- 2 Ağustos 2009
- 13.504
- 21
Yeni gelen tümm anne adayları hoşgelmiş
Doktordan mutlu haberlerle dönen annelere maşallah
Ama çıkartmadım. Sadece yolculuk yaptığumda çıkartmıştım..
benim de sat'ım aynı olur bdt'im farklı olan anneler var :)
kansızlık bende de var, sürekli üşüyorum.
Testlerimi de yaptırmadım daha, bana da verir kesin kansılzık için ilaç. Ferrum mu yazdı?
Kolesterol düşüklüğü kaşıntı mı yapıyomuş, bilmiyodum.. inş ilaçlarla dengelenir canım..
Doktordan mutlu haberlerle dönen annelere maşallah
evet yağmurcum, o mide bulantısı hiç ara vermeden hep yokluyo, hep var.Bulantin çokmu cnim benim bulanti sortnum yok hc ellermle ayaklarmda kasinti war sbhlari we gece kan werdim birazdan alcam snuclari
Ama çıkartmadım. Sadece yolculuk yaptığumda çıkartmıştım..
canım burdaki hamilelik takvimine göre yazıyor bazı anne adayları, bazıları netten hesaplıyor.çok ilginç bir şey dikkatimi çekti
dört kadın olarak son adet tarihimiz 6 ekim olmasına rağmen neden çocuk doğum tarihlerimiz farklılık gösteriyor anlayamadım ben internet sitesinden edindiğim tarihi koydum neye göre değişiyor bu tarih :)
benim de sat'ım aynı olur bdt'im farklı olan anneler var :)
değerin çoook güzel çıkmışşKizlar tahlil snucunu aldim kolestrlm dusuk cikti kansizlik cikti kan hapi werdi el we ayaklarimdaki kasinti kolestrl dusuklugne baglı
cilt kurumasindan olabilirmis bugun 6hafta oldu bhcg 10000 iyimi sizce
kansızlık bende de var, sürekli üşüyorum.
Testlerimi de yaptırmadım daha, bana da verir kesin kansılzık için ilaç. Ferrum mu yazdı?
Kolesterol düşüklüğü kaşıntı mı yapıyomuş, bilmiyodum.. inş ilaçlarla dengelenir canım..
Nekroz, ilk baktırdığında kan değerin kaçtı canım? Hemen kötü düşünme :26:36 Doktor belli olmaz, çarşamba tekrar gelin bir ölçelim, tutunamamış anlaşılan dedi, malesef bebeğimiz bizi terketti sanırım