2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
sonucu bugun aldim canim cmt test yaptim cift cizgi cikti bugun kan verdim...kendi dr on gun sonrasina gun verdi testi ikinci kez gerek duymadi acilde yaptirmistim ama ben cok merak ediyorum yukselecek mi

o zaman endişelenecek bir şey yok fakat rahatlamak istiyorsan 20sinde acile gidip hemen bir kan testi yaptırırsın eğer ikiye katlamışsa bir sorun yoktur ama bence en kesin sonuç zaten rahimde kesenin görülmesi (dış gebeliği eleyebilmek için) sonra kalp atışları bunlar içinde zaman lazım.

bende bugün kan tahlili verdim yarın çıkacak ilk gebeliğimde dr ilk 15 gün de iki kez betahcg baktırmıştı deger yükseliyosa gelişimi iyidir demişti :44:

Kizlar tahlil snucunu aldim kolestrlm dusuk cikti kansizlik cikti kan hapi werdi el we ayaklarimdaki kasinti kolestrl dusuklugne baglı
cilt kurumasindan olabilirmis bugun 6hafta oldu bhcg 10000 iyimi sizce

cnm benm benimde 5+6 oldu yarın 6 haftalık oluyorum tam bnm 4 gün önce 6000 küsürdü seninde normal bence.kalp atışı için ne zaman gideceksin doktora aramızda 1 gün varmış

cnm seninde doğum 8 temmuz yazıyo son adetin 1 ekimmiydi kan değerlerin kaç cnm kese ve kalp atışını duydunmu

1 EKİM evet cnm sat. kan değerlerini bir defa yaptırdım 4888 çıktı o zamanda 54 haftalıkmış zaten. çok şükür cumartesi günü de duydum kalp atışlarını her şeyimiz normal seyrinde gidiyor. hep böyle olur inşallah ...

battan once mi ogrendin canim degerin kacti ben hamile olduguma inanamiyorum hala

beklediğim için adet tarihinden bir hafta önce idrar testi yaptım tam çıkmadı ikinci çizgi 30 ekimde yaptım tam tamına iki çizgim vardı :)inan inan bu büyük bir mucize :):).

benideeee :KK30::KK30::KK30: 2yil 3aylik evliyim zaten bikmisim bebek yok mu sozlerinden

ben neredeyse 4 yıllık evliyim ama bana soramıyorlar bebek sorularını pençelerim hep açık

ama arada haşladıklarım da olmuyor değil

en çok 'bebeği aradan çıkar' diyenlere çok uyuz oluyorum sanki doğunca iş bitiyor asıl yeni başlıyor yahu

Kızlar bende temmuz annesi olacağım insallah ama benim karnimda agrilar oluyor böyle adet sancisi gibi benim gibi olan var mi hiç :KK43:

Kızlar bende temmuz annesi olacağım insallah ama benim karnimda agrilar oluyor böyle adet sancisi gibi benim gibi olan var mi hiç :KK43:

oluyor olmaz mı :) bazen gaz sancısı da böyle bir sanı verebilir ama özellikle ilk çocuk olacak annelerin rahim büyümesinden dolayı bu tür ağrıları normalmiş kanaman varsa endişenelen.

1 EKİM evet cnm sat. kan değerlerini bir defa yaptırdım 4888 çıktı o zamanda 54 haftalıkmış zaten. çok şükür cumartesi günü de duydum kalp atışlarını her şeyimiz normal seyrinde gidiyor. hep böyle olur inşallah ...

beklediğim için adet tarihinden bir hafta önce idrar testi yaptım tam çıkmadı ikinci çizgi 30 ekimde yaptım tam tamına iki çizgim vardı :)inan inan bu büyük bir mucize :):).

inşllh sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza bakalım bende çarşamba gidicem kaç çıkıcak kanda duyabilecekmiim kalp atışını:nazar::emir_bebek:

Burdan sevgili miniğime sesleniyorummm :92:

1-Annenin midesini fazla bulandırma :120: :KK56: Yesin ki sana da mama olsun :KK39:
2- Anneyi acıtacak kadar tekmeleme :KK22: Sana doğduktan sonra en çok o lazım :KK19:
3- Anneyi sancıdan uyutmamazlık yapma :KK20:
4-Mümkünse 15 Temmuzda gel :) Annenle aynı gün doğmuş ol :KK9: :13:

son olarak ilk 'Anne ' de :KK9: :KK9: :KK9: :nazar: :emir_bebek: :nazar: :emir_bebek:

cnm benm benimde 5+6 oldu yarın 6 haftalık oluyorum tam bnm 4 gün önce 6000 küsürdü seninde normal bence.kalp atışı için ne zaman gideceksin doktora aramızda 1 gün varmış

Cuma gunu gtmistim kese gorundu 10snra kalp atisi icin cagardı pazartesi gdicem yani sen

bu arada çoğumuzun çocuğunun burcu yengeç olacak
benim eşim 10 temmuz doğumlu ve yengeç erkeği ben çok memnunum erkek olursa mutlaka yengeç olsun ama yengeç kadınını bilmiyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim :)

canım banada doktorum emedur verdi miğde bulantısı için. şu ana kadar aşırı bulantım olmadığı için içmedim. ama rahatlıkla içebilirsin dedi. belki işine yarar bir bilgidir diye söylemek istedim. geçmiş olsun.

çoook teşekkür edrim bende emedurun zararlı olup olmadığını merak ediyordum

bulantılarınız başladı mı bu arada nasılsınız benim karın ağrım dışında birşeyim yok çok şükür :KK49:

Biz şöyle yorumladık,sincandaki kirasıyla balgattaki arasında çok fark vardır.Ama yine de hoş bir durum değil tabi.Doktorum Ümit Korucuoğlu.Henüz hiç tanışmadım,tavsiyeler üzerine ondan randevu aldım.Bakalım inşallah memnun kalırım.Haber veririm tabi,sen de haber ver ama.

tamm cnm haber veririm tabi. :) umarım iyi bir doktordur.:KK9:

Cuma gunu gtmistim kese gorundu 10snra kalp atisi icin cagardı pazartesi gdicem yani sen

ben daha hiç gitmedim cnm doktora kısmet olursa bir yerden randevu alıp bu hafta gitmek istiyorum bakalım. ben senden bi kaç gün öndeyim galiba.hayırlısı olsun inşallah bizde duyarız o mucizenin mink kalbinin sesini :)

X