2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Cnm O baloncuk dedigin sey
Yolksac simdi bebek ondan beslenir
Bebek buyudukce yolk sac yerini plezantaya birakir

Buarada nectar cim ikizler kesinlestimi

Sağolasın... Ben dün gece namaz kılıp dua etmiştim, Rabbim evladımız eksiksiz, noksansız, sağlıklı olsun diye, belki de sağlıklı bir evlat olmayacaktı... Vardır bir hayır inşallah, nasip kısmet, üzülsekte boş...

Hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah canım. Hem dur bakalım..

kızlar iyice iştahım kesildi yiyemedikçe güçtende düşüyorum işe gidip geliyorum ama sanki yürümüyorum sürünüyorum daha ne kadar devam edecek bu bulantılar :KK43:(
offf aynı durumdayım :KK43:( 12-13. haftaya kadar devam sanırım..

Cnm O baloncuk dedigin sey
Yolksac simdi bebek ondan beslenir
Bebek buyudukce yolk sac yerini plezantaya birakir

Buarada nectar cim ikizler kesinlestimi
yok kesinleşmedi canım, haftaya inş..
%60-70 dedi doktorum.
Ama ultrason fotomda görüyorum ben yaa iki tane bebik var orda..
Hayırlısı.. Tek olursa da hiççç üzülmem...

Yeni gelen tümm anne adayları hoşgelmiş :KK3:
Doktordan mutlu haberlerle dönen annelere maşallah :nazar:

evet yağmurcum, o mide bulantısı hiç ara vermeden hep yokluyo, hep var.
Ama çıkartmadım. Sadece yolculuk yaptığumda çıkartmıştım..

canım burdaki hamilelik takvimine göre yazıyor bazı anne adayları, bazıları netten hesaplıyor.
benim de sat'ım aynı olur bdt'im farklı olan anneler var :)

değerin çoook güzel çıkmışş :nazar:
kansızlık bende de var, sürekli üşüyorum.
Testlerimi de yaptırmadım daha, bana da verir kesin kansılzık için ilaç. Ferrum mu yazdı?
Kolesterol düşüklüğü kaşıntı mı yapıyomuş, bilmiyodum.. inş ilaçlarla dengelenir canım..

Nekroz, ilk baktırdığında kan değerin kaçtı canım? Hemen kötü düşünme :26:

İkiz daha cok bulanti yapar bende usuyrm hep yaptir bence canim tahlilini sende recete okuyamadgm bisey yaziyo
yarim alcam ilaci soylerim kolestrl dusuklugne bagli cilt kurulugu olmuştr o yuzdndr ddi

offff akşam olunca miğdem bulanmaya başlıyor ya :.... ( açlıktanmıdır nedir anlamadım :KK43:

oluyor olmaz mı :) bazen gaz sancısı da böyle bir sanı verebilir ama özellikle ilk çocuk olacak annelerin rahim büyümesinden dolayı bu tür ağrıları normalmiş kanaman varsa endişenelen.

Kanama yok da korkuyorum bebege bişey olur diye birde benim 1048 hcg çıktı acaba keseyi ne zaman görürüm? ilk gebeligim cok heyecanlıyım cok tşkler cvabin icin

Kanama yok da korkuyorum bebege bişey olur diye birde benim 1048 hcg çıktı acaba keseyi ne zaman görürüm? ilk gebeligim cok heyecanlıyım cok tşkler cvabin icin

canım kese 6 haftalıkken görünüyor sen haftaya git kalp atışlarını da duy

Son düzenleme:
bence normal bende de oluyo ve benim ilk gebeliğimde de olmustu bir süre sonra geçecek hayırlısı olsun :KK16:

Teşekkür ederim ilk gebeligim old için korkuyorum bisey olacak diye Allah sizinkini de hayirli etsin hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

canım kese 5 haftalıkken görünüyor senin 5. hafta içinde olması lazım bence artık görünür

Doktor simdi gorunmez alttan ultrasonla bakalım dedi perşembe günü ama alttan istemedim bir sakincasi olur diye olur mu acaba

Doktor simdi gorunmez alttan ultrasonla bakalım dedi perşembe günü ama alttan istemedim bir sakincasi olur diye olur mu acaba

ben sonradan düzelttim altıncı hafta yazacaktım :KK43: özür dilerim haftaya git kesen görünür haklı benimkini de 5 haftalıktı grülmemişti

