızlar annilerin güzelliğini almaya başlıyo galibaa
herkes iyidir umarım cogu sayfayı okumadım ...:26::26:
yeni anne adayları hoş geldiniz
gruba çok sevindim çok teşekkür ederim ileride ordan da yazışır görüşürüz.grubu gizli ve kapalı yapabilir misin anasayfamızda görünmesin
Tabii yaparım ama bir kaç yönetici daha lazım .
hb canim benim....aminnn topragimmmm....
takvimimi değiştireyim bari