Nekroz, ilk baktırdığında kan değerin kaçtı canım? Hemen kötü düşünme :26:

65,65 idi...[/QUOTE]

Nekroz ben eylül de yani son adetimde kimyasal gebelik geçirdim ve cok zor bir adet donemiydi ustune bu ay hamile kaldim moralini bozma bu senin hamile kalabilecegini gosteren bir durum

ben sonradan düzelttim altıncı hafta yazacaktım :KK43: özür dilerim haftaya git kesen görünür haklı benimkini de 5 haftalıktı grülmemişti

Teşekkürler öyle heyecanliyim ki ondan başka birşey düşünemiyorum merak ediyorum o yuzden acelem :KK66:

Hamileyken Okunması Gereken Dualar

• Evladınızın güzel yüzlü olması için "Yusuf Suresi"ni okuyun
  • Evladınızın "mücahid" olması için "Kaf Suresi" okunur burada mücahid demek Cihad eden, din düşmanlarıyla savaşan. Savaşan, uğraşan, savaşçı anlamındadır ancak bu illa elinde kılıçla,silahla kafirlerle savaşan anlamında değildir.Günümüzde artık silahla değil bilgiyle savaşılıyor
  • Okuyabildiğiniz kadar çok "Yasin" okuyun
  • Ateşli hastalık geçirmemesi için "Ali-imran" suresini okuyun
  • Ve belkide anneler için en zoru olan doğum anı için doğumu kolaylaştırmak için hamileyken İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.

Facebook da grup kurdum :) 2014 Temmuz Anneleri adında ... Daha çok yeni . Üye ekle dedi ben de ilk üye mecburen annemi ekledim :) hadi tık tık :)

eminim bebekken bile bu kadar gaz sorunu yaşamamışımdır kıvrandırıyo ya :))

valla aynen öyle bebekte bana çekerse tamam köşe olduk biz :)

kızlar bir şey soracağım bende şişkinlik var sizde de var mı? yani en az üç kilo farkettirecek bir karın şişkinliği yaşadım normal mi?

ahh ahh ne sen sor ne ben söyliyim burdaki bir çok anne aynı dertten muzdarip :)

Kızlar nolur yardım edin metpamitten başka bulantımı kescek bir ilaç varmıı ölüyorum ben yaaaaaaa :KK43::KK43:

premesis önerebilirim,folik asit kalsiyum b6 b12 de var içinde ve bulantı önlüyor netten bak bi

Olmaz diye umut ediyorum işte :KK31:O gaz sorunu nasıl geçiyor acaba şu an bende yok ama olursa ne yapmamız gerekiyor:44:

Önceden kullanmaya başlamıştım folik asit hamile kalmayı düşündüğüm zamanlarda, sonra ara verdim, öğrendiğim günden beri de kullanıyorum, doktor devam et dedi...

Evet yaa Allahım korusun inşallah çok minikler :emir_bebek::nazar:

Hoş geldin sen de canım amin inşallah hepimiz sağlıcakla atlatalım bu dönemi de sağlıklı bebişlere kavuşalım :KK34:

Teşekkürler canım hoş bulduk hayırlı olur inşallah sağlıkla kucaklarımıza alırız yavrularımızı hepimiz de :nazar:

Yaaa ben de kendim gibi birini bulduğuma çok sevindim.... Hoş bulduk canım... Benim de 22 eylül sat, ben de cuma gittim ama çok küçüktü zar zor gördü bebişi doktor henüz 9 mm çıktı boyu :KK1:

Test sonuçlarımı yarın öğrenebileceğim umarım olumsuz bir şey çıkmaz:KK34:

geçmiyorrr gelince pırt pırt yapmaya bak valla buyuk rahatlık :=

bu arada nasıl besleniyorsun,nelere dikkat ediyorsun?

hiç kısıtlamıyorum kendımı ,süt yogurt yumurta zaten severdım yine devam edıyorum ama gaz sorunum oldugu için süte ara verdim kendıme yaptıgım en güzel iyilik sigarayı bırakmam oldu allahtan canımda istemıyor

ayy sesli güldüm valla :))) bende şey diyordum kötü şaka yapmak isteyenlere satıcam..hemen ticarete döktüm işi :KK66:

geçmiş olsun canım , çok dikkat et..bu son kanaman olsun insallah :KK43:

oleeeyyy ilk ikizimizzzz :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: Rabbim tamamına erdirsin canım..
bişey sorucam sana benim usgdede kalp atısında bebeğimin üstünde kafasının hemen ustunde bi baloncuk gibi bişey var kucuk kese gibi acaba o neki bilemedim..doktorda pek ilgili değildi sadece hee kalp atıyor ben gördüm dedi bana bile göstermedi yani !!! (doktorumu değiştirdim zaten) bakalım yarınki doktor ne diycek bu durum için

eşin elini karnına koysun ve Ya Mübdi desin 99 defa...sende selavat getir canım,geçmiş olsun.. :KK43:

nane düşüğü tetikler az at yapacaksanda canım..

geçmiş sayfalarda elevitin içerisinde domuz katkısı olduğunu yazmıştım tabiki dini inançlarımız doğrultusunda bu durum geçerli farkındayım..

canım çok üüzüldümmm :KK43:( Rabbim seni en kısa zamanda annelik müjdesiyle taçlandırsın insallah :KK25::KK25::KK25:

haydii gözünnnn aydınnn canımmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

yap yap iğrençlikte sınır tanımam :)

pıtpıtlar duyulmuşşş :nazar::nazar::nazar::nazar: keseler görülmüşşş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

yeni gelen annişler hoşgelmişsinizzz :KK16::KK16::KK16::KK16:

benim usg kadığında 30 haziran yazıyor aslında :KK52: önden önden gidiyoz bakalım :KK24:

benımde öyleydi ama geç döllenınce 7 temmuza kaydı bellıde olmaz babasına cektıyse erkenden gelir sıpam :)

Kızlar ben de hamileyim :KK70: Şükürler olsun :KK70: Ama kaç haftalık olduğunu henüz bilmiyoruz, bugün doktora gideceğiz, cuma günü kan testi yaptırmıştık... BHCG 65,65 çıkmıştı, tahminen 3 haftalık falan diye düşünüyorum, BHCG seviyesinden hamilelik haftası bilen biri var mı? :KK49:

3 hafta bile olmayabilir :) hayırlı olsun

Herkese günaydın hayırlı sabahlar benim moralim çok bozuk kızlar cumartesi kalp atışı için gidip tek duyamayan benim sanırım duyulmadı kalp atışları beynimden vurulmuşa döndüm doktor geç döllenme olmuş olabilir falan dedi ama yinede rahatlayamıyorum haftaya cumartesi yine gel gedi bu arada kese ilk gittiğimde 6.3 mm di ve boştu şimdi 11.3 mm yolk kesesi ve bebek oluşmuş ama kalp atışlarını duyamadık malesef :KK14::KK14::KK14:

tatlım panık yapma,8.9. haftada gören var ,vaginal baktır üstten görünmezse

selam güzel anne adayları,8. haftama gayet normal olarak basladım ama gazsal sorunları saymıyorum alıştık sanırım birbirimize olmayınca şaşırıyorum :) ama kasık agrısı oluyor lekelenmem olmadı bugun nette okudum regl dönemıne giriyorum sanırım o yuzden bu agrılar ve yüzüm bildiğin ergen bebeler gibi oldu gecer ınsallah :):KK14::KK14:

herkes iyidir umarım cogu sayfayı okumadım ...:26::26:

yeni anne adayları hoş geldiniz

Facebook da grup kurdum :) 2014 Temmuz Anneleri adında ... Daha çok yeni . Üye ekle dedi ben de ilk üye mecburen annemi ekledim :) hadi tık tık :)

gruba çok sevindim çok teşekkür ederim ileride ordan da yazışır görüşürüz.grubu gizli ve kapalı yapabilir misin anasayfamızda görünmesin yazdıklarımız.

selam güzel anne adayları,8. haftama gayet normal olarak basladım ama gazsal sorunları saymıyorum alıştık sanırım birbirimize olmayınca şaşırıyorum :) ama kasık agrısı oluyor lekelenmem olmadı bugun nette okudum regl dönemıne giriyorum sanırım o yuzden bu agrılar ve yüzüm bildiğin ergen bebeler gibi oldu gecer ınsallah :):KK14::KK14:

herkes iyidir umarım cogu sayfayı okumadım ...:26::26:

yeni anne adayları hoş geldiniz

ben de çok sivilcelendim yaa burnumun içinde bile çıktı.
mide bulantısı bende var karnım tokken de açken de bulanıyor. 1 muz bulantıya iyi geliyor aklınızda bulunsun.

X